Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhamahama

ale numer dziś...

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhamahama

wygląda na to, że Sylwestra spędzę dziś przed kompem. Ale mam głupią matkę. Jednak zawsze wiedziałam, że ona jest nienormalna. No nic - takie życie! Komu by tu jednak o 24.00 złożyć życzenia? Wychodzi na to , że złożę je...Azji. Naprawdę. W sumie jest to nawet zabawne. Ale jak będę siedzieć przed kompem to poszukam jakichś piosenek i poślę je ...Azji. Ale mam głupią minę mówię wam, ale to miałam się na Sylwestra umówić później. No nic - matka wariatka to jest jak jest. Ale lepiej Azji niż sąsiadom. Bo taka prawda o zerach! W dupie ich mam a nie wszystkiego najlepszego, a rodzinę też :(

Gość
wiedzialam, ze nie zawiedziesz nas nawet w sylwestra:classic_cool:

Gość hhhhhhhhhhhamahama
No właśnie mnie zatkało bo wróciłam od kumpelki a matka mi mówię, że z babcią zostaję. No wiecie co... mogłam się z nią gdzieś wybrać. Zawsze coś. A tu sama przed kompem siedzę. Co za głupie babsko. Oczywiście w stary rok, w ostatni dzień standartowo musi mnie wkurzyć. No bo czemu nie? Mam tego dosyć :( No ale cóż.. na szczęście życie nie składa sie tylko z chorej umysłowo matki. A poza tym ... po chwili namysłu doszłam do wniosku, że ktoś musi furtki pilnować, no nie? :( ps. tylko czemu ja mam za psa robić to też nie za bardzo rozumiem tego :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Nie nie wyślę życzeń Alicji. Mam ją w dupie. Co wy sobie nie wyobrażacie? Ciekawe ile księdzu posmarował ten zboczek - więcej czy mniej niż w restauracji, nie? chrzest roku niewątpliwie. No nic :( Życie to kanał. A jednak... :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Nie no - mam już wszystkiego dziś dosyć. Tak się źle jedzie dziś na dodatek, a wieczorem może być ślisko. Nie lubię jeździć po nocy to siedzę w domu. No ale wiecie co - no jak ja mogę wyglądać przy takiej chorej umysłowo matce i całej rodzinie. Ojciec też wariat, babcia chora na łeb. Oni są dla mnie wszyscy do psychiatry zakwalifikowani. I tyle. Wiecie - już pierdzielę tego Sylwestra bo mi za dobrze w życiu się nie wiedzie, ale komuś życzenia nawet chciałabym złożyć. Ale co racja to racja - rodzinę mam w dupie to zostaję sama. I tyle :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Ale powiem wam ten tajemniczy chrzest w Polsce Farela... hmmm... może się opamięta on? Bo Alicja? No cóż...dla niej liczy sie wyłacznie to co powie opinia. On to widzi. Nie wiem - może jeszcze razem się opamiętają, no ale ona bez dziecka? Nie za bardzo sobie wyobrażam, żeby taka matka wyrodna mogła się opamiętać. Nie wiem. No miała małe szanse na alimenty , zerowe, ale jednak... co o tym sądzicie? Zamiast ślubu roku zrobił jej chrzest roku. Nie wiem :( To kawał kretyna. Ciekawe czy ochrził to dziecko z mszą czy bez, ale chyba tylko chrzest, nie? :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Mnie sie wydaje , że on się nie będzie umiał opamiętać bo kariera. I to jest jego pycha. Bo tak to on jest taki skromny, ale to wszystko na pokaz jest. Nie wiem zresztą - jak uważacie?