Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudziutkaniezwyboru

zaplace lekarzowi nawet 1000zl

Polecane posty

Gość chudziutkaniezwyboru

jjesli sprawi ze przytyje chociaz 7kg ,od dziecka mam nie dowage ,milama lamblie wyelczylam sie i nadal chudne ,jem duzo (slodyczy rowniez multum ) zamiast tyc chudne waze 45kg przy 173cm a wazylam miesiac temu 47kg wiec zaczynam sie bac o swoje zycie a zaden lekarz nie potrafi mi pomoc ,tarczyca prawidlowa ,wszystkie badania tez:( nie wiem co robic ...

moja koleżanka miała niedowagę i wreszcie trafiła na lekarkę która jej powiedziała, żeby ta po prostu jadła kaszki dla dzieci i mleko modyfikowane dla wcześniaków piła i pomogło

zapłace lekarzowi nawet 1000zł jak zabierze ode mnie na zawsze 7 kg... jestesmy jakie jesteśmy, chcemy to zmieniać, to trudne pogódź się z tym, że jesteś szczupła, nic na siłę, tak chce natura..

Nie wiem czy jeszcze lekarze praktykują, ale kiedyś na przytycie przepisywano ''Peritol'', chociaż to lek, który tak naprawdę przeznaczony jest na coś innego. Ale, że miał działanie pobudzające apetyt to i na wzrost wagi go przepisywano.

Gość hihihih2
moze nadal masz lamblie??? znam dobry sposob na nie. musisz codziennie na czczo wyciskac pol cytryny do szklanki, potem dodajesz pol lyzeczki sody, zamieszasz i wypijasz to , rob tak przez miesiac, a na pewno nie bedziesz miala

Gość no nie wiem hmmmm
a probowalas chodzic na silownie? ja chodze na zajecia sportowe cos jak aurobik i tam sa dziewczyny, ktore na poczatku byly starsznie chude, widac, ze mialy niedowage, a po chodzeniu na sport zrobily sie masywniejsze :) chociaz moze bys musiala chodzic na sport i miec specjalnie dla ciebie ulozony program.

Gość pchełka snajperka......
może jesz mało tłuszczów? i nie obżeraj się słodyczami a badałaś cukier? na czczo i po jedzeniu? jakie robisz stolce? jaki kolor ma twój język?

Gość ***karola***
kochana ja tez tak miałam, ale teraz udało mi sie przytyc z 5 kg.... nigdy nie mogłam tego zrobic ale tylko jedzenie kolacji o 22 i to bardzo obfitej da jakiekolwiek efekty!!!!!!!!!!

Gość ***karola***
masz juz taka budowe ze jkjesz i nie tyjesz, nie jedz białka tylko duzu tłuszcow

Gość najlepsza muza
twoja wyszukiwarka mp3 www.W-MP3.pl zapraszamy!