Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kądor

ten temat w sposób szczególny będzie epatował ynteligencją.

Polecane posty

Ideologia złej bułeczki sprowadza się do wiary w astralną złą bułeczkę, która dąży do opanowania świata swym złem. Zło bułeczki objawia się długimi skokami polskich skoczków narciarskich oraz wysokimi zwycięstwami polskich piłkarzy. Zła bułeczka działa za pomocą złego wiatru, który niesie złego czerwia. Zły czerw niesiony złym wiatrem leci w kierunku ziemi aby zaprowadzić na niej zło bułeczki. Niestety bułeczka nie jest w stanie sama wywołać na tyle silnego złego wiatru aby zły czerw mógł dolecieć do ziemi, potrzebuje do tego buczenia. Bucząc powodujemy nasilenie złego wiatru, zły czerw wzbija się wysoko i rozsiewa nad ziemią zło bułeczki. Wobec tego buczcie! bbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Rambo, prowadzisz nocny tryb rzycia :P ? ja nie uciekam, siedzę tu cały czas :classic_cool:

moze idż spać biedaku, ja tez mam traume przez te zółtki :(

no to dobranoc :classic_cool: (ale o tej porze dnia :D ) jakby co, jestem jutro po 14 :classic_cool:, potem po 17 :D

Hehe....I tak Cie kocham...a teraz szybko sie ewakuuje, żeby nie czytac jak mnie stąd wyganiają🖐️

Gość biznesmennn
Witam, poszukuję ludzi ambitnych. Współpracuję z firmą, która ma świetny plan marketingowy i daje wielkie szanse na rozwój własnego biznesu. Może to być tylko dodatkowa praca lub w przyszłości główne Twoje zajęcie. Najważniejsze jest to, że raz coś zrobisz i co miesiąc masz z tego profity. Jeżeli jesteś zainteresowany/na tematem wejdź na moją stronę biznesową: http://dawidadamaszek.suportio.pl/subpage Wpisując swojego maila otrzymasz 5 wiadomości wyjaśniających krok po kroku o co chodzi. W każdym momencie możesz zrezygnować ze subskrypcji. Spróbuj - nic nie tracisz a zyskać możesz bardzo wiele. http://dawidadamaszek.suportio.pl/subpage Pozdrawiam Dawid Adamaszek

Gość zgadnijcie kto
JEST tU KTÓÓŚ???