Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbek

czy jest szasna o wybaczenie?! pomocy..

Polecane posty

Gość kurcze eh
powodzenia:) napisz za kilka dni jak Ci poszło:)

Gość umbek
napisze dzieki za pomoc i postawienie mnie na nogi.. do przed mowczyni masz racje jestem w goracej wodzie kompany.. bo jak cos zrabie to zawsze chce to raz dwa naprawiac zamiast dac czas odetchnac itd.. ale kazda chwilaz brakiem jej tak mnie boli.. ze ciezko wytrzymac.. chodze niewiem co robic.. mysle tylko o niej. ehh szkoda gadac

Tak to już jest, że docenia się coś dopiero, gdy sie to straci... No cóż, jedź do niej w środę czy czwartek i daj z siebie wszystko. Życze Ci szczęścia.

Gość daruchh
No ja oczywiscie happy endu zycze. Zobaczymy czy wybaczy. :) Ja bym wybaczyla gdyby mi takie cos zaprezentowal w srode. ;D

Umbek, jesteś strasznie skupiony na sobie. A zastanowiłeś się nad tym, czego ona chce? Czy uszanowałeś jej uczucia, emocje i JEJ ZDANIE? Teraz cię nie chce a ty masz to w głębokim poważaniu. Liczy się tylko to, czego ty chcesz. Ty, ty, ty i tylko ty. We wszystkich twoich postach widać tylko to, czego ty chcesz. Jesteś CHOLERNYM egoistą nieliczącym się z uczuciami i myślami innych.

Gość tu trzeba czynow
wykasuj ten profil i powiedz ze nie bedziesz wiecej korzystal z portali spolecznosciowych do nawiazywania znajomosci , ze liczy sie tylko ona i ze odtad bedziesz sie przyjaznil tylko z innymi mezczyznami. Po tym co zrobiles ciezko bedzie jej zaufac jesli zobaczy jakies formy kontaktyu z kobietami. Powiedz ze nie miales doswiadczenia z internetem, ze myslales ze wszyscy tak nawiazuja znajomosci ale po jej reakci zrozumiales ze zrobiles zle i ze jesli takie sa jej granice zamierzasz ich przekraczac. Ze to byly tylko kolezanki, luzne kolezenskie znajomosci z ktrorych dla niej z latwoscia zrezygnujesz.Zadzwon po kilku dniach i powiedz ze to przemyslales i ze jest ci przykro ale nie bylo twoim zamiarem jej oszukiwac tylko ze to taka internetowa moda na nawiazywanie kontaktow i z tego zrezygnujesz. I tyle.

Gość skoro wpędza cie
jakieś newsy?:)

Gość Kasa na kwiaty przygotowana
?:)

Gość daruch
Ej no i co byles u niej? Jak przyjdziesz to napisz jak tam sprawy sie potoczyly. :)

Gość antyrama
Ja tez jestem ciekawa jak potoczyly sie sprawy:)

Gość w goreeeeee
w gore