Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda nie do wzięcia

Nazwała mnie kurwą i złodziejką

Polecane posty

Gość dfghjk
sraj na to, uwiedziesz se kolejnego

Gość dfghjk
sraj na to, uwiedziesz se kolejnego

jeżeli masz problemy ze zrozumieniem tekstu to cofnij się do podstawówki. Chyba napisałam że nie powiedział mi o swoim związku. Podkreślał wielokrotnie że jest singlem

A skąd wiesz, że żona nie zrobiła w domu mężowi dzikiej awantur? Kontaktował się z Tobą po tym? Może była zjebka dla niego, potem dla Ciebie, a teraz postanowiła kontrolować go bardziej, a Ciebie odciąć. Z czego się chcesz tłumaczyć jej? Twoje tłumaczenia nic nie dadzą. Siebie chcesz usprawiedliwić? Gówno ją obchodzisz pewnie i daj sobie spokój.

poczytaj dokładnie bo mi się nie chce dwa razy pisać a pisałam już raz kto sie za kim uganiał. Spotkałam się z nim bo mi sie podobał i myslałam że nie ma nikogo - bo tak mi powiedział.

Gość jak postawisz na jeden rodzaj
Kultura nie musi sie cofac do podstawowki bo w niej wciaz jest ;) para a kto powiedzial ze trzeba sie uganbiac ? czy zwiazki sie tworzy tylko jak ktos za kims sie ugania?? dorosli ludzie nawiazuja znajomosci i zaciesniaja zwiazki przez zwykle przebywanie. niedojrzale dzieci rozbuchane hormonami lataja i sie uganiaja jak to nazywasz :O

Ja nie widzę powodu żebym miała się usprawiedliwiać. Ja w żadnym związku nie jestem i spotykałam się z facetem który mi powiedział że równierz jest sam. Ja nikogo nie oszukałam tylko mnie oszukano tak samo jak jego żonę. A jeśli o nia chodzi to może powinna się zastanowić co z nia jest nie tak skoro mąż woli inne

Gość weroniśka.w
kazdy 30stoparolatek ma zonę i dziecko. nie ufajcie jak mówią ze sa samotni ahahahahah. samotny czyli rozwodnikewentualnie albokawaler zapyziały zniewiesciałynieumiejący poderwac a skoro podrywa was to musi byc żonaty

Gdybym wiedziała że ma żone i dzieci to bym go olała ale skoro powiedział że jest sam to do cholery czemu nie skoro mi sie podobał?

W dupie go mam i dzwoniłam dzisiaj tylko po to żeby mu o tym powiedzieć. Ja zdrady i oszustwa nie znosze w przeciwieństwie do jego żony

znam kilku megap rzystojnych facetów koło 30 mających duże powodzenie i są singlami z wyboru więc nigdy nic nie wiadomo

Gość dla mnei trudno bo ja mam
calkiem sporo znajomych facetow 30 -30+ wolnych, nie rozwiedzionych, nie porzuconych i nie gejow. po prostu nie szukaja na sile zon.

Gość masz nauczke
ten facet to skonczony lach,a ty kilka randek i juz seks. Jestes puszczalska,facetowi sie nie wierzy to bajeranci i bawidamki a jak ktos wyzej slusznie napisal po trzydziestce to prawie pewne ze ma zone i dzieci.

"jestem 30stokilkulatką, męzatką i mam dziecko.faceci w tym wieku chca byc dowartościowani i szukaja na boku przygód i zostawiają. Oczywiście oszukują ze sa samotni albo ze zona go nie rozumie i takie tam. ma wyprane, ugotowane, spokój, bezpieczeństwo ai naboku chce bez zobowiązań czegoś poszukać." jakbym miala-na miejscu faceta- takie nudne zycie-i bezczynne- to bym tez szukala atrakcji poza domem... facet powinien sprzatac i gotowac tak samo jak my! wtedy docenia nas,mamy na codzien nawet w najnudniejszy dzien o czym pogadac razem i w ogole ma mniej czasu i ochoty na wyjscia. zupelnie jak stojace nad garami zwykle zony. wyprane,ugotowane,wysprzatane....hahaha same przyjmujecie role sprzataczki i dziwicie sie,ze nie jestescie juz dla nich pociagajace.

co nie znaczy ze jestem po stronie faceta,on zdradzil i jest dupkiem. ale dla mnie kazdy kto pozwala zonie zajmowac sie samej sprzataniem i gotowaniem itd-jest dupkiem. powinni dbac,zebysmy mialy czas na relaks a co za tym idzie ochote na seks...

Gość kmthjbgfs
bo to durna baba więc sie nie przejmuj

Gość lady aga
i pomyślec że chodza po świecie tacy frajerzy jak on

Gość ŻALTEJ ZON KI
bo ma 2 dzieci na karku zero pracy i szacunku i mężą kłamcę.Takie głupie są te kobiety robią se 2 bachorków i czekaja ąż mąż wypłatę przyniesie, zaniedbane w dresie!!

tak to jest jak sie myśli dupskiem i liczy na to że jakos tam będzie