Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że tak z ciekawości zapytam

Facet -sknera. Wasze doświadczenia z tym typem.

Polecane posty

Gość zal kropka pe el
przebije was' moj nie kupił mi nic na walentynki, dzień kobiet, urodziny, imieniny, rocznice x-letnia zwiazku, nigdy za tyle lat mnie nie wziął na kolacje do jakiegoś lokalu, do kina 2 razy dosłownie, nie wiem jak to widze widze ze w nowym roku musze szukac nowego, po 5,5 roku jeszcze sie nie oświadczył, jeździ na wycieczki zagraniczne sam, na obozach z uczelni tez byl sam, generalnie wszystko robimy oddzielnie, na wszystkie okazje jestem sama bo on pracuje, wakacje, ferie, weekendy, nawet sylwester. urodzin nie obchodze od 3 lat :( żenua nie

Gość Aborygenka
Drodzy Panowie proszę się nie oburzać wasze komentarze są szorstkie zatraciliście ( może w trakcie ewolucji- obecnej) bycie prawdziwymi mężczyznami:P czegoś nie rozumiecie każda kobieta powinna odejśc od mężczyzny - sknery :))) a tak na poważnie my bardzo lubimy być takie niezaradne..... hehe

Gość zal kropka pe el
mylicie sie, ja staje na rzesach zeby sie z nim zobaczyc oddalabym kazda kase, a on nie ma czasu albo mu sie nie chce i idzie do kolegow pogadać :( chyba juz wiem co trzeba zrobic eh

Gość przestroga dla facetów
Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć.

Gość barsszzcz
witam, u mnie kazda złotowka idzie na dom , fajnie co tyle ze ja do jakiejs 40stki powinnam wg niego chodzic w szmatach starych

Gość Aborygenka
a po 40 to w co się będziesz ubierała? nie daj się kobietko:) trzeba o siebie dbać, bo powiedz kiedy to będziesz robiła? kiedy będziesz się stroiła? wtedy kiedy bęziesz już wnuki miała? bez przesady... " w życiu są piękne tylko chwile"

Gość szermierka
Ja na walentynki poszłam do mojego faceta a ten zdjął kwiatka w doniczce z parapetu i dał mi go na walentynki po czy odłożył go z powrotem . Ten kwiatek nie był specjalnie dla mnie kupiony , był tam odkąd pojawiłam się pierwszy raz w jego mieszkaniu . Oczywiście kwiatka zabrac do domu nie mogłam ,bo mama jak przyjdzie w odwiedziny byłaby zła że go nie ma !

A co to za okazja Walentynki - jakieś amerykańskie komercyjne święto - które próbują u nas zaszczepić by sprzedawać jeszcze więcej chińskiego gówna!!!

Gość do przestrogi
przestroga sperdalaj, nikt ci nie karze miec dziewczyny, jedź debilu na recznym

Hmm, ja mysle, że faceci tyle zatracili ze swej męskości tyle ile kobiety ze swej kobiecości...ewolucja (biorąc pod uwagę czas istnienia ludzkości to rewolucja) dąży do stworzenia uniseksualnych osobników rózniących się pewnymi cechami anatomicznymi, o podobnej jednak konstrukcji psychicznej, mentalnej..itp. Sat coraz więcej babo-chlopów i zniewiesciałych facetów.

Gość ale jak się coś dostaje
to chyba można to zabrac do domu ! a nie tak jak w tym przypadku .

sama sobie spi...laj, jak nie potrafisz kulturalnie dyskutował - do chlewa chamico!

przestroga sperdalaj, nikt ci nie karze miec dziewczyny, jedź debilu na recznym wniosek prosty, dziewczyna służy do seksu, ale tylko wtedy gdy sobie ten seks u niej wykupisz głupim kwiatkiem czy biletem do kina:P na dobrą sprawę to faktycznie związki opierają się na takiej ukrytej prostytucji:D

EwelinaEwa - świetne podsumowanie i bardzo trafne określenie większości współczesnych dziewczyn, i niestety...chłopaków też. To raczej nie podlega dyskusji. Pytanie brzmi, czy faceci dostosowali się do tej sytuacji, wywołanej przez kobiety, czy odwrotnie, faceci wymusili taka sytuacje, a kobiety sie dostosował. Ja jestem za pierwszą wersją.

Gość Facet całkiem normalny
EwelinaEwa brawo!! Dlatego wole jasny układ i jawną prostytucję, niz pseudoprostytucję!!

