Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

Hej kobitki!!! Melduję się bo jak tak dalej pójdzie to mnie wypiszecie z tego forum:P Miałam taki zapieprz w pracy ze szok!!! Inwenturę miałyśmy wczoraj, 12 godzin siedziałam, a wcześniej przygotowywałyśmy się do niej co też mnóstwo pracy pochłonęło:) Pocieszę Was babki, że za tydzien mam wolne....cały tydz!!!! Więc wszystko nadrobię! Nie wiem co się dzieje wna tym naszym forum...najpierw jabłuszko....teraz kotka...:( Bardzo Ci kochanie współczuję i nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czujesz:(:(:( Bureczku podlecz sie kochcna, przykro mi że wyszły u Ciebie rzeczy o których nawet nie miałaś pojęcia...ale wszystko da się obejść!!! Wierzą w to!!! Ja czekam na @ i zaczynam cykl z clo...oby owocny, bo później czeka mnie przerwa.... Basiulek mam nadzieje ze Tobie się uda!!!! Gucci zabierz mnie ze sobą do Włoch!!!! Całuję Was mocno i tęsknie!!!!

hej dziewczyny! kotka bardzo mi przykro z twojego powodu, współczuje ci. u mnie 14 dc , rano miałam temp 37,2 a wczoraj 36,9 . mialam cudny sen dziewczyny sniło mi sie ze zrobilam test i byly 2 cudne kreseczki, poem zrobilam drugi i na nim tez byly 2 kreseczki, i na trzecim też :) mam od paru dni taka ochote na sex ze oooo matko normalna chcica ale to chyba pi tych tabletkach, na ulotce bylo napisane ze moze zmniejszczac lub zwiekszac libido heh mi chyba zwiekszyły :) superburek kochana bedzie dobrze nastepny cykl bedzie dla ciebie i ty sie nam pochwalisz 2 kreseczkami :) ostatnio oglądałam z moim film zajście awaryjne heh komedia dla staraczek dobra heh, i tam było tez o inseminacji jak główna bohaterka chciała sobie ja zrobić pipetą do indyka hehehehehheheheeh polecam dziewczyny mozna sie posmiac :)

Paula! powodzenie z Clo Ci zycze kochana!mam nadzieje,ze uda sie w pierwszym cyklu jego stosowania! u mnie Clo potworzylo cysty i torbiel :( ale to nie jest regula BP>Ty tez nas opuscilas i tak rzadko nas odwiedzasz... dzieki za wsparcie i cieple slowa dziewczyny!!!

cześć! Paula mam nadzieję, że uda Ci się po clo :-) ja jestem w trakcie pierwszego cyklu z clo i mam nadzieję, że się uda :-) lek dobrze na mnie zadziałał, bo była owulacja. teraz czekam na efekty. za około 2 tygodnie będę robić test jak @ nie przyjdzie. superburku przykro mi, że na Ciebie ten lek tak podziałał :-( też bardzo się tego bałam, zwałaszcza po tym co przeszłam... jeśli teraz nie wyjdzie, to będę się tym leczyć jeszcze 5 cykli. Mam nadzieję, że zaskoczę. Teraz przez kolejne 3 cykle nie mam mieć monitoringu i trochę się boję torbieli... Z drugiej strony te wizyty kontrolne na monitiring strasznie mnie stresują... Jednym słowem, miejmy nadzieję że uda się za pierwszym razem... :-)

oriananana zycze Ci z calego serca by udalo sie jak najszybciej :) to,ze u mnie pojawily sie torbiele jeden lekarz mowi,ze przez clo,inny mowi,ze nie clo,wiec badz tu czlowieku madry?!

superburku nawet w ulotce piszą że po clo mogą pojawić się torbiele i cysty, więc niestety ryzyko jest... wiosenko mnie nie ma na nk

nie opuściłam was dziewuszki i nie opuszcze :) ostatnio ciągle cos sie dzieje i mam mniej czasu niz wczesniej. A to poszukiwania nowej pracy, na studiach tez pare spraw do zalatwienia, i mielismy ostatnio mały remont heh. ae teraz powoli sie uspokaja i wiecej czasu bede miec mam nadzieje :)

