Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

moje propozycje na sylwestra

Polecane posty

Gość ej jak to nikogo nie ma
ja jestem z wielkopolski :D i tyż wymiatam z gitarom ;)

Gość
nie wyzywaj nas od dziewic :classic_cool: )) zreszta ja na tej kafeterologicznej liscie znalazłąm sie bez mojego potwierdzenia i przyzwolenia :classic_cool: ))

ja przyzwoliłam jako jedna z pierwszych, od czasu do czasu trochę lansu nie zaszkodzi :classic_cool:

Gość ołówka
ej jak to nikogo nie ma też jestem z wlkp a chciałbyś sylwestra z menelami?? :D

chcę i mam :D robię domówkę dla znajomych, wśród ich grona i meneli dostatek :P ale z takimi spod sklepu i w gumiakach to nie bardzo...

ja tez znalazłem sie na liscie nieudac...... prawików bez mojej zgody und wiedzy a zagrac nago pod oknem moge, ale sasiedzi zadzwonia po policje i zostane skazany za puubliczne obnazanie sie

Gość ołówka
szkoda :D

prawik, to najwyżej my weźmiemy winę na siebie, w końcu same Cię namówiłyśmy :>:classic_cool:

Gość
ale Ty masz ten stan w nazwie :classic_cool: )) a ja ? czym niby tak sie po oczach rzucam ? prawdziwy facet sie nie boi policji mrozu ani obnażania sie :classic_cool: ));]

prawiku, oferuję zacisze swojego ogródka. mogę wynająć ciebie (nagiego) i twoją gitarrrę (brak kryteriów) na imprezę? :D

Gość
Hinatka :classic_cool: tez by mi sie niechcaiło ,tutaj tak fajnie :classic_cool: :O:O na która masz? :]

niby na 19, ale mogę przyjść wcześniej pomóc przygotować :P no tu zayebiście :classic_cool:

Gość
opj tam Prawik od razu tak pesymistycznie :classic_cool: moze Cie upije i wykorzysta stado niewyrzytych dziewic :classic_cool: ))? Hinatka pomozesz w przygotowanich końcowych doprowadzajcych stan miieszkania do użytkowania przed przyjsciem rodziców gospodarza :classic_cool: ;) po skończonej bibie :classic_cool: ;)

samiutki Poznań :D przejrzałeś mój plan, ale obiecuję... zapikseluję Ci wcześniej twarz, ołki dołki?

Gość
a jak nie stado to chociaz jedna :>:classic_cool:

Gość ołówka
ej jak to nikogo nie ma moge wpaść z moimi kumplami menelami?

stado :classic_cool: przerwa, ja mogę tylko coś spieprzyć :O kiedyś rodzice wrócili jak akurat dawałam popis :O:classic_cool:

Gość
musimy spytac miodka czy dwie to juz stado :classic_cool: )) Hinatka oj tam dzień bez przypału to dzień stracony :classic_cool: :);]

Gość
ale popis czego? tańca ? śpierwu? striptizu ? szydełkowania ? :classic_cool:

no nie wiem, zauważyłam prawidłowość - niewyżyta to niedz(w)iewica, a nieniewyżyta to nieniedziewica czyli dziewica :D u facetów (mi znanych) to nie działa. prawik, bez przesady, znam kilku chlopow w Twoim wieku, ktorzy nigdy nie mieli dziewczyny (w sensie do chodzenia, do łóżka im nie zaglądałam). czuję, że w przyszłym roku Twój status w tej materii się zmieni (a jak wpadniesz nago i z gitarą, to może nawet w tym :D)

śpiewałam jebake akurat :O a jak otworzyły się drzwi to pobiegłam, rzuciłam się na nich i powiedziałam "witam kochanych teściów" :classic_cool::P a oni na to "nieźle sobie pochlałaś" :O:classic_cool:

ołówka - mówiłam już, meneli Ci u nas dostatek :D tzn. długowłosych, zarośniętych, nawet kiś informatyk by się znalazł :P nie nosi się drewna do lasu :D

Gość ołówka
ale takich z dworca moge wziąść też jestem z Pozn wiec nie bedzie problemu ???

Gość
Hin--> :classic_cool: :D:D :D:D gut dobrze ze nie spanikowali ,że przespali Wasz ślub czy tzos :classic_cool: ))

przespali :O ale chyba nie wzięli tego na serio :(:classic_cool: ale potem dali mi śniadanko i potraktowali jak kochaną synową :):classic_cool:

Gość Hinata srata
wypierdalaj juz na ta impreze bo ze szczescia rozwolnienia zaraz dostaniesz :O