Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bear little

Imię SARA dla córeczki.

Polecane posty

Byłam wczoraj na usg i zgodnie z przeczuciami,okazało się, że będzie córeczka. Chłopkak uparł się na imię SARA o innym nie chce slyszeć. Mi tez się podoba, ale oprocz Sary jeszcze Natalia i Anastazja- Nastka,Nastusia co myślicie?

Gość Dziewczynaa_Szamanaa
Natalia jest super. Sara bym nie dała z prostego powodu - mój owczarek się tak nazywa :D

Gość imie jak dla psa
i jest cholernie powszechne, wspolczuje wszystkim dzieciom o tym imieniu...

Gość Mała Sarenka
Mnie bardzo podoba ie to imię :)

Gość nununu
bardzo ladne imie:)

Anastazja - Nie, każda dziewczyną jaką znam o tym imieniu to brzydactwo ale fakt brzydactwo które bardzo dobrze się uczy. Natalia Bardzo inteligentna i ładna lecz lecz mistrzyni ciętej riposty. Sara - kojaży mi się z Sarą May co ma bloga na których jedzie po wszytskich gwiazdach więc odpada a i jeszcze owczarek mojej cioci to Sara a drugi pies to Sonia więc zostań przy Natalii.

Wszystkie trzy bardzo ladne. Natalia ostatnio bardziej popularna. Ale generalnie to jest w czym wybierac. Ja juz Sare mam, wiec druga corka nawet chetnie bym nazwala Anastazja.

Gość ssimka
Bardzo ładne imię .

U nas KUBA to psie imie. Czy kogos to odstraszylo od nazywania chlopcow tym imieniem? Z tego co wiem, jest ogromna moda na Kuby.

Gość do powiem cos
czy jak ci tam....masz strrrrasznie zasciankowy tok myslenia:D

Gość op
ludzie mają nasrane aby psy nazywac Sara , Sonia , Kuba ! pies to ma byc : burek azor itp.

Takie ryzyko nadawania imion- nigdy nie wiadomo, czy sie dzieciom spodobaja.

W moim regionie nazywano psy Kubusie i Maksy mimo wszystko Kubus to jedno z najmodniejszych imion a Maksymilian tez coraz popularniejsze. Sara jest bardzo ładnie, mała ksiezniczka:) To ze jacys glupi ludzie nazywają ludzkimi imionami psy to ich problem, powinny byc za to mandaty :P U mnie w bloku jest pies i chłopiec Borys.

Wg mnie Sara to imię dla psa albo dziwki :/ wybacz za szczerość. Nie podoba mi się, ale to bedzie Twoja dzidzia więc zrób jak uwżasz.

mi sie imie SARA bardzo podoba i chcialam tak nazwac moja corke, ale mam synka :) dla mnie to glupota psy tak nazywac :O sara, kuba filip :O pies to burek albo kajtek, ale tak to jest jak ludzie zamiast dzieci psy wychowuja :O Sara to bardzo ladne imie i na pewno lepsze od Kasi, Asi, Oli, Ani, Julii, Zuzi... takie jest moje zdanie :)

Sara fajne imie wiem bo mam:D u mnie w bloku sa psy Max(toż to Maksymilian) byla Aga, Diana, Kaja, ja mam Carmen ale najlepszy jest bokser Agata:D

Sara ładnie przez film. Natalia tez. Anastazja nie. a od kiedy pies nie może nosić takiego imienia jak dziecko lub na odwrót?

Gość Sarusia
Ja mam córeczkę Sarkę i uważam , że to jest śliczne imię. Słodkie zdrobnienia takie jak ; Sarka , Sarunia , Saruś , Sarusia i moje ulubione Sarenka. Ach , piękne! No i SARA to nie jest imię żadnej dziwki ani psa!!! popierdoliło was ludzie? Sara-księżniczka. imię dla dziwki to moim zdaniem ' MARIKA ' nie wiem czy słyszeliście o takim imieniu. A dla psa? BUREK !!!!!!!!!!!!!!

Sara może być.. Najbardziej podoba mi się Natalia ale niestety bardzo popularna.. Anastazja ładna tylko problem ze zrobnieniem, niby jest Nastka ale brakuje mi jeszce jakieś formy pośredniej..

Gość piotr1981
Ja Moim trzem córkom dałem imię Sara,Angelika,Sandra tak wyszło bo ja te imiona wybierałem a chciałem bardzo córki to teraz mam gdyby chłopaki sie urodziły tak jak chciała moja żona toby ona dałe imiona a żona na koncu stwierdziła piekne imiona

Gość dfdfd
Sara to moja suczka,

Gość gośćEwelina
Ja niestety Dałam kilka lat temu suczce imie Mania...Czego żałuję. ..zeczywiscie nie powinno nadawać ludzkich imion psom. Mi bardzo podoba się imie Sara i jeśli Będę Miała córkę to właśnie tak będzie Miała na imię.Mam już Synka Mikołajka ♥

Gość Uśmiechnij sie001
Sara to bardzo ładne imię oprócz tego że ma pochodzenie hebrajskie które ludzie bardzo krytykują z obaw przed tym czy nie będzie miało dziecko nieprzyjemności z tego tytułu bo często kojarzy się z jechowymi itp ale oprócz tego ma też znaczenie księżniczki co jest już lepszą stroną tego imienia. Fakt ludzie często nazywają tak psy ale nie oklamujmy się to imię nie jest wyjątkiem jest też wiele innych imion które dosyć powszechnie noszą czworonogi i raczej nie warto zniechęcać się do tego imienia przez taki szczegół. Plusem jest jeszcze to że bardzo mało dziewczyn ma tak na imię przez co na pewno dziecko nie będzie miało "czterech " koleżanek w klasie o tym samym imieniu co raczej jest pozytywną stroną. Sama mam na imię Sara i zdarzyło mi się Kiedyś że pies miał już w papierach takie samo imię jak ja ale nie poczułam się zraniona tym ani nie czułam żalu do rodziców tylko podeszlam do tego ze strony humorystycznej i z dystansem.