Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołówka

Zjadłam z nerwów czekolade bo zostaje sama w domu

Polecane posty

Gość pomarańczaityle
Wszyscy się z was śmieją teraz jakie z was zera i tyle. Ja w ogóle tego nie zamierzam komenować. Jestem z Polski i tyle. Ale jak mnie nikt nie zapyta to sie nie przyznam. Powiem tylko, że ciężko było wygrać z komuną. Czy warto było? No to nikt się nie zastanowił bo znowu jest komuna. I tyle . A jeść? A w Niemczech to się mnie o jedzenie nikt nie zapyta. O kamery to tak - w Auschwitz. Ale o jedzenie - nie sądzę. I gutt. :(

a ja mam dwe falchy, chipsy i pizze!!!!!!!!! i sie moge podzielic :D moze nie tylko mi dupa teraz urosnie :P:P:P a tak poza tym to Szczesliwego Nowego Roku!!!! :D:D:D :classic_cool:

Gość pomarańczaityle
Ne rozmawiam na priva bo to nie ma sensu. To co tu piszę też jest bełkotem, no ale cóż... zawsze taniej to niż kolejny SMS. Jednak na priva unmoglich :(

Gość ołówka
NAPRAWCIE MI KAFE IMPREZE :(

Gość bejbebejbe
pomaranczaityle lec na swoj topik o bachledzie 🖐️ czuwaj!

Gość pomarańczaityle
A ja dziś nic nie piję. Nie mam humoru. Może jak trochę na kafe posiedzę to mi się zachce czegoś, ale brzuch mnie coś dziś pobolewa. Obiad był daremny. Znowu odgrzewane danie główne. Ogólnie chcę już wyjechać i więcej tu nie wracać. Nie lubię Polski. Macie kilka zalet. Pewne zalety. Ale więcej tu nie wrócę - zalet 10% a wad 90%. Zaleta - chodzenie do kościoła, wady? Reszta. Poza tym mam głupią rodzinę , przez to nic mi nie wychodzi i nie wrócę więcej. AMEN :(

Gość ołówka
Chciałabym sie dzisaj z kimś sexsić tak jak rok temu a tu taka dupa :(

Gość pomarańczaityle
Ogólnie Polska to zero. Dziś już nie macie w ogóle racji bytu. Jedyne co wam zostają to widły i kosy do obrony. Nie wiem. Lepiej se język zmieńcie bo tylko językiem znowu możecie walczyć. Ale to też wam nic nie da jak zrobią wam okupację. Może jeszcze się uratujecie przed tym , ale... długoterminowo i tak was aneksują. Za bardzo jesteście forsa, forsa. Bez sensu :( Tu wszystko jest forsą! Nawet uczelnia! To OHYDNE. :(

Gość pomarańczaityle
Posla to ohydne państwo. Ohyda jakiej drugiej nie ma. Na każdym kroku zdrajca i sprzedawczyk. Tylko tego nikt nie mówi. Boże - co ja tu przeszłam. Cud, że jakoś wyglądam jeszcze w tym wszystkim, ale Boże - to nienormalne. A możecie sobie być już sprytni jak nie wiem - przyjdzie silniejszy i was zdmuchnie. Już nic nie wskóracie sprytem. Ale jesteście żałośni :(

Gość wariatka21
o rany a myslałam ze to ja mam tylko taki zoorany poglad na swiat ale widze ze są gorsze przypadki :D

Gość ołówka
Wlasnie sie troche posmyralam z nudow i moja myszka zrobila sie mokra