Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiamisiamisiamisia20

nie moge zliczyc z iloma osobami spalam ale kocham sie dalej.

Polecane posty

mam 20 lat. mialam tyle partnerow sexualnych, ze nie moge podac nawet przyblizonej liczy bo dawno temu przestalam liczyc (ponad 30 ich bylo na pewno). uprawialam sex w trojkacie z chlopakiem i dziewczyna nie raz, z dwoma chlopakami (ale tylko mnie lizali na zmiane), z samymi dziewczynami. uprzedzajac wasze wypowiedzi: robie badania regularnie, nigdy nic nie zlapalam bo uwazam. prezerwatywa to podstawa. wiem, ze dla was jestem pusta szmata ale to nie tak. jestem hedonistka i co moze was rozsmieszy uwazam, ze szanuje siebie. dlaczego? bo po pierwsze jestem ateistka wiec zasady kosciola katolickiego nic dla mnie nie znacza. po drugie sypiam z kims tylko wtedy kiedy mam na to wielka ochote i tylko kiedy ktos mi sie spodoba. nie z pierwszym lepszym w sensie 'dzisiaj sie rucham, moze byc bez zeba i oka'. nigdy nie mialam kaca moralnego. nikogo tym tez nie krzywdze. czyz nie na tym polega szacunek do siebie? na nie robieniu niczego wbrew sobie. wszyscy macie wpojone, przez kosciol i starodawne poglady waszych matek, ze seks jest zly, ze najlepsze sa dziewice. ale w tym nie ma nic zlego, naprawde. ja mieszkam w kraju gdzie juz dawno nie mysli sie w ten sposob i sex jest tutaj normalna sprawa. i nikt z moich znajomych nie mysli, ze jestem latwa.

temat powstal poniewaz poczytalam sobie tutaj troche waszych wypowiedzi i az nie moge uwierzyc jak bardzo zacofany jest polski narod.

sama sie uswiadomilam i mieszkam w usa

nie musze nic zmieniac bo mam dwa obywatelstwa kochanie.

Gość vcwlk bed
i nie wstydzisz się, że jedno z nich jest polskie?

Gość sdafdsfds
kiedy moge sie z toba umowic ? skad jestes ?

Gość cóż za światowa
dama :D musimy się wiele od ciebie nauczyc :D

czego mam sie wstydzic? to, ze polski narod jest zacofany w praktycznie kazdej dziedzinie w porownaniu do usa chyba kazdemu wiadomo ale to nie znaczy, ze sie wstydze miejsca gdzie przyszlam na swiat i gdzie mieszka polowa mojej rodziny. zawsze z mila checia jezdze tam na wakacje

Gość szkoda że
w usa są tacy imbecyle i wywłoki:)

nie, ja wbrew pozora szanuje wasze poglady. tylko pytanie dlaczego wy nie szanujecie moich i innych dziewczyn? dlaczego odrazu nazywacie je szmatami z brakiem szacunku do siebie? jak juz wspominalam ja siebie szanuje. o to mi chodzi, o te wasze sredniowieczne myslenie. tutaj tez sa dziewczyny, ktore ze wzgledow religijnych czy tez innych nie sypiaja z wieloma chlopakami ale zadna z nich nie wyzywa mnie za to, ze prowadze inny tryb zycia.

Naprawdę uważasz, że to o zacofanie się rozchodzi? :) Ech ci postępowcy, trudno za nimi nadążyć... Jak dla mnie, możesz się bzykać z kim chcesz....aha, tylko zostaw w spokoju zwierzątka i dzieci.

Gość Ohhh ..ah
Nikt ci nie mowi ze zle robisz rob co chcesz. Myslisz ze ktos sie tutaj przejmuja tym ze sie ruchasz. Mamy to w dupie. Wypeirdalaj do cywilizacji!

Gość fdhdhdgh
autorko ale prawda jest taka ze wszyscy cie maja za qrwe chodz myslisz ze tak nie jest. Czy w usa czy tam przykro mi qrewko

temat nie byl skierowany bezposrednio do ciebie tylko do wszystkich tutaj na kafeterii. czytalam tematy innych osob w ktorych ludzie uwazali, ze jesli dziewczyna spala z wieksza liczba osob niz 3 to jest puszczalska szmata, ja nikogo nie obrazam - pokaz mi chociaz jedno zdanie w ktorym kogos obrazilam? to ze polska jest zacofana jest faktem, jak mozna kogos obrazic prawda?

Gość suber glue
Co ma religia do kurwienia? Przytyj trochę, to się z tym waszym świętym amerykańskim stylem życia zupełnie zasymilujesz. Powiedz mi tylko, co mnie kurwa Twój styl życia obchodzi?

