Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dydhydydydfdd

tak obludnych zwierzat jak kobiety jeszcze nie widzialem

Polecane posty

Gość dydhydydydfdd

Mowia : "liczy sie charakter". Ale przy kazdej nadazajacej sie okazji udowadniaja ze jednak nie. Mam na studiach w grupie kumpli- 2 przystojniakow, reszta kolesi lacznie ze mna juz sie do takich nie zalicza (lacznie ze mna 5 gosci). Kiedy tylko przystojniaki cos jekna one juz sie w kolejce ustawiaja, usmiechaja, gadaja z nimi, doslownie mam wrazenie ze zaraz na nich wszystkie wskocza I zaczna kopulowac ze wszystkimi ich sterczacymi czlonkami I konczynami. Natomiast na zagabywania z naszej strony , ze strony zwyklych kolesi, zawsze jest ta sama chlodna reakcja I obojetny wyraz twarzy, nie m tego napiecia I podniecenia ani checi do kontynuowania rozmowy w nieskonczonosc (tak jak z przystojniakami) chocbysmy nawet jakies fajne smieszne inteligentne teksty rzucali przystojniak zawsze wygra byle jakim nawet plytkim tekstem rzuci

Gość dossa20
to tak jak faceci zawsze poleca na polnage dupe a na normalne dziewczyny nie zwracaja uwagi :/

Gość zapiąć to można królewnę
ale faceci mówią o tym wprost :) A wy bure suki motacie tylko. Czekam na wynalazki japończyków, może przestaniecie być potrzebne do życia, tylko jako inkubatory będziecie służyć.

Gość artykaina
dyhydcośtam - gównoć prawda - jak to paździoch mawiał wyraz zainteresowania w moich obojętnych oczach pojawia się dopiero wówczas jak chłopak właśnie powie coś sensownego i dowcipnego, a przystojniak niech spada na bambus jeżeli nie posiada tej fajnej umiejętności jak rozwijanie gadki i rozśmieszanie mnie

Gość taki jeden koleś
gówno prawda sama urodą nic nie daje trzeba mieć do tego właśnie charrakter

Gość taki jeden koleś
tępych blachar tak ,ale już normalną ładną kobietę nie

Gość a moze ci kolesie
oprocz tego ze sa przystojni to maja jeszcze charakter?

Gość zacznij wierzyc na nowo

Gość hmmmmmm z doświadczeniem
kobiety lubią przystojnych facetow ale jesli nie maja nic ciekawego do powiedzenia to nic z tego nie wyniknie....;)

Gość taki jeden koleś
ja też trochę żyję i wiem że samą urodą porządnej kobiety nie zdobędziesz.

Gość taki jeden koleś
z doświadczeń swoich i innych ? A ty co ślepy jesteś ?

Gość taki jeden koleś
Widzę że ty w ogule nierozumiesz co się do ciebie mówi niedość że ślepy to jeszcze głuchy :)

Gość taki jeden koleś
Nie ,ale ty nie chcesz brać pod uwagę zdania innych tylko upierasz się przy swoim.

Gość taki jeden koleś
no właśnie fakty ,a ty chcesz mi wmówić że SAMYM wyglądem można zdobyć kobietę. Ja ci mówię że nie. Nie raz widziałem przystojne pizdeczki więc wiem

Gość offerma nie zaczynaj znowu

Gość Jako kobieta
Tez uwazam ze sam wyglad to malo aby kobiete zdobyc

Gość taki jeden koleś
nie teoretyczne modele tylko FAKTY czyli to co sam widziałem i sam przeżyłem ,a błedy ortograficzne maja gówno do tej sprawy.

Gość taki jeden koleś
no wszystko się zgadza. Przecież wiadomo że ładny koleś z charakterem będzie miał większe powodzenie od brzydala też z charakterem. więc nie wiem co w tym dziwnego ? To jest pewnik tak samo jak 100>10 . Wiec tu temat się kończy i nie ma nad czym płakać . Jednak ładny ciapowaty koleś będzie mniej aktrakcyjny od brzydkiego gościa z charakterem. Prosta hierarchia: 1)przystojniak z charakterem 2)brzydal z charakterem 3)przystojniak bez charakteru 4)brzydal bez charakteru

Gość alien jednak zajebal predatora
A ja ci kolego powiem ze samym wygladem Z PALCEM W DUPIE znajdziesz sobie predzej czy pozniej laske I to niezla. Nieraz widze jak koles doslownie jak model z wybiegu I z ryja I z ciala ale nie potrafiacy nawet sklecic dobrze zdania I tak jak to napisales "pizda", wozi sie z taka suczka ze w jajach ci sie nie miesci

Gość w podskokach
wypier­dalajcie spać!

Gość taki jeden koleś
no to widocznie nie jest pizdą albo robi za dodatek do tej ładnej suczki niczym buty tak żeby ona mogła się w towarzystwie pokazać z przystojniakiem.

Gość taki jeden koleś
pszeciesz moja ortografia jezd bardzo wytforna, wienc czego siem czepiasz

Gość taki jeden koleś
po prostu mam w dupie ten błąd ortograficzny pisze szybko i nie chce mi się poprawiać za każdym razem więc nie widzę problemu

Gość alien jednak zajebal predatora
I nie pierdolcie mi nieudaczniki ze jest inaczej. Pozniej taka sucz obnosi sie tym zigolem przed wszystkimi kolezankami I jest w swoim swiatku traktowana jak bogini. Nie gadajcie mi ze jest inaczej bo juz setki razy takie obrazki widzialem

Gość taki jeden koleś
mam w dópie dórzo żeczy wienc błendy ortograficzne terz siem zmieszczom

Gość taki jeden koleś
rzycie jezd tródne i nie zdonżyłem naóczyć siem orfografii :( ;) 🖐️

Gość bhehehe nie no ludzie
Jezeli ktos sobie wmawia ze bedac brzydalem "ale z charakterem" bedzie dla kobiety atrakcyjniejszy od przystojniaka to ja mu zycze dalszego dobrego samopoczucia

Gość do taki tam koles
facet - daj spokoj . offerma to zwykly matol co lubi wyzywac kogo sie da. nie gadaj z nim to glupi gnoj, zawsze soe o cos przyczepi zalosny psychol. badz madrzejszy , nie dyskutuj, nie warto , niech tluk spada.

Gość taki jeden koleś
wiesz ja np nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie mam fają laskę która jest ze mną tylko dlatego że jestem przystojny i robię jej za wizytówkę mając totalnie w dupie co ja myślę i czuję. Dla mnie to jak sprzedawanie się z punktu widzenia czysto ekonomicznego czyli ja daję lasce poczucie ,że ma ładnego faceta i może się z nim pokazać przy koleżankach ,a ja ją w zamian rucham i mamy w dupie całą płaszczyznę uczuciowo - emocjonalnych. Fakt są tacy ludzie ,ale czy to daje im szczęście ? może iluzję ?