Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokiamala

nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

ale to byloby bez sensu jest o ciebie zazdrosny ale nie chce z toba byc? nawet nie probowalas sie wprost dowiedziec o co mu chodzi? jak duza odleglosc was dzieli?

Gość nokiamala
a wlasnie nie wyszlam :)

Gość nokiamala
oczywiscie na gorze znowu sie ktos podpisuje za mnie :) nie wyszlam zostalam do konca

Gość nokiamala
nie za duza, ok 150 km on tu ma dom rodzinny, wiec wraca na weekendy, pozatym dla mnie to nie problem tez, wiem ze wczesniej zdradzila go dziewczyna i moze sie bac. to troche pokrecony facet mimo wszytsko ;)

skończyliście ze sobą to niech spada na szczaw a Ty panno nie bądź na jego zawołanie ...nie jesteś z nim i robisz co chcesz...błazen..:)

Gość zalatuje esperacja
koles ci napisal ze jest zazdrosny a ty juz zakochana :o a nie przyszlo ci o glowy ze np bawi sie twoimi uczuciami bo chce sobie podbuowac samoocene ze rozkochal w sobie laske po 3 tyg ? jak facetowi zalezy to nie zachowuje sie naj niezdecydowany pajac .. moze poczekaj na takieg ktoremu bedzie zalezalo i bedziesz to czula ... powodzenia i nie wmawaj sobie ze JEDNAK jest zauroczony - bo nie jest ..... popatrz ile dziewczyn juz ci to mowi

Gość 95 biodra
naiwna ! zrozum - gdyby chciał z tobą byc , nie zrywałby tej znajomości -gdyby był zazdrosny bawiłby się z tobą ,nie wyszedłby do innego domu , rozmawiałby z tobą itd a dziś nie pisałabyś tu na kafe tylko byłabyś w jego objęciach gdyby mu na tobie zależało !

Gość nokiamala
z tym ze napisal i sie zakochalam to nie ja pisalam :) nie zakochalam sie zalezy mi i tyle. no to moze i macie racje :) dzieki