Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że tak z ciekawości zapytam

Facet -sknera. Wasze doświadczenia z tym typem.

Polecane posty

Gość Aborygenka
no może:) a w życiu są ważne szczegóły nawet te najmniejsze jak pamięć drugiej osoby. Męczący to związek. Rok 2009 skończony. „Najpiękniejszy jest Anioł w locie, jednym skrzydłem rozrzuca chmury, a drugim odpycha powietrze” Resztę przemyślań zostawiam sobie:)

Gość Aborygenka
jak to wszyscy? w...ć? wszczyscy nie mogą:P

Gość Prawdaabsolutna
Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.

Gość nie chłopak
były chłopak mojej koleżanki był sknerą. Pracował całymi dniami, mieszkał z rodzicami, a nigdy nie było go stać na jakieś wspólne wyjście, zawsze ona z kieszonkowego musiała fundować pizze, czy piwo. Prezenty dawał tylko na urodziny, na żadną gwiazdkę, czy walentynki nigdy nic jej nie kupił. Byli ze sobą 3 lata, po czym okazało się, że chłopak ma 3 dziewczyny z którymi jest przez cały czas. Po tym przestała się biedna dziwić, że chłopak to sknera.

wiedzialam ze zaraz odezwa sie głosy ze "baby to materialistki" :D widocznie te "jednostki" nie czytały uważnie tego co pisalysmy z aborygenka. wasza strata

Gość Prawdaabsolutna
a po co czytać wypociny jakis głupich bab, skoro wiadomo, że wszystkie to materialistki i zawsze im mało!

Gość a poza tym to
Kobiety chciały równosci, a teraz jęczą. Kobieta tak samo musi się starać o faceta jak facet o nią - równość to równość.

Gość szczyt sknerstwa . .
hihihih... rozbawiłyście mnie troszkę swoimi historiami :) ale czy ktoś mnie przebije? wprawdzie co do mojego faceta nie mam zastrzeżeń ale raz była sytucja - weszlismy do kwiaciarni.... poogladać kwiatki no nic, zdarza się najlepszym ;)

Moj ex to byla taka sknera. A pracowal, zarabiał ! Nigdy nie kupil mi piwa,nie zaplacil za jedzenie w pubie gdy wychodzilismy ze znajomymi, czy bilet na dyskoteke, za wszystko placilam sama. Na urodziny dostalam kwiaty, a na 18stke kolczyk do pepka :o (i tak dobrze) Pamietam jak wczoraj jak odwiedzilam go ze znajoma, poczestowal nas rolada lodowa (ukroil nam pasek szerokosci pol centymetra). SKAD SIE TACY FACECI BIORA DO LICHA??

Gość Prawdaabsolutna
Tacy faceci się biorą w odpowiedzi na zachłanność i rozrzutność bab

Ja tu nie mowie o placeniu za wszsytko, tylko czasem za kupienie kwiata bez okazji, zaplacenie za bilet - od tak- w imie meskiego taktu i dobrego smaku. mysle nawet ze czasem facet z klasa czuje sie zazenowany gdyby kobieta miala placic.

Gość Prawdaabsolutna
Facet wyda 200 zł na rzecz warta 100 która jest mu potrzebna, Kobieta wyda 50 zł na rzecz wartą 100 zł i która jest jej absolutnie nie potrzebna.

nabardziej mnie wkurza tekst " chcialyscie to macie" . po pierwsze primo - kto niby chcial? zeby obwiniac kogos za to co zdarzylo sie kiedys trzeba byc naprawde ograniczonym. po drugie primo na pewno kobiety nie walczyly o to żeby zaczac je traktowac gorzej - o co innego walczyly,ale to to juz kazdy powinien wiedziec. pewnie wam z tym źle że kobieta czesto odnosi wiekszy sukces zawodowy od niejednego mezczyzny i stad ta zawisc. wybaczamy :D a propos kwiaciarni - szlam kiedys z moim bylym wczesnym wieczorem na pizze i mijalismy po drodze kilka kwiaciarni po kolei. stala jedna przy drugiej (chyba ze 4 byly) i on mowi: patrz ile kwiaciarni. i otwarte o tej porze. no coż, wykazal sie raczej brakiem domyslności niz skąpstwem..

Gość faect z klasą
(w tłumaczeniu na kobiecy Z KASĄ). Taniej wychodzi luksusowa prostytutka, niż przeciętnej urody (i umiejętności) kobieta z wymaganiami...

dziewczyny - wyluzujcie. porzadny facet nie pisalby takich bzdur i nie uogólniał. proponuję ignorowac trolli.

ja rozumiem, nie kupic kwiatka nie zaplacic za bilet bio sie nie ma zwyczajnie pieniedzy. moj ostatni ex to byl student tak jak ja, i zawsze placilismy 50% na 50% jednak tak nam sie to przyjelo. On nie mial za duzo pieniedzy i ja o tym wiedzialam. ale nie byl skapy,bo kiedy mial,zaplacil za zakupy, za moj bilet do kina, nie zawsze ale to sie zdarzalo. Moj ex skapiec zarabial i pracowal, a nie potrafil pokazac kllasy.

Gość a poza tym to
Tak - czysto kobieca logika, przywileje zostawić i dać nowe! "MY KOBIETY mamy być traktowane jak księżniczki przez tych chamów chłopów" - a w związku to jego pieniądze sa nasze, a moje (tj. kobiety) sa moje." Tego chcecie - ale faceci się już budza i powoli naprawiają to co spieprzyli przez ostatnie 50 lat...

Gość typowo babskie myslenie
Facet z klasą = facet z kasą

Gość Aborygenka
nie czytasz uważnie:P jestem niezależna finansowo więc nie rozumiem komentarza kobieta potrzebuje czułości, bliskości poczucia że jest dla kogoś ważna

Gość facet sknera to nie facet

Gość ekstrafacet z podlasia
Tak, każda kobieta potrzebuje bliskości - portfela swojego faceta

Gość kobieta bez cycków nie jest
KOBIETĄ!

Gość typowe babskie myślenie to
Klasę faceta poznaje się po wielkości jego... konta

Gość kobiety bez tztzów są
nieistotne i mało ważne - nie maja klasy!!

Gość sybila
przebijam.2 lata tkwiłam w związku z facetem który wyłudzał ode mnie pieniądze. Stale pakował się w różne kłopoty a ja go z nich wyciągałam. Głupia byłam i zakochana. Wyłudził ode mnie w sumie kilkanaście tys.Wiem nie do wiary...

Gość i dobrze ci tak jak chcesz
być utrzymanką, to sobie sponsora znajdź.

Gość szermierka
Mój facet był takim sknerą ,że oszczędzał nawet moje poeniądze :D

Gość baby sa bez honoru
dla nich cały swiat to kasa...