Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek19

jestem w ciazy a maz mnie uderzyl

Polecane posty

Nie mam pojecia co robic Jestem w 6 mies ciazy blizniaczej Mieszkamy z mezem u tesciow Tesciowa do wszystkiego sie nam wtraca Dzis mialam z nia kolejna klotnie Moj maz wrocil podpity do domu Kiedy mu sie pozalilam powiedzialam ze mam jej juz dosc i kilka epitetow na jej temat wybuchla awantura w wyniku ktorej moj maz mnie uderzyl To byl pierwszy raz nigdy tego nie robil jestem zalamana

Gość mała onaaaa
Wszystko jestem w stanie zrozumieć,ale nie tego, że facet podnosi rękę na kobietę :-((( przykre:-(

Gość kiedyś musi być ten 1 raz
a o interpunkcji uczono Cię w szkole? Trzeba było chłopu oddać.

Maz wrocil podpity? Czesto sie tak zdarza? Jak masz dokad isc, to uciekaj, bo pierwszym razie granica przyzwoitosci zanika. Uderzyl raz, uderzy i nastepny. ...

Gość hehehe i wyszło szydło z wora
uwielbiam te prowokacje na kafe :O

Swoją drogąnie przestaje mnie dziwić: co człek ma z założenia takiej prowokacji? Bo ja nie widzę tu absolutnie niczego wartego uwagi. Bo co z tego, że ludzie się wypowiedzą, co sądzą?

Kraza tu po forum takie mitomanki, ktore sobie wymyslaja rozne dramatyczne historie i czerpia ucieche z rozmowy na "swoj" temat. Co jedna historia to bardziej dramatyczna. Jedna siebie sama nawet usmiercila. Coz zrobic.. Do psychologa trzeba delikwentke zaciagnac, bo moze nawet sama wierzy w te swoje brednie?

Gość do ngLka
powtarzasz sie kobieto

Że niby w którym zdaniu? To pierwszy temat dot. prowokacji, w ktrym wypowiedziałam się w taki a nie inny sposób. Okulista! :D

Gość joda1972
Przykre to co piszesz!!!powinnaś skończyć z nim ponieważ jak raz to zrobił to zapewniam że nie bedzie to ostatni.Wydaje mi sie że negatywny wpływ na wasz związek ma teściowa;może warto by było wyprowadzić sie ?ale nigdy wiecej nie pozwól aby kto kolwiek tak cie poniżył !!!zacznij sie cenić i sznować!!!pozdrawiam i dba o maleństwa