Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

vikhtor- mi tez tego trzeba,ale co poradze?? a ja czekam na ten dzien kiedy kilka dni jestesmy razem, wtedy nie wychodzimy z lozka praktycznie, cieszymy sie sobą , chodzimy na spacery, chloniemy kazda chwile jak bezcenny skarb. ja i tak wiem,ze to dlugo nie potrwa:) szukam teraz pracy blizej niego:) jednak moj mezczyzna musi byc inny niz TY, skory do wyzeczen dla mnie. Ciesze sie ze tak potrafi. Tricky- no wlasnie tak jak Ty mialas mam tak samo, wyczekuje tego dnia gdy bedziemy blisko. To kwestia nastawienia i zaangazowania. My wiemy o co chodzi. Przeciez ja znam mnostwo par bedacych na odleglosc bo mieszkali w innych miastach i sa malzenstwem czy narzeczenstwem. trezba wiecej pocierpiec ale czego sie nie robi dla milosci:)

czarna ja najechetniej przespala bym ten dzien. 23 letnia kobieta spedza sylwestra z rodzicami. coz.. i teskni za ukochanym. marna perspektywa. zazdroszcze Twoich planow... Tricky a co sie stalo, ze Wam nie wyszlo?:(

Gość A jak zrobic tak...
kobietapewnegomezczyzny Ty i tak masz dobrze :P Jak sie nie spotkacie jutro, to pojutrze, albo za dwa dni :) A ja w ogole nie mam faceta :) Nie spotkam go ani jutro, ani pojutrze, ani za dwa dni :P

czarna- pozdrawiam Cie goraco dzieki za odwiedzenie topiku. Baw sie dobrze, zycze SZAMPANSKIEJ ZABAWY :)

A jak zrobic tak... -> JAK TAKA OPTYMISTKA JAK tY NIE MA FACETA. FAJNA BABKA MUSI BYC Z CIEBIE. problem w tym ze ja za bardzo kocham mojego mezczyzne,dla mnie kazdy dzien bez niego to katorga,jeszcze ten sylwek. boje sie ze bede miala dola, wlacze smutna piosenke i bede sie smucic :/

TRICKY-OPOWIESZ NAM CO SIE STALO ZE WASZ ZWIAZEK NIE PRZETRWAL..? WOGOLE JAK TO JEST BYC NARZECZONA (CHOC TAK KROTKO?)JAKIE TO UCZUCIE?

Gość tricky
no niezbyt zdarzyłam sie poczuc jak narzeczona :) pierwszego dnia nie docierało to do mnie wcale.az był zły i podejrzewał ze go nie chce :) a ja nie mogłam ogarnac tego faktu :) a potem z kazdym dniem było coraz lepiej, tzn potrafiłam nagle spojrzec na pierscionek i zaczac sie głupio smiac, ot tak, z radosci :) nie wiem, chyba zasadniczo czułam sie spełniona. no coz, nie chce sie w to zagłebiac na razie, bo to zbyt swieze, sama jestem sobie winna i sie przyznaje, kiedys, dawno temu na poczatku zwiazku mu skłamałam w pewnej kwestii... wydawało mi sie to po takim czasie juz niewazne, a on dowiedział sie w wigilie, i uznał ze nie moze mi wybaczyc. miał prawo... przepraszałam od wigilii do dzis rana, prosiłam, na okragło płakałam itd.. nie wybaczył i musiałam wrócic do siebie. wiem ze on potrzebuje czasu, i ze za jakis czas byc moze moglibysmy do siebie wrócic, zbyt mocno sie kochalismy zeby mi z czasem nie wybaczył. na pewno pozostanie jednym z milszych wspomnien w moim zyciorysie.

Gość tricky
wogóle jak dawał mi pierscionek to ja go tak poprostu wziełam :) wogóle nie zrozumiałam o co pyta :D myslałam ze poprostu mi bizuterie sprezentował. wsciekły był na mnie ze mu popsułam taki moment :D poprostu wziełam i poszłam do kuchni cos tam robic, komentujac ze taaak, sliczny :)

przepraszam ze tak spytam,czy chodzilo o zdrade na poczatku zwiazku? pewnie znajac zyce ktos zyczliwy wtracil sie w Wasze zycie... moze Cię to zdziwi,ale ja jestem z moim kochanym pol roku i chciala bym zeby mi sie oswiadczyl-przyjela bym:D, przezylismy naprawde wiele razem, poznalismy sie nad morzem (on pracowal)ale mial wolniejszy tydzien i spedzilismy go razem, kolejne spotkanie w Zakopanem. a potem juz bylo coraz piękniej...to byly bardzo intensywne dni... a powiedz mi znal Twoj rozmiar palca? w jaki sposob sie dowiedzial :)

