Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

sama ale nie samotna- no wiesz, Tu mozesz sie wyzalic i posmucic , ja to robię !!!!!!! a jesli chodzi o zabobony- no coś TY ! ja w nie kompletnie nie wierzę. Na gwazdkę dałam mojemu kochanemu zegarek (niby się nie daje) mama od razu z pretensjami wyskoczyla ze sie nie daje. Niby odlicza czas do konca zwiazku :D BEZ SENSU. nam bedzie odliczał czas pięknych chwil i czas do nasteonego cudownego spotkania :) DO USLYSZENIA KOCHANI

Gość konserwa
witam jestem kac mnie nie męczył ale tak jakos wyszło co sie nie odezwałam co tam u Was ja moze pojade dzisiaj na moja kochaną desunie ale sie okaże jakie waruny sa w górkach pozdrawiam serdecznie wszytskich:)

A jestem :) Ale na chwilę, bo zaraz mykam do łózka :) Powiedzieć tylko ze z sercem nic się nie poprawiło, ale w sprawach uczuciowych - coraz goręcej, i szczerze to chciałbym zeby ta chwila trwała i trwała i ta "bańka" niewinności, kiedy jest ta granica wstydu jeszcze nie pękała ;D Pozdrawiam całą ekipę Sylwestrową !!! :)

witam serdecznie szkoda ze nikt tu nie zagląda u mnie bez zmian ale ciesze sie ze i moona gorąco trzymaj sie chopie ze slonska:P Pozdro dla imprezowiczow sylwestrowych

Gość huuuurrraaa
Juz dzis sylwester!!!!!

Gość gosc82y3i
Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: http://koscielisko.website.pl