Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *sponge**

Brak kultury u faceta.Czy to powód do rozstania?

Polecane posty

Gość *sponge**
Epidemia chamstwa się rozszerza, zadzwoniłam właśnie do kumpeli, pytam "Co robisz?". A ona "Właśnie sram a ty mi kurde przeszkadzasz"

Gość natallkaaaa
do nie rozumiemwas :oczywiscie ze sie zgadzam co jest zlego w puszczaniu bakow ;D rzecz jasna nie przy znajomych i innych ale jesli jestesmy sam na sam a jemu badz mnie sie zachce to nie bede sie wstrzymywac przeciez xD albo nie walne focha co gorsza nie zerwe ....

Gość he-he-he-he
śmieszni jesteście co niektórzy :P

Gość *sponge**
Witam ponownie. Dzięki za wszystkie opinie. Widzę,że parę osób ma mnie za przewrazliwioną dziewczynkę. Napisałam o tych nieszczesnych bąkach,poniewaz mój facet puszczał je bez zanady.To nie było przypadkowe,on to robił specjalnie-nie mógł wyjść np. do drugiego pokoju,tylko serwował mi taki prezencik pod amycm nosem. Mnie rodzice troche inaczej wychowali.

Gość BNB peneterator 2k9
A jak ma je puszczać ?? ma uciekać w popłochu do piwnicy ?

Gość hdhdhdhdhddhdhdhdh464646464644
:-O

Gość Grzmiacz
Kiedyś jak chodziłem do laski poszedłem się wysrać do jej kibla. Srałem 20 minut i jak wyszedłem ona pyta czy może po mnie wejść a ja jej na to że tak.Jak weszła wybiegła z okrzykiem : smrodziarz, smrodziarz i psikała odświeżaczem. Było 1 : 0 dla mnie.

Gość natallkaaaa
no prosze was.. mial wychodzic do innego pokoju.... nie przesadzaj to tylko gaz ktory kazdy z nas "posiada" omG...widocznie go nie kochalas jak zerwalas.. Twoja strata ;P

Gość w p l
repondez s`il vous plait to nie skrót, mały pretensjonalny matołku.

Gość cyklop to nie ja
nie jestem cyklopem

Gość llslllls
wpl - mialam pisac to samo. :p wielkii znawca savoir vivre'u sie znalazl... ahhahaha

Gość gość
Moj facet jest przystojny i bardzo miły natomiast... No własnie. Natomiast: - nie poscieli łózka ( jak wychodzi do pracy)-tylko przykryje kocem. -nigdy nie ugotuje nic - w łózku jest slaby, i nie mysli o potrzebie kobiety tylko zeby mu te suty krecic.. zero orgazmow, zero zer.- Ogolnie ujdzie, ale jak widze, ze lezy w okropnych dresach, pije piwo, drapie sie po jajach i je chipsy paczka za paczka...na koniec bekniecie oczywiscie.. To uwaga panowie! Nie zdziwcie się, ze kobiety nie chca z wami sie kochać! To jest obrzydliwe. Odruch wymiotny jest bezwarunkowy. Moj facet powiedział mi, ze musze sie do tego przyzwyczaic bo tak robia mezczyzni. Powiedziałam mu, ze nie mezczyzni tylko buraki ze wsi a na brak kultury nigdy sie nie zgodze. I takich paniczów to odprawiam z kwitkiem i walizkami. Moze ktoś jest do czegos nie stworzony i po prostu nie potrafi sie nauczyc, bo nie ma talentu.. Życie jest takie, ze jak trzeba to mozna nauczyc sie wszystkiego.