Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołówka

Zjadłam z nerwów czekolade bo zostaje sama w domu

Polecane posty

Gość wariatka21
ja nie mam nawet czekolady...za to mam fajki juz osotatnie bo mam nadzieje ze rzuce po nowym....:)

Gość ołówka
a ja mam mnostwo czekolad pizze frytki a jestem na diecie i chuj by to strzelił

Gość pomarańczaityle
A ja też jestem sama, ale o ile po południu byłam wkurzona to teraz też jestem wkurzona, ale nawet nie chce mi się iść. Ale to, że nie powiedziano mi, że zostaję sama uznaję za KOLEJNY w tym roku szczyt chamstwa ze strony mojej rodziny i więcej obym się z nimi zadawać nie musiała. Co za chamole :( Przez nich 4 miesiące w domu siedzę. W SUMIE - nie mam więc powodu by imprezować no ale jednak mogli mi powiedzieć, że zostaję - nawet nie sama - Z POTWOREM ZA ŚCIANĄ. To ani nie zasnę :( :(

Gość jedz do woli
jest sylwester :classic_cool:

Gość pomarańczaityle
Jakie macie życzenia noworoczne? Ja mam jedno, żebym PRZEZ NASTĘPNY ROK nie musiała oglądać mojej rodziny. Albo nawet 3 lata. I nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Jeszcze ich dziś muszę odwozić - no oni są żenujący. :( To jest taka żenada , że już nie mam siły. Nie znam ich i koniec. :( Co za gnojki - jeszcze ich odwoź na imrezę :( Żenujące kanalie = moi rodzice :(

Gość smutna pomarancza
ja tez nigdzie nie ide...huj by to tak mi zle

Gość bedziesz miała zatwardzenie

Gość wariatka21
Antysylwestrowy Od jutra zaczynam nowy rozdział mojego zycia :D wliczajac rzucanie palenia ....:D powiedzie sie napewno 🖐️ :classic_cool: Jak to z potworem za scianą?

Gość pomarańczaityle
No potwór na kanapie. Też się zdarza. Wszystko bez sensu. Obym w przyszłym roku nie musiała się W OGÓLE z rodziną kontaktować nawet. Jestem nimi tak zdegustowana i tak mnie obrzydzają, że mogę na nich narzygać i koniec. Nie chcę znać tych kanalii ani nigdy więcej widzieć. Oby choć to życzenie mi się spełniło. Całe środowisko tu to kanalie, ale oni mogą zostać dowódcami kanalii i tyle :(

Gość qqqqqqqqqqqqp
Wez sobie szampana i ogorka kiszonego na poprawe humoru :D

Gość pomarańczaityle
Co z potworem za ścianą? Nic - muszę się wynieść i tyle. Przecież nie mam już siły do tej zasranej wsi, której nienawidzę. I to się nigdy nie zmieni i koniec. Już 10 lat temu miałam spadać i koniec. Już mam dosyć wszystkiego tu, PO USZY. Ci ludzie to chodzące zera. Nie wiem - nie umiem tak, nie chcę. Nie chcę w tym brać udziału - Jestem tu z powrotoem przez zerowatych rodziców i tyle. Niech se ich zeżrą - mnie to już nic nie obchodzi :(

Gość ołówka
a miałam schudnąć żeby mój były piknął z rozpaczy że mnie zostawił :D a ja bede dzisaj żarła to podobno cały rok bede żarła :(

Gość pomarańczaityle
Ja mam takie marzenia, że chciałabym 1 człowieka spotkać choć w tym Nowym Roku. W życiu. 1 człowieka. No nieprędko to nastąpi, ale może latem chociaż... tak się łudzę. Pożyjemy zobaczymy - tu to wolę gówno na ulicy niż człowieka, ale może gdzieś jeszcze jacyś ludzie są. Tu są tylko odchody ludzkie jak dla mnie. :( Mówi się jesteś tym, co jesz. Oni są odchodami i tyle :(

Gość pomarańczaityle
A was wszystkich też nie rozumiem. Spdam stąd lepiej. Bawcie się wesoło.

Gość wariatka21
E no ja tez mam marzenia wyniesc sie z mojej wiochy która jest małym miastem...;/ a co do rodziny tez mam ich po uszy bo mnie wkurzaja i ustawiaja na swoje skinienie...kur...

Gość ołówka
JESZCZE KAFE IMPREZA MI NAWALA CHYBA SIE ZABIJE

Gość pomarańczaityle
Ja też już chcę wyjechać i nigdy tu nie wrócę. Nigdy. Nie mogę tu zostać bo mam OBRZYDLIWĄ rodzinę, ohhydną, to kanalie, w ogóle z nimi nie rozmawiam. Najchętniej jutro bym wyjechała. Nie wiem ile jeszcze będę musiała na nich patrzeć. Zależę tu od jakichś niedorobionych umysłowo wariatek w urzędzie pracy- jedyne co zrobiły w życiu to dały dupę i dobrze plotkują. No i mają Bóg wie jakie rodziny. Poza tym to zera, no ale mają te obrączki. Ależ wyczyn. Obrączka na palcu. No fakt - zlekceważyłam sobie tę obrączkę na palcu i jej znaczenie wtedy kiedy to miało sens. Ale one to już mogą jak dla mnie w gnojówie skończyć - takie zera. I wszyscy w tej Polsce. ALE Z WAS ZERA :(

Gość ołówka
NAPRAWCIE KAFE IMPREZE BO SIE ZABIJE

Gość wariatka21
Pomaranczaityle chciałabym z toba pogadac tak na privie...:) co ty na to?