Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makrata

Poznałam chłopaka. On jest mega inteligentny, a ja nie.. Czy to ma sens?

Polecane posty

Gość Makrata

Poznałam chłopaka. Oboje mamy po 25 lat. Z tym, że.. on jest bardzo inteligentny, bystry, ma wiedze na każdy temat, a ja znowu nic nie orientuje się. Mam wyuczony zawod i w sumie tylko w tym zawodzie sie orientuje. On natomiast wszystko wie, z kazdym potrafi rozmawiac, bo po prostu ma wiedze. Zakochal sie we mnie na zaboj, ale nie wiem czy to ma sens.. Co prawda mamy podobne zainteresowania, oboje lubimy sport, oboje lubimy wycieczki, ale.. boje sie, że w pewnym momenciem może coś zacząc sie psuć.. przez to ze nie dorownuje mu intligencją i bystrościa. Zanim ja pomysle, to on juz to zrobi ( np. jakaś w jakiejs grze internetowej, czy czymś podobnym..). Myslicie ze taki związek ma sens?

Jak będziesz się tak denerwoawać przy nim - to nie ma sensu ;)

Gość karmelowa kraina
ma sens ! on cie kocha i to się liczy .

jasne ze ma sens. kiedys tez spotykalam sie z bardzo inteligentnym facetem mowil mi ze mu bardzo na mnie zalezy, ale ja stwierdzilam ze jestem za glupio dla niego i zrezygnowalam. do dzisiaj zaluje.

Gość ja tez kiedys
tez kiedys sie spotykalam z b. inteligentnym facetem.tylko jemu na mnie nie zalezalo i teraz juz wiem, ze byl dupkiem,aja go wychwalam pod niebiosa. ogolnie notorycznie czulam sie g,lupsza od niego. jednak jelsi facetowi na Tobie zalezy, dajcie sobie szanse, wiele sie na pewno od niego nauczysz :)

Gość Makrata
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Jestescie genialne.

ja też mam takiego chłopaka :) a sama jestem po zawodówce teraz poszlam prywatnie liceum robic on studiuje też mnie bardzo kocha :) i jest nam ze soba bardzo dobrze:) jak sie kochacie to pewnie ze ma sens:)

Gość szczera do bolu
Zartujesz? Jaki to moze miec sens, o czym on bedzie rozmawial z toba kiedy minie faza zauroczenia?

no ja jestem ze swoim chłopakiem przez 4 lata i mamy o czym rozmawiać:P przecież w życiu codziennym nie rozmawia sie o nauce!!:/

pieprzona kafeteria gdzie jest reszta tekstu z moich wypowiedzi!?

chcialam napisac ze szczera do bolu nie ma racji i gowno wie o zyciu!

Gość ja tez kiedys
jak minie faza zauroczenia, to wtedy bedie sie zastanawiac, po co na zapas? wez sie wy;luzuj autorko i bedzie dobrze, liczy sie charakter, wiedza oczywiscie rowniez, ale to kim jestes jest wazne. nie mysl na zapas, bo to najgorsze.

Gość taka jedna małosprawna
haha biso ma rację. Musi być nieziemsko tępa, żeby jedno zdanie pisać w czterech wypowiedziach. Jej facet też pewnie jest średnio inteligentny, ale w porównaniu z nią to i tak przepaść. A skoro są razem to może to działa?

Gość targus
tez spotykalam sie z facetem bardzo iteligentnym, skonczyl 2 uniwerki w stanach, biegle wladal 6 jezykami ( polski, rosyjski, francuski, wloski,arabski, angielski). na poczatku mi to bardzo imponowalo a jemu nie przeszkadzalo ze ja nie jestem taka wyuczona. Po 3 latach powiedzial mi ze jestem glupia, ze bylo sie uczyc ( mam studia skonczone w polsce, jeden kierunek)

taka jedna małosprawna to kurwa bylo do mnie?!

Gość Aneczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witamy! Bardzo prosimy o oddanie głosu na wirtualny pokój naszej córeczki Nikoli. Prosimy wejdź na poniższy link i zagłosuj! To zajmie Ci tylko 7 sekund, a dla nas Twój głos jest bardzo ważny! http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/10098 Dziękujemy!!!

bądź ekspertką w tym co robisz, oprócz tego dużo czytaj mądrych rzeczy (nie jakieś tam oliwie i inne kobiety na gorąco czy jak im tam) interesuj się tym co się dzieje obecnie na świecie, polityka itp, wyrażaj się kulturalnie i bądź sobą a przede wszystkim nie daj mu poznać że czujesz się gorzej pod tym względem i wszystko się ułoży.....

tak biso, do Ciebie. Nie jestem zaskoczona że nie zrozumiałaś :D

Gość Aneczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przy nim wiele możesz sie nauczyć kochana, ja bym spróbowała skoro sie kochacie to czemu nie. A po co później pluć sobie w brode ze nie spróbowałaś, lepiej spróbować i wyjdzie albo nie, a jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz wg mnie.

Gość Beansby Weezer
miłosc to nie wszystko a jak spyta cie ile to 2*2? a ciebie wryje ;)

wypierdalaj chyba ty jestes tak tepa ze nie zdarzylas sie zorientowac ze to kafe sie zawiesza tak jak ty idiotko

tak, nikomu się nie zawiesza tylko tobie :D mózg Ci się nie zawiesza czasem?

Gość ja tez kiedys
taka jedna małosprawna-tak ulozylas tresc swojej wypowiedzi, ze ciezko skumac, o co ci chodzilo, na dodatek czepnelas sie takiej glupoty, ze widac, ze potrzebujesz sie wyzyc, bo pewnie w realu po tobie niezle jada. idz stad, tepowo:)

biso, nie pisz na pomarańczowo :)

Gość szczera do bolu
Miara inteligencji nie jest liczba ukonczonych uczelni, nie wynosi sie tez tego z domu. Inteligentnym albo sie jest albo nie, tego nie mozna sie nauczyc jak tabliczki mnozenia czy obslugi maszyny.

o co ci chodzi kretynko nacpalas sie wchodzisz na topiki i probujesz wkurwiac ludzi swoimi beznadziejnymi wypowiedziami? laska ja w ogole nie wiem o co ci chodzi? masz moze jakis problem ze soba, wydaje mi sie ze tak!

Gość ja tez kiedys
taka jedna małosprawna- nie jestem biso, kochana:)