Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsakjhgf

czy imprezowanie moze sie znudzic????

Polecane posty

Gość gfdsakjhgf

Rzadko wychodzilem na imprezy I teraz czuje ze duzo stracilem, czy waszym zdaniem imprezy (takie np co piatek sobota-domowki klubowki itp) moga sie po jakims czasie znudzic??

Gość dossa20
tak

może się znudzić ,trzeba dać sobie na luz ,wypalasz się i musi być okres na naładowanie akumulatorów bez tego długo nie pociągniesz .na wieki wieku.....

Gość Anq25
Nie wiem czy znudzić....ale chyba wyrasta się z tego...rok temu średnio co dwa tyg. miałam ochotę gdzieś wyjść...teraz już mnie to nie bawi...tak bez powodu dzień po dniu nie miałam już ochoty...

Jasne ,że znudzi jak się poznaje tą jedyną osobę to zamiast imprezy z kuplami woli się spędzać z nią czas. Zresztą przeważnie się z tego wyrasta :)

Gość IkaaaS
jasne że może :d mi sie znudziło wole poleżeć i popatrzec w tv :p wiadomo ze raz na jakis czas jest ochota zeby gdzies wyskoczyc w fajnym gronie ale to sporadycznie ;d

Może ale nie musi z takiego notorycznego imprezowania się po prostu wyrasta wiele też zależy od tego w jakim towarzystwie uczestniczysz w imprezie z kim się bawisz i w ogóle