Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszyyyrazzz

pierwszy raz??

Polecane posty

Gość pierwszyyyrazzz

Witam. Dzisiaj przeżyłam swój 'pierwszy raz', który był dość specyficzny. Otóż, mój facet wszedł tylko i wyłącznie swoim żołędziem ;) I dalej nie dało rady. Pojawiła się krew, która w sumie była dziwna. Taka ciągnąca się... hmm? Straciłam dziewictwo? Myślałam, że sporo wiem na temat sexu, a tutaj psikus ;p Mój facet dalej nie dał rady wejść, niby mnie nie bolało jakos strasznie ale nie dało się dalej. :O Dla ścisłości dodam, że był prawiczkiem i oboje jesteśmy dorośli, ja 19 on 20 i to była decyzja przemyślana.

Gość pierwszyyyrazzz
Dzięki za odpowiedź. Troszke zaniepokojona byłam, że może coś jednak ze mna nie tak ;p I szczęśliwego 2010 ;)

Gość to wielka ta zoledz mial
jeli wszedl tylko zoledzia. Jak na dziewice duzo wiesz i chyba kamerke zamontowalas ze wiesz , ze tylko zoledzia wszedl. Albo skulilas sie i patrzylas ile ci wsadza, ale mily pierszy raz dla kobiety. Przewaznie to kobiety odczuwaja taki wiekli bol ze nie wiedza ile im tam mezczczyzna czlonka wsadzil, a ty podgladalas. Jestes widac jak faceci wzrokowcem.

Gość pierwszyyyrazzz
Tak sie składa, że dużo o tym rozmawialiśmy. A swoje żałosne komentarze możesz sobie darować. ;)