Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panowie panowie

Panowie jak Wam sie podobają takie kobiety?

Polecane posty

Gość łułłł
wmawiajcie sobie tak dalej obrzydliwe grubaski, facet i tak wybierze szczupła :P

"Skoro wieszaki są takie piękne to dlaczego najczęściej zostają starymi pannami a faceci żenią się z laskami które mają i kawał cyca i d**y?" Prowadzisz statystyki? :D Słyszałam, że mężczyźni poślubiają brzydkie kobiety, bo jest wówczas mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś je przeleci :D

Gość juo
ja mam mikro brodawki ale mnie to wystarczy bo mam inna płec w końcu niż ty

Gość Martynkowska __23
bnvbvnbvvbbv bez przesady, chwalisz się tutaj że masz śliczną, cudowną, szczupłą sylwetkę...po co to robisz?? lepiej ci jak się trochę nachwalisz bo mało masz tego w realnym życiu...pouczasz innych o zachowaniu kultury a sama o kobietach z linkow ywrażasz się chamsko, weż się dziewczynko odczep i ciesz póki możesz swą cudną figurką...później narobisz bachorków i zmienisz się w grubego potwora pewnie....a pisanie- mam moje cycki są super jest naprawdę żałosne. apropos kobieta w podanym przez ciebie linku jest raz- totalnie zmieniona komputerowo- dwa- nie ma wcale biustu, jeśli to Twoj ideał gratuluje Co do puszystych kobiet mnie osobiście nie zachwycają, uważam, że każda kobieta powinna dbać o siebie i swoje ciało, uprawiać sporty, jeść mądrze..wiadomo jaki obowiązuje kanon piękna na świecie i nie ma się co łudzić że grube jest piękne....ładnie wygląda kobieta proporjonalnie zbudowana, z ładnie zarysowanym biustem i tyłkiem, wąską talią- moje skromne zdanie

Lepiej być brzydką mężatka i mieć chłopa w łóżku niż starą panną z kotem i wibratorem w szufladzie, ty już lepiej składaj kasę na kota bo na pewno wyjątkowo urodziwa jesteś hahahahaha

Gość rozumiem że się mogą nie podob
ać takie kształy, ale żeby mówić odnośnie takich kobiet o FETYSZYZMIE, to trzeba mieć mózg do cna zlasowany współczesną modą kreowaną przed pedałów ze świata modelingu :O Tylko kobieta może coś takiego powiedzieć. Facetowi może co najwyżej stanąć jak taka się przed nim rozbierze. Osobiście uważam, że te kobiety są piękne, ale nawet jak ktoś uważa, że nie, to trzeba być chorym, żeby z nich robić towar dla fetyszystów :O

Gość we łbach się wam poprzewracało
>hahaha o k**wa jakie spasle swienie!!! Kobitki chucherkami nie są, mają trochę zbędnych kilogramów, ale żeby powiedziec o nich "spasłe świnie" to trzeba mieć coś nie tak w główce. Ale to pewnie jedna z tych panienek co to chce ważyć 43-45 kg przy wzroście 172:-D