Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Zdradzona a jednak z nim?

Polecane posty

Gość kajanka
POPEŁNIASZ BŁĄD - Zdradził raz, zdradzi kolejny - to tylko kwestia czasu

"(...)zaden, nawet ten najbardziej rumaczny i zawiszowski oni predzej czy pozniej okazuja sie tez nosic skarpetki i uprawiac seks nie zdejmujac ich" nigdy w łózku mi sie nie zdarzyło i nie zdarzy. wiem jak tego kobiety nie lubią.

oni wszyscy do jednego worka ,moze bys pomyslala ze ktos to przeczyta? ideaia

Gość ideaia
dlatego ow cytat ani caly list nie jest wart mojego komentarza - swiadczy o autorce i o tym jak nisko sie ceni, skor raczyla mnie taka rada, jak rowniez jak bardzo przedmiotowe ma podejscie do zwiazku nie moj problem - mnie osobiscie chodzilo o dojrzala znajomosc, a nie seks za wszelka cene, nawet wlasnej godnosci ( co nomen omen zostalo pominiete w liscie i dodano tresc: "nie masz juz wlasciwie nic do stracenia" ) plum - klamka zapadla, a ja ide dalej, zal mi takich ludzi, po porstu a Ty kochana zupko, nie tlumacz mi sie tutaj, bo doskonale wiem o czym mowa, ja Ci mowie ze nawet tego nie potrzebujesz - nie ratuj siebie liczac na to ze ktos okaze sie wzorem cnot - nie ma! jestes Ty i tylko Ty masz kakako? cukier, maselka kawaleczek, mleka kawaleczek i rozmaite aromaty do ciast? jesli masz migdaly, owoce, luc cokolwiek lubisz, przygotuj sobie, a kiedy roztopisz maslo z mlekiem cukrem, dodaj kakao, krople aromatu, np. migdalowego, lub rumowego i ta pysznoscia zalej owoce, orzechy, migdaly, co lubisz jak zastygnie, jest pycha!

Gość ideaia
nnoo - jeszcze sopro dystansu przed Toba skarpetka to przenosnia, to cos z czym kazdy facet z czyms wchodzi do naszego intymnego swiata, czego nie lubimy takze luzzz - to tekst do kobiety, mysle ze zrozumie a Ty sie nie gniewaj, bo nie masz o co, chyba ze o to ze zakladam ze masz wady ... to wtedy pomysle sobie, ze ciut niepowazny jestes

Hmm, pycha :) Dobrze, że mogę na was liczyć. Chyba pójdę z psem się przewietrzyć. (miękka jak wosk nadal :O byle nie próbował znów mnie błagać o wybaczenie) Telefonu na pewno nie zabiorę.

ideaia a Ty kochalos kogos szczeze ,niemowie o nastoletniej milosci

Gość ideaia
tak kochalam bardzo

Nim pójdę :) Ideaia - zrozumiałam ;) mnie chodziło głównie o fakt, że przecież prócz zła i nieszczęść są na tym świecie jakieś dobre rzeczy. Mnie pomaga kiedy widzę coś dobrego (mniej lub bardziej). Nie wiem, jak to ująć... Budzi nadzieję? Jestem szczęśliwsza, kiedy inni są szczęśliwsi (ale nie w chory sposób "życia dla innych" tylko zwykły, wynikający z życzliwości dla świata) Uff. Idę. Trzymajcie kciuki, bo chyba mróz straszny :D Pewnie szybko wrócę.

Gość ideaia
PWN sprosniku

Gość ideaia
3 mam

ideaia ,niewiem skad to przepisujesz ,ale znasz tylko formolki,widze w Tobie ideal chodzacy ,jak bys byla moja kobieta ,to bym Cie nosil na rekach jak zloto

ideaia - wybacz nie jestem kobietą, nie zrozumialem. przeczytalem co bylo napisane i sie ustosunkowalem. nie gniewam sie. mam duzo dystansu do siebie, do swiata wiecej.

Gość ideaia
zupko - najwiecej szczescia to masz do odkrycia w sobie, dobra, usmiechu, oddechu - daj sobie szanse i zainwestuj w siebie, wzmocnij, potem zobaczysz, ze masz dookola siebie ludzi, ktorzy odbieraja na tych samych falach :-) pomysl co sie stanie, gdy z jakiegos powodu zabraknie ktoregos dnia tych pozytywnych stymulatorow? kto wtedy przy Tobie bedzie? :-) ;-) kape vous mademoiselle?

Gość ideaia
zart PWN noo, to przez co w zyciu przeszlam nie nadaje sie na Forum, do idealu mi daleko, ale formulki to to nie sa, niestety co do zdjecia PWN :-)

Gość ideaia
PS, do nnoo, nie wiedizalam ze utozsamiasz ideal ze zlotem, w koncu to mimo ze szlachetne ale zimne dzielo Boga

Gość ideaia
:-) nnoo - nie jeden w zlotej trumnie zmarnial ;-) ja tam wole przasna gline, byle miala dume - takiego czlowieka cenie

Gość ideaia
wiem :-)

Gość ideaia
a jaki masz wzor skarpetek? :-)

"Mężczyźni, czy kobiety.. mają swoją sekrety..." Dlaczego ludzie/ w tym przypadku .. zdradzają? 1. Kompleksy (w celu podbudowania swojej atrakcyjności) 2. Nuda w związku, 3. Atrakcyjna przyjaciółka, koleżanka z pracy, czy nowo poznana kobieta, która wyraża swoje zainteresowanie. 4.Wzory. Gdy facet ma kompleksy, nic tak nie podbuduje jego wartości jak atrakcyjna kobieta którą uda mu sie zdobyć.. Gdy jest w związku w którym czegoś mu brakuje, nudzi się lub nie czuje sie doceniany przez pertnerkę, a zainteresowanie okaże mu inna kobieta, łatwo skusi się na romans, czesto uwieńczony seksem (męski instynkt zdobywania). Zapytamy wtedy.. gdzie etyka, moralnośc.. Rozejrzyjmy się wokół.. . Czy w dzisiejszych czasach możemy pytac o moralność? Wystarczy włączyć TV , .. Media kreuja świat .. a na zdradę dają nam nieustanne przyzwolenie. Facet chce czuc się meski.. w dzisiejszych czasach meskosc okreslana jest przez ilosc partnerek w łóżku. Musimy udowadniac naszym mezczyznom ich siłe, oraz atrakcyjnosc, musimy starac sie byc atrakcyjne, zaskakiwac i delikatnie kontrolowac towarzystwo.. robienie awantur, jest niedozwolone, zastapmy je rozmowami, o naszych pragnieniach co do partnera, oraz uczuciach. Doceniajmy mezczyzn.

Gość ideaia
virgo - tatasiam, ale to ma niewiele wspolnego z niekontrolowanym, maniakalnym, obsesynym seksem uwazam ze to nie ten problem i wyraznie protestuje!

Ideaia - dzięki. Ech, we mnie zwykle tego jest nadmiar. To tylko czasem znika. Autoodbudowa jest oczywiście możliwa, ale dużo bardziej czaso- i pracochłonna :) A co do posta powyżej - żadna z tych rzeczy nie miała miejsca. I co w takim wypadku? Jakieś inne wyjaśnienie?

"Co do posta wyżej" - chodziło oczywiście o wypowiedź virgoa85 Ideaia - twierdzisz, że pomoc w wyleczeniu jest nie na miejscu?

Gość ideaia
nnnoo :-) widzisz, gdyby nie bylo tak jak jest, kto wie, kto wie :-) pozostanie mi uwierzyc Ci na slowo :-)