Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITKA300

mamy z warszawy

Polecane posty

Gość ANITKA300

czy sa tutaj jakies mamy z warszawy badz okolic?

Gość ANITKA300
oooo a zjakejdzielnicy/

Gość QueenAnna
Ja tez jestem :)

Gość ANITKA300
a w jakim wieku wasze dzieci sa?ja mam 21 mies.Oliviera i 3,5 mies Maciusia

Gość ANITKA300
wow i jak sie czuje mloda mama??a gdzie rodzilas?

rodziłam w szpitalu bródnowskim z czego jestem bardzo zadowolona mimo wielu negatywnych opinii jakich naczytałam sie na necie oboje czujemy sie dobrze, ja generalnie wogóle juz nie czuje niedawnego porodu wiec jest ok:)

Gość i my jestesmy
z piaseczna. córcia ma 3 miesiace:)

Gość do QueenAnna QueenAnna
do QueenAnna kochana napisz na temat porodu w bródnowskim z jakim lekarzem rodziłaś z jaką położną może pamiętasz nazwiska czy są to osoby godne polecenia mnie czeka poród za 2 miesiące :) chodzę do lekarza ze szpitala bródnowskiego. eh strach mam w oczach :)

Gość Baska****
Cześć Dziewczyny! Jestem z Bemowa - 35 tg, juz niedługo poród, troche mam stresa :) Planuje poród w MSWiA. Pozdrawiam ! Baska

Gość ANITKA300
ja rodzilam w kolejowym w miedzylesiu super szpital polecam

hej , no to i ja sie dopisze , jestem z Bemowa 33 tc , mam zamiar rodzic na Kasprzaka , moze jakies opinie z Waszej strony bo zupelnie nie mam pojecia jaki szpital wybrac a powoli to juz czas

Gość i my jestesmy
ja rodziłam na wołoskiej mswia. bardzo milo wspominam

ja mam zamiar rodzić na Madalinskiego sz św Rodziny - ale to za 3 m-ce ...Anitka jesteś z Międzylesia, ze rodziłas w kolejowym, bo ja ma ten szpital pod nosem ale jakoś nie za bardzo dobre opinie ma?? jak było??

Gość ANITKA300
ja jestem z wawra wiec do miedzylesia mam blisko wiec tez dlatego wybralam ten szpital.Mialam cesarskie ciecie po raz drugi tyle ze tym razem planowane.Operacja trwala moze z 10 min ze zszywaniem ze 20 anestezjolog mi wszystko wytlumaczyl i wiec bylam w miare spokojna chociarz tym razem bardziej sie obawiaLAM niz za pierwszym razem po porodzie przyszla pediatra i polozna i wszystko dokladnie mi powiedzialy a na sali pooperacyjnej pielegniarki tez byly super co chwile zagladaly pytaly czy wszystko ok i nie musialam sie prosic o zastrzyki przeciwbolowe bo same dawaly.Chociarz za pierwszym porodem mialam niemila sytyuacje gdy wstalam z lozka i zaczelam ostro krwawic to z laska przyszla podac mi majtki nawet nie poszla ze mna do lazienki aby mi pomoc a przecierz nie moglam sie schylac ale to akurat byla taka zmiana.

Ja jestem z Woli. Mieszkam na Żelaznej, tam też rodziłam. Bardzo miło wspominam poród. Mój synuś ma już 7 m-cy.

Hej, jako mama która rodziła na Bródnie polecam położną LENĘ Jeżeli macie jakieś strachy przed porodem to chętnie pomogę , przeczytajcie mój opis na stronie www.memoryart.pl

Odświeżam temat z pytaniem...o Bielański Jak wspominacie poród w Bielańskim bo tam ma zamiar rodzić (tylko bez zbędnego straszenia) Sale, położne, lekarze i ogólnie. Dzięki

Gość Emil i Ida
Milla, piękne zdjęcia!!! :D

ANITKA300 ja mieszkam od niedawna w międzylesiu, na lipiec mam termin, do tej pory jeździliśmy z mężem na inflandzką ale z uwagi na fakt że mam leżeć zamioerzam przenieść się do Szpitala Międzyleskiego czy możesz polecic jakiegoś lekarza który przyjmuje gdzieś w pobliżu a pracuje w szpitalu a najlepiej gdyby przyjmował tez w szpitalu. Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc

ja też z wawy :) mokotów, rodziłam na madalińskiego, teraz też zamierzam tam rodzić

Gość ...i kropka kurka
Oj witam kochane ciężarówki ! Ja nie jestem w ciąży,ale po cichu mam nadzieję na 3dziecko . Mój młodszy synek ma 22miesiące,rodziłam na Inflanckiej.

Gość ewat
Starszą córcię rodziłam na Karowej i było okropnie, wydusili ze mnie ją na siłę, a potem zero jakiejkolwiek pomocy przy pierwszym dziecku.Położne nie miały czasu dla pacjentek które ich nie opłaciły. Drugą laleczkę rodziłam w Mędzylesiu i tu było SUPER. Położne same przychodziły z pomocą chociaż nie wydałam ani grosza za opiekę. Aha i jak nie miałam żadnego postępu akcji porodowej to zamiast sadystycznych metod z Karowej, zrobiono mi CC. Teraz staram się o trzecią dzidzię i będę rodzić tylko w Międzylesiu. Tylko poszukuję dobrego gina z tego szpitala, aby prowadzić u niego ciążę. Pozdrawiam wszystkie mamusie

Gość milla super zdjecia ale za
duzo fotoshopa (szczegolnie na teczowkach). sa malo naturalne.

Gość Mama z warszawy
Ja też jestem z Warszawy , konkretnie z mokotowa. Mam pytanie do ...i kropka kurka napisałaś, ze rodziłaś na Inflanckiej. Ja też mam zamiar tam rodzić termin mam na 4 maja. Mogłabyś cos więcej napisać jak tam jest? Jeśli wolisz podam swój adres mailowy.

Ja rodziłam na Karowej. Jestem bardzo zadowolona. Świetna położna, no i poród odbierała moja gin. prowadząca. Poród trwał 2,5 h. Później z córką leżałam na oddziale obserwacyjnym, ze wzgl. na moje przeziębienie. No więc cisza, spokój i wyjście do ogrodu :-) Jestem z Bemowa. Moja córka ma już 7 m-cy. Jakby któraś mama była z okolicy i chciała się spotkać i pospacerować to podaję gg 523848.

Gość katrioszka
witam mamy!!! ja mieszkam w piasecznie. Niedługo przenosimy się do Warszawy ale nie wiem gdzie dokładnie. Mój synek dziś kończy 10 miesięcy. Rodziłam na Inflanckiej. Jeśli chodzi o poród to w miarę sprawnie poszło, niestety wmuszona pozycja na fotelu ginekologicznym (to jest minus tego szpitala). Synek urodził się chory a więc został przewieziony do innego szpitala. Ja leżałam dokładnie 1 dobę. Opieka po porodzie fatalna!