Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tricky

Najlepsze triki celem uwiedzenia faceta

Polecane posty

duże piersi :o to taki pospolity chwyt...

Gość niedzielnywieczorrrr
Niekoniecznie wrodzony ;))

Pospolity ale dziala na kazdego, nawet na tego który mowi ze na niego nie dziala

no ale to trzeba by jeszcze jakoś wyeksponować (bo jeśli założę golf to chyba nie zadziała?)

niedzielnywieczorrrr => sztuczne cycki to takie filmy klasy "z". Tylko największy patałach się nimi podnieci :o A po jakimś czasie i tak przestają wyglądać interesująco... nieznana black => I w golfie działa. Zachęca do kontynuowania znajomości. Tyle, że taki cyc w golfie (kontynuując porównanie filmowe) może być jak zajawka "100", wygląda dobrze, ale obejrzany w całości może rozczarować. Zwłaszcza, kiedy po wyjęciu z oakowania zaczyna się ciągnąć jak lektura Pana Tadeusza :p

Kaliban: jestes kobieta czy mezczyzna? :)

Nawet w golfie mozna wygladac seksownie. Obsicsle spodnie, make up i kilka bardzo blyszczacych dodatkow :)

czyli generalnie najlepsze skutki przynosi odwołanie się do najniższych męskich instynktów :D tak jak myślałam :) a propos mowy ciała...czy ktoś wierzy, że ustawienie stóp względem rozmówcy ma jakiekolwiek znaczenie? albo powtarzanie jego ruchów?

nieznana black => najniższych... :o Zależy gdzie trzymasz głowę :P Uwodzenie jest sztuką. Jednak kobiety zwłaszcza na zachodzie są obecnie jak sztuka postmodernistyczna. Potrafią tylko prowokować, lub wulgarnie eksponować :P

jezeli wyeksponowane ladne kobiece piersi (nie mowie o przesadzie i widocznych sutkach) to dla was wulgaryzm to wspolczuje waszym facetom :)

Kobiety na zachodzie nie tracą czasu... zamiast skupiać się na flirtowaniu skupiają się na wyglądzie np. swoich cycków bądź warg sromowych :O

Mysle, ze w pelni opanowalam ta sztuke. Teraz nie sztuka byc wulgarna. Kazdy glupi moze. Ale prawdziwa sztuka uwodzenia? Taka, ktorej zaden mezczyzna sie nie oprze? Kto czytal Michaline Wislocka i Magdalene Samozwaniec, ten zrozumie. :) Jestem bardzo zadbana, zawsze czysto i skromnie ubrana, a jednak na swoj sposob oryginalna i prowokujaca. (Pisze to na podstawie opinii innych ludzi na moj temat). Mam swoj styl, pewnosc siebie. Mezczyzni sie mnie boja, oniesmielam ich i jestem tego swiadoma. Nie sztuka wywalic biust na wierzch, nalozyc tone tapety na twarz i umalowac usta na czerwono. Kobieta jesli chce uwodzic, musi byc kobieca, zalotna, jednoczesnie tajemnicza i miec to cos.

trzymam głowę wysoko, dlatego też nie cieszyłam się nigdy wielkim powodzeniem wśród płci przeciwnej :) wyrazy współczucia przekażę :p

niedzielnywieczorrrr => Przykro mi nie nalezę do żadnego klubu. A jeśli piszesz z manierą rosyjską "was" pisze się z wielkiej litery. Ja tam tylko staram się stosować w życiu pewną starą maksymę: "Suum cuique". Dobro wyeksponowane jest na sprzedaż. Kupuję, używam, zmieniam, kiedy się zestarzej lub bedzie niemodne. Prawdziwą wartość mają rzeczy, które się darowuje, a nie sprzedaje. Tylko wtedy można użyć określenia "bezcenne" P.S. Pucharów przechodnich za jakąkolwiek nagrodę nie uważam :p

A polki witaja swoich meżow jak wracają z pracy kotletem schabowym i walkami na wlosach, ba- tłustymi włosami w rozciagnietym dresie badz podomce, codzienie! :))

Kaliban wybacz za to Was, napisane małą literą.

