Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

moje propozycje na sylwestra

Polecane posty

Gość

- ide do kolezanki która sie rzadzi albo obraza gdy tzos nie po jjej mysli :classic_cool: )) nie wiem co bysmy miały robic we dwie ale :classic_cool: - ujebie sie jakos doprowadze do porzadku, i zaprosze jakiegos przyapdkowego menele to siebie na chate , tez nie wiem po tzo :classic_cool: ))) - ujebie sie i kończe ze sobą - nitz nie robie udjae że to normalny dzień i ide spac wczesniej niz ustawa przewiduej? :classic_cool: wszystkie takie zayebiesteże sie zdecydowac nie moge :classic_cool: ))

Gość
:classic_cool: wykorzytujesz moja traume 😭 :classic_cool: ))

Gość pikusia
wkręć mnie gdzieś do twojej listy :-D ja nawet na manelów liczyć nie mogę, mają ciekawszego sylwka ode mnie :-O

ja właśnie się szykuję i chyba teraz włosy zrobię ;* zostań na necie to napiszę do Ciebie :) i do naszego s*** :)

dobra...bo już mnie to z lekkka....co się tak jaracie tym sylwestrem (jeszcze tyle przed Wami) :D

Gość
ok :classic_cool: ide do pikusi której w ogole nie znam i nie wiem czy sie rzadzi czy nie i czy sie obraza gdy tzos jest nie po jje mysli, i nie wiem co bedziemy takie nieznane sobie robic we 2 ale :classic_cool: ))

Gość
aaa :classic_cool: sie niespodziewałąm kolezanka zadzwoniła i to z tych fajnych czy bede na rynku :classic_cool: ) b o one beda znajomsze z danych lat i ze moge wpasc i mi złozyła zyczenia jaka kochana :classic_cool: :):):) dzisiaj i tydzizeń przez o niczym innym nie mysle jak o fantastycznej zabawie na sylwestra :classic_cool: )) Ban Dole spokojnie juz jutro sie ten szał skońćzy :classic_cool: ))

Gość pikusia
ogólnie sie nie obrażam :-D nie było ostatnio po mojej mysli ale jakos przeżyłam nie wiem jakąś bibe rozkręcimy z sąsiadami :-D

Gość
Hinatka --> baw sie dobrze kochanie :classic_cool: :* i wygladaj pieknie :classic_cool: ));) jak zawsze :*;]

Gość pikusia
uuu chyba jednak niee :-O

Gość
pikusia ale to dopiero tuz przed pólnotza :classic_cool: )) teraz też wypadałoby juz tzos zaczac robic :classic_cool: ))

Gość
a nie :D:D :classic_cool: w sumie jeszcze wczesniej jest :classic_cool: ))

Gość ołówka
Chętnie bym z Toba spędziła tego sylwka i z menelami było by mega śmiesznie i wesoło :)

Gość pikusia
no z menelami było by zajebiście... :-D kurde, ale z kąd tu teraz jakis meneli wziaść ?

Gość
seksualnie ?!! 😭 nawet nie mów 😭 :classic_cool: )):(

Gość
pewnie spod menelowiska :classic_cool: )) ja w kazdym razie bede tam ich szukac :classic_cool:

Gość
Prawik --> masz gitare i na niej grasz? :]

dzięki, zabawię się za nas dwie 😘:classic_cool: a potem zajrzę tutaj jak będzie możliwość ;*

Gość ołówka
na dworcu zwykle są najfajniejsi ;)

Gość pikusia
własnie spod menelowiska wszystkie menele wypruły bo śniegu jest dużooooo :-O

Gość
a mógłbys :classic_cool: gitara i to elektryczna (?!) jest dobrym rekwizytem do aktów :classic_cool:)) ja tzykam zdjecia , to sie mozemy kiedy skumac na sesje :classic_cool: ))? a potem pośpiewamy erica claptona layla i tirsten heven( i dont speak englisz) znasz? :classic_cool: :> Hinatka --> podejrzewam że dopiero jutro rano :* ale ok :):):):classic_cool: :)👄

Gość
ja nawet dodam: mozesz grac na niej nago pod moim oknami :classic_cool: )) jak chcesz to zaczekaj do lata :classic_cool: , bo teraz mogloby Ci byc za zimno :classic_cool: )) Hinatka krec loczki i zawijaj zalotką, bo nie zdazysz sie przysyzkowac jak tzały czas bedzizesz tutaj zalgadac :classic_cool: :P :)

bo my jesteśmy zue dziewitze :classic_cool::O ja byłam w wielkopolsce kiedyś i mi się podobało :) przerwuś 😘 :):)

jakie loczki? :O robię moje popisowe kucyki Misy Misy z Death Note z kokardkami :classic_cool::P