Gość tricky
ano, ktoś życzliwy się znalazł ;) ktos komu w zyciu nie wyszło, i kto uznał ze skoro nie moze ze mna byc to zniszczy moj zwiazek... nie chce o tym mowic... moze innym razem :) czemu miałoby mnie to zdziwic?;> nie znał numeru palca... kupił na oko, cos mu sie kojarzył numer z pamieci, no i pierscionek był 2 numery za duzy, spadał mi z palca :) wszystko jedno mi było, uznałam ze to nawet słodkie, on nigdy nie umiał mi nic kupic zeby pasowało, a potem sie zadreczał tymi myslami :P ale i tak juz go oddałam, wiec nie ma o czym mowic :)

tricky-przepraszam,juz nie mowmy o tym, ja mam nadzieje ze jeszcze sie zejdziecie:) znajac mojego mezczyzne spytal by sie pewnie wprost mnie o rozmiar pierscionka;) to powiedz tricky-.:) co robimy jutro? ja pewnie wstane dosc pozno,zrobie salatke, z mama popichce cos w kuchni, ok 20 pewnie usiade sobie z rodzicami przy drinku i dobrym jedzonku. potem przyjde do siebie do pokoju posiedze na kafe a potem szampan i spać. a Ty :) wogole jakie masz plany noworoczne?:)

tzn postanowienia :D

Gość tricky
a ja mam zamiar dla odmiany wstac wczesnie :) i sie uczyc, bo sesja sie zbliza, a ja w lesie... a noworoczne plany... głupio zabrzmi, takie banały, ale chce sie poczuc dobrze sama ze soba, niezaleznie od obecnosci facetów, duzo sie uczyc, rzucic papierosy moze (ale to latem :P ), usmiechac sie duzo, zdaowolona byc :) ja ogólnie jestem po depresjach (jak kazdy porzadny kafeterianin :P ) wiec dla mnie to dosc ambitny plan :) aha, no i chce sie pozbyc cellulitu, bo mimo ze chuda jestem to mi sie taki minimalny zrobił :P a twoje postanowienia?

Gość A jak zrobic tak...
kobietapewnegomezczyzny, dziekuje bardzo, przyjelam to jako komplement, na ktore obecnie jestem dosyc lasa :P Czy ze mnie optymistka, to nie wiem, ale wariatka - na pewno :)

ambitne plany :) ja jestem po licencjacie, nie mam sesji bo nie poszlam na mgr ze wzgledu na zblizajacy sie kurs do sluzb mundurowych :) KTORY SIE ODWLEKA :( wiec pozno wstane :) wiec moje plany to: (juz od 2 stycznia wdrazam zeby nie bylo) * schudnąć, chodzic regularnie na silownie i basen * znalezc prace dopuki kursu nie bedzie blizej ukochanego :) * byc taka bardziej z energią i przebojowa * starac sie by moj zwiazek byl coraz bardziej powazny i dazyl do jednego- BY BYC CIAGLE RAZEM (cokolwiek mialo by na to wplynac-pierscionek, poznanie rodziny, itd) troche te plany banalne ale coz :)

a jak zrobic tak- to komplement jak najbardziej. a jakie Ty masz postanowienia noworoczne?:)

Gość A jak zrobic tak...
Bede grzeczna w dni parzyste :P

dziewczyny uwazacie ze po jakim czasie mozna mezczyzne zaprosic do siebie? na nocowanie itd,poznanie rodzicow i naszego miesjca zamieszkania ? wnaszej sytuacji ani ja jeszcze nie znam jego rodzicow (mieszkaja od niego 900km) ani on moich bo wole jezdzic do niego,mieszka sam, a ja z rodzicami i kuzynką :o czy pol roku bycia razem zobowiazuje do tego? czy moge jezdzic do niego x czasu... wkoncu jak mu tego nie zaproponuje nic miedzy nami nie pojdzie na przod

a jak zrobic tak- hehehe rozsmieszylas mnie :) a ja w nieparzyste :D mari mari-przykro mi:(

Gość A jak zrobic tak...
I bede sie kladla wczesniej spac :) A tak poza tym, to wezme sie porzadnie za jezyki obce, bede biegac regularnie, a nie tak, jak teraz, co trzy, cztery dni, przytyje ze dwa kilo... ...i uwierze, ze wszystkie moje marzenia sie spelnia :D

Gość tricky
no nie wiem czemu banalne a moje ambitne, w sumie sa dosc podobne :) ja cie juz kojarze :P czytałam jakis topik o tym ze nie wytrzymujesz z rodzicami, ze tesknisz za facetem... zawsze Cie po tych słuzbach mundurowych poznaje :P i chyba cos o swoich nieudanych urodzinach :P spoko, moi rodzice sa psychopatami, mamy chyba wiecej wspólnego :)

Gość A jak zrobic tak...
Pol roku to juz sporo czasu, zwlaszcza, jesli miedzy wami dobrze sie uklada, to nie widze przeszkod, zebys go do siebie zaprosila. Jedyna przeszkoda moglby byc wiek - wlasnie, jesli moge zapytac, ile macie lat? :P

a ja Cie kojarze po jakims topiku z mezczyzną z ktorym mialas przygode na poczatku związku i w wigilie On powiedzial o czyms narzeczonemu. nawet wypowiedzialam sie ... czyli mozna powiedziec ze sie znamy:)

a jak zrobic tak- ja mam 23 a moj mezczyzna 28 :) JA CHCE ZEBY TO BYL MOJ MAZ... ZWARIUJE :p