Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verdun

na większość kobiet szkoda czasu

Polecane posty

Gość na niektórych
duzo by pisac ..wiesz zaufałam 2 facetom ten pierwszy to w zasadzie było do przewidzenia ale 2 facet to cios bo zaufałam mu bezgranicznie .. pierwszy i ostatni raz tak zaufałam

Ja to mialem perełke kobiete skarba doslownie tylko ze ona mieszkała ode mnie jakies 400 km ale moze było warto w tym trwać, bo po tej co ostatnio poznałem to nie mam nadziei ze sa normalne kobiety.

Napisz dokladnie proszę moze ja jako facet ja trafie naprawde na odpowiędnią osobe nie zrobie błedu.

Gość sssssssssssssss
Też mam znajomego który miałdziewczynę 300 km oddalona Tera są małzeństwem ale czy im jest dobrze to za to nie ręcze

Tylko ja się z nią przez bardzo dlugi czas ani razu nie wiedzialem i juz pózniej sensu nie było moim zdaniem. Chyba była warta, bo sama pisala o traceniu czasu na mnie, a to widac cos znaczy dobrego, tylko ja juz swojego nie chcialem tracic.

na niektórych, nie chce napisac, a szkoda moze by to pomogło 2 ja juz nie zaufa to jeszcze gorzej, ale skoro nie chce napisac to dobranoc i powodzenia małemu procentowi ktory jeszcze wierzy, potrafi dac drugiej osobie to co naprawde potrzeba i jest w miare normalny. dobranoc.

Gość na niektórych
chetnie strace czas na kogos nowego tym bardziej ze przekonałam sie ze niebezpiecznie byc samemu i inni cie inaczej postrzegają co zdecydowanie ułatwia życie tak ogólnie biorąc bo jednak czlowiek zyje wsród ludzi ale na pewno nigdy nie zaufam juz tak bo to jednak glupota była zmojej strony.

No ale czemu glupota napisz, i czemu kogos nowego? Wszysca chca tylko nowego, a to bledne kolo, trzeba poznawać na nowo, a nie lepiej wrocic do czegoś sprawdzonego?

Gość na niektórych
sprawdzonego w jakim sensie ? pa idę podziałaś w łazience itd :P