Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zczerwonawa Złosnica

Czy isntenieje cos takiego jak orgazm analny? I po jakim czasie pupa sie nawilza

Polecane posty

Gość catinnnnnnnnnnn
Ile arzy czytam cos na temat anala i jezli ktos jest przeciw to od razu ta osoba ktora lubi anal pisze,ze ten ktos nie lubiacy to po bozemu. Ludzie lubiacy anal,wyobraźcie sobie,ze osoba ktora tego nei lubi moze miec seks bardziej odlotowy i urozmaicony niz wy. NIe lubie anal chociaz sprobowałam ,ale za to uwielbiam seks wszedzie,o kazdej porze dnia i nocy,o kazdej porze roku i nie jest dla mnei problemem nawet zima podniesc spodnice czy opuscic spodnie aby sie z facetem popieprzyc,wiec przestancie analni pieprztyc,ze jak ktos nie lubi anala to po bozemu,bo ja was ,szczegolnie kobiety moglabym zawstydzic opowiadami z mojego zycia seksualnego.A mam juz swoje lata.Uprawiajcie anal tylko sie nie wymadrzajcie i nie lansujcie na boginie seksu :-)tym,ze w pupe sobie wkładacie :-)

Gość a ja jestem facetem
nikt nie mowil, ze probowalem

Gość catinnnnnnnnnnn
krabrna suka,to tobie cisnienie skacze dziewcze drogie,bo caly czas piszesz o tym analu :-) weź ty sie idź lepiej poseksij to ci przejdzie :-)