Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojny22

Ex Mojej dziewczyny nie daje jej spokoju - co robić

Polecane posty

Gość zaniepokojny22

Jestem zaniepokojony. Byly mojej dziewczyny wydzwania do niej od czasu do czasu. Nie daje o sobie zapomniec. Rozstali sie bo zrobil dziecko innej. Ona czesto mowi o nim ze to dupek, innym razem ze to kumpel. Mowi ze nie chce z nim rozmawiac ale odbiera telefony. Jej ufam. Jemu nie. Co zrobic?

Gość Nic. Ma prawo z nim rozmawiac
a jak zrobisz jej o to drake, to ona moze sie powaznie zastanowic, czy Ty to ten wlasciwy. Pamietaj, co ma wisiec, nie utonie.

Gość zaniepokojny22
nie robie draki. Powiedzialem jej tylko co czuje i mysle o tym wszystkim. Jak juz powiedzialem jej ufam. Nie ufam jemu. Ale nie chce stac z zalozonymi rekami. Co moge zrobic? Pogadac z tym facetem?

Ale napisales tylko, ze odbiera telefony. To jeszcze nic nie znaczy. Slyszales, o czym rozmawiaja? Ja ze swoim bylym tez rozmawiam, tez nie raz do mnie zadzwoni, ale z tego nic juz nie bedzie. Gadamy po prostu, po kolezensku. Chodzi o to, ze moze nie ma zadnego problemu, a Ty sie niepotrzebnie martwisz. Dawaj wiecej szczegolow, to moze cos sie wyjasni.

Gość zaniepokojny22
nie wiem o czym rozmawiaja, ona ukrywała przede mna fakt ze dzownil czy cos. Powiedziala mi dopiero do bardzo dlugich rozmowach. Czulem ze cos jest nie tak. Dodam ze ten facet to jej pierwszy. Jej pierwsza milosc. A wszyscy wiemy jak to czesto bywa z tymi milosciami.

No to albo ukrywala ten fakt, zeby nie bylo afery, a tak naprawde nie miala nic zlego na sumieniu, albo cos faktycznie jest na rzeczy. Moze wiedziala, ze bedziesz sie tym przejmowac, wiec wolala Ci nie mowic? A co do pierwszych milosci, to one bardzo czesto sa przereklamowane, takze nie kieruj sie zadnymi takimi. I co ona Ci powiedziala, jak o tym rozmawialiscie?

A z nim to na pewno nie gadaj. Jezeli koles faktycznie ma jakies zamiary co do Twojej dziewczyny, to jesli zauwazy, ze widzisz w nim konkurencje, moze zaczac dzialac jeszcze bardziej. Niech mysli, ze sie tym nie przejmujesz. Niech mysli, ze wszystko gra. Bo inaczej moze chciec to wykorzystac.

Gość zaniepokojny22
Standardowo jak sie mowi w takich sytuacjach. Nie martw sie. Ja wiem ze ona nie szuka kontaktu z nim. Ale on szuka. Dlugo sie nie widzieli i pewnie bedzie chcial sie z nia zobaczyc. Wiem ze gdyby nie to dziecko, ktore zmajstrowal oni wciaz byliby razem. Wiem tez ze on zle czuje sie w tym zwiazku w ktorym jest. Czuje ze on teskni do tego co utracil. To mnie nie pokoi.

Nie masz wplywu na niego. Jezeli o niego chodzi, to nie mozesz nic zrobic. Dobrze, ze ufasz swojej dziewczynie, bo to jej masz ufac, a nie jemu. Tak to juz niestety jest z ex, ze sie odzywaja do swoich bylych. Jezeli jestes pewny tego, ze Twoja dziewczyna nie chce z nim juz byc, to problem tak naprawde masz z banki. Gdybym ja teraz miala faceta, ktorego kocham/uwielbiam/jestem w niego zapatrzona, a moj eks by do mnie wydzwanial, majac nadzieje na cos wiecej, to nic by tym nie zdzialal. Piszesz, ze rozstali sie, bo tamten ma dziecko z inna. Ale to nie jedyny problem, bo tym samym pokazal, ze jest nielojalny, niewierny, nieodpowiedzialny i nieszczery. Dziecko to nie jedyny powod. Nie chcesz stac z zalozonymi rekami - ale na to nie masz wplywu. Twoja dziewczyna moze jedynie dac wyraznie do zrozumienia swojemu ex, ze to koniec, ze teraz ich stosunki moga miec tylko i wylacznie charakter kolezenski. Tylko ona moze cos zrobic w tej sprawie.

Gość zaniepokojny22
Oj zapaliło.

A jesli rzeczywiscie ma do niego jakas slabosc, to juz niestety, chocbys dwoil sie i troil, to i tak nic nie zdzialasz.

Gość zaniepokojny22
wiem ze wszystko zalezy od niej, moja bezradnosc w tej chwili mnie martwi

A dlugo ze soba jestescie?

Gość zaniepokojny22
pare dni temu minelo 8 miesiecy. Oni rozstali sie rok temu, przed wigilia

Gość marudamike
pewnie nadal go kocha,bo inaczej po takim swinstwie zerwalaby z nim kontakty

Gość heniutekk
Jeżeli zabronisz jej kontaktów, będzie się kontaktowała w tajemnicy, bo dorosłemu człowiekowi nie da się niczego zabronić. Jeżeli będzie chciała się z nim spotkać, to niech spotka się u Was, a nie gdzieś tam. Nie uczestnicz w spotkaniu. Ona sama ma wiedzieć, na ile może się z nim kontaktować. Jedyne, co możesz zrobić, to powiedzieć jej, że jest Ci bardzo przykro, że ona się z nim kontaktuje, że czujesz się wtedy jakiś taki pomijany, bo odsuwa Cię od swoich wspomnień i od swojego życia osobistego i że może tego po Tobie nie widać, ale bardzo to przeżywasz.