Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi tak

smutno mi

Polecane posty

Gość smutno mi tak

Kolejny raz się nie udało. Wiem że to kropla w morzu bo to dopiero 4 miesiąc ale mimo wszystko jakoś mi źle, szczególnie, ze od kiedy zaczęliśmy starania wszystko się rozregulowało i nawet nie wiem kiedy dostane okres i czy w ogóle dostanę bo już dwa razy musiałam mieć wywoływany. :(

Gość smutno mi tak
Nie nastawiałam się w tym cyklu. Było na luzie. Dopiero wszystko puściło wczoraj. Dziś test no i jedna kreska i teraz pękło coś we mnie, a cały miesiąc było ok.

Spokojnie! To dopiero 4 cykl starań, jak sama piszesz- wszystko jeszcze przed Wami:) Zgadzam się z wypowiedzią poprzednika, psychika potrafi nam płatać figle. Zwłaszcza, gdy coś sobie zaplanujemy i nie wychodzi nam od razu... P.S. Mi udało się właśnie w 4 cyklu starań, ale też dostawałam już do głowy, bo gdy wszystko ze zdrowiem jest ok człowiek myśli, że to takie proste... a tu się okazuje, że natura ma inne plany:P Dlatego rozumiem, jak przykre bywają rozczarowania, gdy nie ma 2 kresek na teście. Ale najważniejsze to nie popadać w obłęd i nie stresować się, bo wówczas zaczynamy traktować seks jako technikę poczęcia, a to nie sprzyja dobrym relacjom z partnerem no i nastawia nas na produkcję... Wrzuć na luz:)

Cały miesiąc było ok, bo czekałaś podświadomie na moment zrobienia testu. Ile razy ja robiłam testy! Hoho... I każdy kolejny przynosił rozczarowanie. Mówię Ci, nie martw się nic:) Mi lekarz powiedział np. że w ciągu roku kobieta jest najbardziej płodna co kilka miesięcy- mniej więcej co 4-5 cykl. Dlatego właśnie badania na niepłodność wykonuje się dopiero po przeszło roku starań, a nie po kilku miesiącach. Powiedział, że 3-4 cykle starań to jeszcze mało a jak chcę ułatwić plemnikom zadanie zapłodnienia, mogę leżeć sobie trochę dłużej po seksie (wtedy lepiej spłyną) z poduszką pod biodrami:)

Gość smutno mi tak
Ja przez cały cykl - pełen luz, ale nie dostałam okresu i piersi tak strasznie bolą, zrobiłam test bo w zasadzie byłam pewna ze się udało, a tu jedna kreska. Okresu nadal nie ma więc znów mnie czeka wywołanie. To mnie strasznie dobija.

W którym dniu cyklu zrobiłaś ten test? Mnie wyszła jedna kreska w 30 dc, w 35, w 40, nawet luteine wzięłam na wywołanie, bo też myślałam, że mi się rozregulował, ale nie dostałam po niej @. Test pozytywny wyszedł mi dopiero w 43 dc. :)

Gość smutno mi tak
dziś 30 dc. Miałam co 28, ale ostatnim razem nie dostałam wcale. Dopiero po wywołaniu się pojawił jakoś w 52 dniu. Dlatego już się nie łudzę ze to "test za wcześnie robiony". Po prostu znów dupa i znów mnie czeka wywołanie. I mam doła :(