Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posylwestrowy Marcin

Jak to jest z wami kobietami ?

Polecane posty

Gość posylwestrowy Marcin

Sytuacja z Sylwestra Sa 4 pary na sylwku 1 para małzonkowie rozumiem 2 inne pary tylko znajomosc. i dalej małzonków wykluczam i 2 pary sa ze soba typu ze panny lepia sie do swoich facetów bo ich kochaja i jest jeszcze jedna para MY gdzie panna mnie zatwierdza ze mnie kocha ale nie upublicznia uczuć i czasami złapie za reke a ja bym wolał by sie kładła mi na ramie i by do mnie sie przytulała czyli brakuje mi okazywania uczuć :( być z nią czy nie ? kocha mnie czy nie ?

Gość ot i napisalem
Czy cię kocha czy nie, czy być z nią czy nie to chyba nie najlepsze pytania na forum. Sam zaobserwuj jak cie traktuje, czy to tylko zabawa czy na prawdę coś czuje. Może dziewczyna jest po nie udanym związku albo ktoś ją skrzywdził i boi się zaangażować. Możesz też zwyczajnie ją zapytać jak ona ciebie traktuje, jak traktuje to co jest miedzy wami czy widzi ciebie i siebie w czyms poważniejszym w przyszlosci.

Gość sdfasdf
daj sobie spokoj z taka panna

No to zerwij z nią skoro to tak wielki problem ze trzeba biec się pożalić na forum publicznym. No i oczywiście ciebie zdradza i kiedyś będzie gruba. :/

Gość są różne kobiety
nie każda w ten sposób okazuje uczucia i nie zawsze wieszanie sie na facecie , przytulanie i calowanie w towarzystwie innych osób jest oznaką uczuć

Gość nie kocha zostaw ja

Gość graza b
okazywanie publiczne uczuc jest delikatnie piszac niesmaczne. na Sylwestra nie idzie sie po to, zeby "panna" lezala ci na ramieniu, a po to, zeby sie bawic. uczucie, to sprawa b.imtymna i nie przeznaczona ogolu. lepienie sie do siebie i calowanie publiczne, nie zawsze bowiem przesadza o milosci do kogos. takt w tych sprawach tez obowiazuje :P

Gość parszywe kotki
uwazam ze trzeba zawsze okazywac uczucia. I zawsze przytulac mezczyzne. lubie wchodzic na meczyzne i zameczac go niezalenie od sytuacji :)

a gdyby upubliczniała uczucia i lepiła się do ciebie to wszedłbyś na forum i się pożalił że ci robi wstyd przed kumplami. Faceci są żałośni

Gość parszywe kotki
to trochu jak z kociatkami czasmi wchodza na glowe panu a czasami go drapia