Gość jak ten styl zycia jest
taki zajebisty, a ty taka wyzwolona, to co cie obchodzi co ktokolwiek mysli? zajmij sie soba i zaliczaj ile mozesz i rob te badania a dlaczego np ja wole traktowac seks jako cos wyjatkowego? duzo by tlumaczyc a ty i tak nei zrozumiesz, do ciebie dotrze co najwyzej argument (z konca mojej listy akurat, a dla ciebie z poczatku) ze ja nie musze sobie badac na wenery robic 🖐️ :D

Gość Ohhh ..ah
A co ma takiego usa czego polska nie ma? Może tych wsyztskich okretow, samolotow, wojny i oblesnych grubasow na ulicach. Nie jestesmy potega, ale w polsce az tak sie zle nie zyje...

Gość lalala67565
ile za godzine bierzesz ? moze zadzwonie na greenpoint lub jackowo to zarobisz troche

Nie jesteś "pustą szmatą" :P tylko pełną. :P :D Żartuje :) 🖐️ Lubisz się "walić", to sprawia Ci przyjemność i o to przecież chodzi. :) Ale jak to w życiu bywa to co przyjemne, wiąże się z konsekwencjami :) Na Twoje szczęście potrafisz zadbać o to (pisząc w skrócie) gumkę masz pod ręką. :) i to jest ważne :) Ludzie zawsze będą szczekać ale zdrowa i bez niechcianej ciąży :) możesz swobodnie z nimi o tym porozmawiać. :)

Gość aftereight
No tak, w Polsce ludzie potrafią pokazać swój kraj na mapie, ba! potrafia pokazać miasta, rzeki i góry, wiekszość ludzi wie także z jakimi krajami graniczymy, wiemy, kto to jest Ghandi, Dalajlama i co to są całki... I tym różnimy się właśnie od wielkiego USA:) Nie nazwałabym tego raczej zacofaniem:))) I zdziwię Cię, autorko tematu...też nie mieszkam w Polsce, ale szacunek do Polaków mam dalej, w zasadzie nawet tym większy im dłużej mieszkam w obcym kraju:) Pozdrawiam!!!

Gość nie matka ale Polka
ja uważam że to nie jest postęp tylko powrót do korzeni - nasi przodkowie, pochodzący od małpek też się bzykali z kim się podobało :P a to nie tylko w kulturze katolickiej wierność jednemu partnerowi jest spopularyzowana - poczytaj sobie trochę poza tym, w usa normą jest, że idąc z facetem do łóżka na drugi dzień nic was niełączy - w Polsce taki facet został by okrzyknięty, dupkiem lub gorzej:P i to jest piękne;D nie patrzymy na siebie jak na instrumenty do zadawania pieszczot tylko jak na ludzi, z którymi warto wejść w inne kontakty - nie koniecznie seksualne pozdrawiam panią światową - niczego ci nie zazdroszczę:P o zawsze chciałam by mój pierwszy raz był także pierwszym razem i mojego jedynego - i dla mnie to jest piękne

Gość wielbicielka Rafałka
twoja dupa, twoja sprawa tylko po co zakladac o tym topik?

Gość następna która uważa że
szerokie horyzonty= szeroko nogi

Gość znow puszczalska

Gość w USA seks
jesttak normalna sprawa ze jego konsekwencje czyli dzieci sie zabija wywolujacsztuczne porody na czujacych dzieciach z mozgiem. Nastepnie pozostawia sie je same aby umarly. A lez mi postep cywilizacyjny

Gość nie podskakiwać...
... bo przyjdą Amerykanie i zaprowadzą porządek w imię wolności, demokracji i kondonów w szkolnych toaletach!

Powiem wam do tego cos wiecej..w USa to normalne,wszyscy maja taki luzik w sprawach seksu...ale to troche tajemnica pisze tylko dla was.. mój tate wcześniej zawiazujac pejsy w warkocz- często wchodzi mi do wanny i każe szukać potwora z Loch Ness. Lubię tą zabawę, znam ją od dziecka. Mój tate mnie jej nauczył. czesto wlasnie gram z moim tatą w "bolco w wannie" - wchodzimy do wanny i on kaze mi sie wypiac tylkiem w jego strone i zanurkowac a on mnie wtedy w dziure cisnie az po same jądra..to druga wersja fun normalnie prawdziwy fun,american pie,american dream...wiecie..pozniej bawimy sie we wspomnianego potworka z lochness ja nurkuje i musze potworka do ust łapać..no i mamy jeszcze jedną zabawę "złoty deszcz" - oczywiscie tez w wannie ojciec oddaje mocz na moją głowe - ale dobrze mi to na włosy robi - zaczynaja mi wąsy na klacie rosnąć.Taki luzik a wy co Polaczki??po katolicku??