Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tricky

Najlepsze triki celem uwiedzenia faceta

Polecane posty

Gość nieznana wciąż orange
w moim przypadku pod stwierdzeniem "nie narzucanie się" kryje się co innego :) ale cóż, pewnie Ty wolisz blacharskie harpie, które po 5 minutach znajomości wpychają język do gardła :classic_cool:

Faceci mało domyślni są ! Faceci głównie zwracają uwagę na wygląd kobiety, tj czy pasuje mu ona fizycznie czy nie. Myśliwy nie będzie przecież chodził obojętnie wobec dorodnej zwierzyny tylko ją upoluje.

no więc generalnie tzw. "mowa ciała" zadziała tylko wtedy, jeśli jest stosowana przez dorodną sztukę :p

Nie wiem czy kobiety pragną zdobywać faceta na jeden raz, ale jeśli tak to gołym cyckom żaden się nie oprze, harpia nie harpia, pokusa obciągania wygra ze wszystkimi argumentami przeciwnymi (niestety )

to przygnębiające co piszesz :( oznaczałoby to, że facetami kierują najniższe instynkty...

No kogoś te instynkty muszą ciągnąć za ręce i nogi bo by ludzie się nie rozmnażali. Wyobraźcie sobie faceta który zastanawia się, myśli analizuje, nie wie czy to ta, czy może tamta, daleko by nie zaszedł. A jak dojdą do tego kobiece problemy fochy i odmowy to w życiu by się nie zeszli.

"I taki uczuciowy facet patrzy w telefon i mówi sobie, no nie odpisała, pewnie jej nie zależy to ja też nie napiszę bo wtedy wyjdzie że mi zależy... " :D

A kogo obchodzą gierki? Na gierki łapią się tylko głupcy i słabeusze :o Nawiązując do jednego z opisanych tu idiotycznych zagrań: Miło się rozmawia - fajnie, ale jak laska idzie gadać na imprezie z innym 0 łaski bez znajdzie się bardziej zainteresowana :P Do innego: pomagam wszystkim, jak mam czas, ochotę i nic mnie to nie kosztuje. Na pewno nie rzucałbym własnej roboty, żeby słodkiej idiotce tłumaczyć obsługę myszki :P Ale wiadomo: głupie baby zawsze łowią głupich chłopów - ciągnie swój do swego... ;)

no więc jesteście faceci hipokrytami :p bo gdybym założyła topik pt. "czy lecicie na łatwe dziewczyny na jedną noc" to wszyscy napisaliby, że ich dziwki nie interesują ;)

Przecież faceci chodzą na dziwki i jeszcze za to płacą :classic_cool:. Oczywiście ja jestem trochę inny bo na dziwki nie chodzę, ale przesiaduję też na kafeterii więc z dużą dozą pewności można powiedzieć iż mam coś nie tak z głową i za mało testosteronu, jednakowoż kobiety podobają mi się.

w moim mieście jedyna agencja splajtowała, więc nie wiem czy aż tylu chce płacić :D a na dysce w pobliskiej mieścince mają to samo za darmola ;)

Nie na każdej dyskotece są dziewczyny które dupczą się z byle kim, one też mają swoje wymagania.

po paru drinkach wymagania dziewczyn drastycznie maleją :D zresztą nie wszystkie laski mają wysokie wymagania ;) niektórym wystarczy, że misio jest przypakowany :p

Gość udowowdnione naukowo
że wielu facetów nie potrafi odczytać sygnałów wysyłanych przez kobiety i biedna muszą się natrudzić, a czasem niestety lepiej powiedzieć w wprost - tak napisane w jakieś książce o mowie ciała - osobiście nie próbowałam. Nie ma jak moc spojrzenia. Ja patrzę w oczy, to podstawa. Czasem się zdarza tak, ze znasz faceta jakiś czas, ani ty ani on nie jest zainteresowany, i wystarczy jedno spojrzenie takie bardziej zainteresowane, nie wiem jak to wyrazić, i nagle staje się interesujący.

Gość Bella Cullen
spojrzenie to zaglądanie Komuś;) do serca;)

nieznana wciąż orange => a kto na takie leci? :P Jak chce się jebać i mi, i jej to wezmę, jeśli mi się podoba... :o Ale lecieć? Wariować na punkcie jakiejś latawicy, czy spotykać się z nią? :o Jeden raz, to jeden raz... :P

Gość a na jakie leca w takim razie
Kaliban?

Gość hehehehahaha
W sumie całkiem fajny temat, szkoda tylko, że więcej tutaj facetów niż przedstawicielek płci pięknej...

Kaliban :D Twój pragmatyzm mnie powala :o w takim razie za jaką będziesz wariował, skoro trzy czwarte gówno warte? :p

Chyba lepiej mieć info z "pierwszej ręki" i ze źródła którego problem że tak powiem dotyka.

Gość hehehehahaha
Powiedz mi jakie facet może mieć o tym pojęcie? Skoro jak ładnie jedna z dziewczyn powyżej stwierdziła, że faceci nie zauważają oczywistych sygnałów, a co dopiero tricków. Tricków, które powinny być zauważane na poziomie podświadomości, czyli coś oczywistego i naturalnego. Uwodząc drugą osobę wysyłasz jej sygnał, w ten sposób, aby ta czuła się w Twoim towarzystwie wyjątkowo, lecz nie potrafiła jednoznacznie wyjaśnić:"Dlaczego?".

a na jakie leca w takim razie => nie wiem na jakie lecą, bo nie jestem wszystkimi, mogę tylko powiedzieć na jakie nie lecą, bo akurat wszyscy faceci przy browarze narzekają na te same cechy u kobiet :P nieznana black => obawiam się, że już za żadną. Heh zawsze mnie podniecały dziewczątka delikatne, z zacięciem artystycznym, uduchowione etc, myślące i (jeśli nie wynika to z poprzedniego) pracowite. Jeśli taka kobieta jes jeszcze dziewicą to już w ogóle synapsy zaczynają się przepalać :p Ale taką spotkać to marzenie ściętej głowy. Co najwięcej można spotkać mnóstwo drogich podróbek. Bynajmniej nie z Chin. :P Jedyne co mni dobija bardziej niż własny cynizm, to cynizm reszty świata... :o

Kaliban - no to powiedz chociaż na jakie nie lecą :D

nieznana black => na takie z jakimi się najczęściej spotykają :P Stąd ciągłe babskie zawodzenie, że nie kocha, nie tuli, o urodzinach nie pamięta i do żeniaczki mu nie śpieszno :D Mężczyzna kocha Animę, stąd tendencja do bujania w obłokach poszukiwania i tęgiego chlania. Marzenia można dotknąć tylko na granicy snu z jawą... ;)

Gość niedzielnywieczorrrr
najlepszym trikiem są piersi:) duze piersi:)

niedzielnywieczorrrr => tyle, że do stosowania tego triku trzeba mieć wrodzony talent.