Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga555

urlopy wypoczynkowe

Polecane posty

Gość aga555

Witam! Zwracam się z prośbą o pomoc dotyczacą wykorztsania urlopów wypoczynkowych przez pracowników. Jestem kierownikiem 10 osób , które chcą w lipcu i w sierpniu wykorzystać urlop 14 dniowy. Niestety udzielenie wszystkim pracownikom urlop w tym czasie spowodwałoby bardzo znaczne utrudnienie działania firmy. Dlatego też proszę o odpowiedź czy jest jakiś przepis regulują cy czy urlop 2 tyg musi byc udzielony w sezonie letni tj 15 czerwca do 15 wrzesnia????

Gość urlopowiczka_01
nie ma takiego przepisu, pracownik ma dostać urlop wtedy kiedy chce. Czy te 0 osób nie może się wzajemni zastąpić w sezonie urlopowym?

Gość urlopowiczka_01
nie ma takiego przepisu, pracownik ma dostać urlop wtedy kiedy chce. Czy te 0 osób nie może się wzajemni zastąpić w sezonie urlopowym?

Gość a właśnie że duppaaa
u mnie w firmie jest tak : w zespole jest nas 5 osób i max 2 osoby mogą iść na urlop w tym samy terminie , musimy sie do siebie dostosować !Powiedz swoim pracownikom , tak : ustalcie miedzy sobą kiedy chcecie urlop , ale tylko 2 osoby mogą sie pokrywać .

Gość serio to niestety Ty
decydujesz czy udzielasz urlopu, udziel go 1 osobie ktora sie zglosila mnie szef nie puscil na urlop az do pazdzienika :(