Mayor of London => no tak, "Michalina Wislocka i Magdalena Samozwaniec" Prawdziwa sztuka tajemna, manuskrypty nigdy nie wydane drukiem :P Mnie onieśmieliłaś samą zawartością postu :P

w podomce chodziła moja śp. Babcia :o ale włosy miała zawsze umyte... a schaboszczaki dobre są, ale jeśli wolisz tipsem porwaną sałatę to już Twoje zboczenie :p

niedzielnywieczorrrr => Te co chodzą w dresach i wałkach może i witają. Te mlode nie umieją zrobić schabowego :o Nie gniewam się towarzyszko. Jurij Antonowicz, bardzo mi miło...

Nie mam tipsow, a paznokcie maluje bezbarwną odżywką ;))

u mnie zawsze sprawdza sie metoda nie starac sie za bardzo nie byc na kazde zawolanie z moim obecnym odmowilam pierwszej randki odmowilam na poczatku kilka razy seksu teraz po zareczynach przyznal mi, ze go nieziemsko krecilo to, ze nie bylam latwa jak wszystkie, i ze jako pierwsza kobietab w jego zyciu odmowilam mu seksu :P nie mogl sprawy tak zostawic :D a jak zdobywal moj nr w klubie to zajelo mu to kilka h, bo najpierw podalam lipny, potem sie z nim droczylam itd.. ale cierpliwy, uparty, zdobywca...:) takiego chcialam a druga kwestia to rozmowa nie opowiadaj o sobie wszystkiego zostaw mu pole na swoje domysly, pole do zadawania pytan, ciagniecia watkow itd... takie stopniowe odkrywanie sie :)

co do wygladu....nie wygladam najgorzej :) ale nidgy na randki nie zakldam wydekoltowanych bluzek czy mini spodnic. (a mam 177cm wiec i dlugie nozki). predzej koszule (moj facet dostaje krecka jak widzi mnie w koszuli, ponoc "guziczki do odpinania" dzialaja na wyobraznie :P) albo golfy ja dzialam w ten sposob :) i skutecznie nie interesuje mnie przyciaganie faceta dekoltem, niech widzi ze mam cycki, ale niech beda zakryte.

i co, myślisz, że przyszpanowałaś? :p dla mnie dekolt, gdzie widać ściśnięte cycki z "przedziałkiem" jest zwyczajnie niesmaczny i życzyłambym sobie nie widywać takich ekspozycji na ulicy :classic_cool: zostaw coś dla wyobraźni :p

Gość dużo zależy od faceta
no bo jednemu nie chcesz dać numeru telefonu,to jeszcze bardziej się nakręci,a dla innego to znak,że masz go gdzieś i pójdzie sobie,więcej nie próbując.I jak to wyczuć który to typ??

ivaa => Ogólnie: "nie starac sie za bardzo" -leniwa "nie byc na kazde zawolanie" -krnąbrna "z moim obecnym odmowilam pierwszej randki odmowilam na poczatku kilka razy seksu" -gierki "a jak zdobywal moj nr w klubie to zajelo mu to kilka h, bo najpierw podalam lipny, potem sie z nim droczylam itd." - dziecinna "ale cierpliwy, uparty, zdobywca... takiego chcialam" - wiadomo ciemnymi łatwiej sterować "a druga kwestia to rozmowa nie opowiadaj o sobie wszystkiego zostaw mu pole na swoje domysly, pole do zadawania pytan, ciagniecia watkow itd... takie stopniowe odkrywanie sie " - Striptizerka powinna mieć się czym pochwalić :P Drugi wpis: - Niby skończyła, ale musi miec zawsze coś do dodania. Grunt to autoprezentacja oraz dyskretne przedstawienie swoich zalet na samym poczatku znajomości :P