Gość hahahehe
"Moj ex to byla taka sknera. A pracowal, zarabiał ! Nigdy nie kupil mi piwa,nie zaplacil za jedzenie w pubie gdy wychodzilismy ze znajomymi, czy bilet na dyskoteke, za wszystko placilam sama. " to nie on byl sknera tylko ty materialistka z jakiej racji mial by za ciebie placic, z zasadach savoir vire prozno tego szukac... placanie za kobiety wynikalo z sytuacji gospodarczej, gospodarka opierala sie dawniej na przemysle ciezkim itp. kobiety mialy male mozliwosci zarobienie pieniedzy, zupelnie inaczej jest w kapitalizmie, kazdy bez wzgledu na plec ma mozliwosc zarobienia pieniedzy. kazda inteligentna kobieta to rozumie tylko idiotki maja z tym problem...

Pytanie brzmi, czy faceci dostosowali się do tej sytuacji, wywołanej przez kobiety, czy odwrotnie, faceci wymusili taka sytuacje, a kobiety sie dostosował. Regula zawsze była taka, mężczyzna zaprasza kobiete i ujmą dla niego jest to, że ona ma płacić za niego czy też za siebie. od wieków to mężczyzna się starał o kobietę a nie odwrotnie i to on ponosił koszta tych starań:P Dziś mamy jakis tam feminizm i dla facetów jest wygodniej wymówić swoje skąpstwo tym feminizmem właśnie. A prawda jest taka, że wystarczy głupi kwiatek, bilecik do kina lub kolacyjka, wybełkotanie słówek "kocham cię" a dziewczę już zwarte i gotowe do rozłożenia nóżek:P Tak było od zawsze i tak jest też teraz i tu nie chodzi o to kto wytworzył taką sytuację ale o mentalność, bo każda kobieta ma w sobie coś z prostytutki a mężczyzna z klienta:P

Gość Wrom
"Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć." Dobre. Kobiety walczą o równouprawnienie totalne no to mają. Jak by to wygladało gdyby to faceci narzekali jakie to ich partnerki są skąpe i każą im za siebie płacić za pizze czy piwo, nawet od czasu do czasu zegarka nie kupią aby udowodnić swoją dozgonną miłość i zainteresowanie.

Gość do przestrogi
to ty spadaj chamie, jestes zwykłym pasozytem i prostakiem co pewnie nawet 5zł za kawe nie zapłaci, chołota!

Gość do ewelinewa
po co sie wypowiadasz na ten temat jak ty bylas sponsorowana przez faceta, jestes dziwka i nie wmawiaj ze wszystkie kobiety to dziwki....

Gość Wrom
No nie wiem czy panie się zgodzą z tym, że każda kobieta ma w sobie coś z prostytutki a mężczyzna z klienta. Chociaż w dużym stopniu prawda.

Gość do przestrogi
a ty ewa zawsze wiedziałam ze debilka z ciebie, zobaczymy jak ci sie dzieci urodza jak bedziesz za równouprawnieniem :D na kazdego przyjdzie pora...

Gość bj
"to ty spadaj chamie, jestes zwykłym pasozytem i prostakiem co pewnie nawet 5zł za kawe nie zapłaci, chołota! " a na kim on idiotko pasozytuje jak placi za siebie ? doucz sie dziecko :D

Gość do przestrogi
i do tego szmata :O bo co? bo ci sie nie zmydli? :O i kto tu jest prostaczka, ja miałąm 1 ciebie pewnie poł miasta a i ty dziwkarzu sie do mnie nie umywasz

Gość do przestrogi
bj :D dziewko jak ja sie seksiłam to ty srałaś w pieluchy wiec won

wiesz skarbie logicznie rzecz biorąc to ja za swoje towarzystwo miałam kilka tysięcy a inna swojemu dawała tyłka za kwiatka:D I dlatego uważam, że każda ma w sobie coś z dziwki. Prosty przykład: kłótnia małżonków, mąż daje na przeprosiny bukiet kwiatów lub coś z biżuterii i zona już jest bardziej zadowolona co równa się zgodą w łózku:P

Gość do przestrogi
nie każda jest ścierwem i kurwa jak ty, ty to robiłąś z obcym, nie kochałaś go, tutaj jest ta subtelna różnica SZMAAAATA!!!

a ty ewa zawsze wiedziałam ze debilka z ciebie, zobaczymy jak ci sie dzieci urodza jak bedziesz za równouprawnieniem na kazdego przyjdzie pora... Nie jestem za równouprawnieniem:P Stwierdzam tylko prosty fakt.

Gość jjjjjjjop
EwelinaEwa - czy to co opisujesz to z własnego doświadczenia ?

Gość do do przestrogi
Hołota charakteryzuje się tym, że używa prostackich wyrażeń, nie potrafi kulturalnie dyskutować, wyzywa swoich adwersarzy, ortografia to dla niej jakieś dziwne rzeczy ... Hołota używa tez słów, których znaczenia nie rozumie A pasożytem nie jestem, bo zgodnie z definicja pasożytnictwo - to żerowanie na kimś bez oddawania czegoś w zamian, czyli reasumując pasożyt to osobnik czerpiący tylko korzyści z innego osobnika.