Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiihaveidea

Co za koszmar...

Polecane posty

Gość iiihaveidea

wracam do domu i wchodzę do mojego pokoju a tam wszystko przeszukane i wywalone ... Moja matka to zrobiła gdy ja wyszłam na 2 godziny z domu... Powiedziała że "sprzątała" Wywaliła mi wszystko z torebki... powyrzucała różne rzeczy... zabrała telefon żeby niby się naładował... jak ja mam jej dość... czemu ona mi to robi?

Gość widocznie ma powody
pewnie nie ma cie czesto w domu lub masz podejrzanych znajmoych lub dziwnie sie zachowujesz to nie dziw sie ze matka sie martwi ile masz lat ?

Gość iiihaveidea
Mam 16 lat... Nie wiem co mam robić... tłumaczę jej że nie ma prawa mi tego robić a ona mi się śmieje w twarz....

Gość iiihaveidea
ostatnio cały czas siedzę w domu... Ona nigdzie mnie nie puszcza a nawet jeśli to wypytuje tak o wszystko że mi się już nie chce nic...

Gość iiihaveidea
Uczę się dobrze, Teraz mam średnią na półrocze ok. 4.8 ...

Gość iiihaveidea
wcześniej jak wychodziłam to zawsze wracałam przed 21... i w ogóle nie było problemów z tym...

Gość iiihaveidea
ok mogła mi nawet tam coś poprzekładać...ale to z torebką była przesada... albo mój pamiętnik kiedyś przeczytała... najgorsze jest to że jestem tak zależna od Niej :( wczoraj cały czas płakałam przez Nią...

Gość oj nie tak nie tak
Nie mów Jej że nie ma prawa, bo to wyrzut - odwrotny skutek do zamierzonego gwarantowany. Porozmawiaj - zapytaj dlaczego nie ma do Ciebie zaufania, poproś by Ci dała szansę pokazania, że jesteś odpowiedzialna (o ile potrafisz udzwignąć ciężar takiej deklaracji), byle na spokojnie. A Mama najzwyczajniej w świecie zapewne martwi się o Ciebie, zapewne nie chce byś popadła w tarapaty........więc też troszkę postaraj się Ją zrozumieć. Ona najzwyczajniej w świecie matwi się o Ciebie zwłaszcza, że wkoczyłaś w wiek w którym różne dziwne i czasami niemądre pomysły przychodzą do głowy. "Na huki" nic nie zdziałasz, na spokojnie być może znacznie więcej.