Cześć Dziewczynki:) My dziś cały dzień poza domem, plaża a potem grill u znajomych, ledwo chodzę tak się najadłam;) A tak poza tym to piersi mam już nabrzmiałe i brzuch boli mnie małpowo i wypchany ogromnie, dziś 19dc i chyba lada dzień będzie @ jeśli owulka była koło 10dc. Paula fajnie że się znalazłaś:) jestem pewna że Ci się uda z Clo:) BP nie zamęcz męża;)

Paula a dlaczego będziesz stosowac clo, tak pytam i zastanawiam się czy lekarz to zaleca czy samemu się kupuje i jakie to ma działanie dziewcyzny?

hej dziewczynki:* jestem na kawce:) wstawajcie:) napisałam tak długiego posta 10 minut go chyba pisałam chciałam wysłać a jakis błąd mi sie pokazał i skasowało;/ psia mac!!!! napisze pozniej jak bede miała wene:P halo halo jesteście??:)

czesc u mnie dzis wazny dzien...ide do lekarza..bije sie jakos ze mi powie ze chora jestem czy cos

jutka nie stresuj się wszystko będzie dobrze:) i trafiłaś na świetnego lekarza co Ci pomoże:) i nie mysl że jesteś chora bo sie wykończyssz hej Gucci wekend super wypoczełam sobie za wszystkie czasy psychicznie bardzo tego potrzebowałam :) a co u Ciebie??:)

dzieki za otuche mam nadzieje ze nie bedzie zle niemniej jednak mam stresa:( A co u Was dziewczynki....jak starania?

U mnie stara bieda;) do pracy na 15 idę:/ czekam na @, niech już przyłazi bo już mi się nie chce czekać:P

dla przypomnienia NICK....................WIEK.........CS.........KIEDY @....SKĄD satyna18.................21...........???...........11.04 .2010.... wlkp. Paula_27..................27...........14.........23.03. 2010.... wlkp oOomadalenaoO.........20...........2..........28.02.2010. .. . zach.pom Gucci24...................24...........22........29.04. 2010....... pom. B.P.2300..................23...........10..........05.05 .2010...w arm.mazur) basiula3...................24............4...........28. 04.2010 ........lubuskie Różowa chmurka........25............4...........08.03.2010... lolitka......................25......4 i przerwa....03. 04.2 010.....małopol. oriananana...............25............7..........26.03.2 0 10..... wlkp. monia2152................28............4............ ...08.05.2010 wlkp. aga_ton.................25............13.......05.05.2010 ...mazowieckie jutka1975...............35.............3........14.04.201 0...śląskie ZACIĄŻONE: NICK WIEK ..... CYKL STARAN .....POROD........MIASTO elixx ...............22............2...............19.09.2010 ................Bielsko-B aniamaja....... 29............3...............11.10.2010 ............... zach.pom marika30 ....... 32.......... 3.............. 12.10.2010.... ............pomorskie izulek_2006 .... 25 .........2 ..............25.10.2010 ................zach.pom

tez już chce iśc do pracy!!! ale rozumiem Cie nie lubiałam na południe chodzic gdzie pracujesz?? o ile można wiedzieć:) a ile masz jeszcze czekania na @??? oi le dobrze pamietam to tyle co ja ale moge sie mylić:P heheh dzis mój 20dc nic mnie nie boli zero objawów na @ cycki luzne opadniete:P zobaczymy co z tego wynikło:P dzisiaj jak weszłam na nasze forum to mi sie tak przykro zrobiło i smutno:( Kotka przytulam Cie mocno trzymaj sie kochana!!! BUreczku nosz psia mać co się dzieje??:( myślałam o Tobie bardzo czesto i trzymałam kciuki myślałam że jak przyjade zobacze wpis że już jesteś po;/ a tu takie wieści mi już sie to w głowie nie mieści;/ Wiosenka witam serdecznie:) Paula Wszystkiego najjjj z okazji urodzin!!!!! Uda sie teraz tobie musi!! BP ulala najważniejsze że ochota na sex ogromna to duzy plus:) uda sie napewno:) mężuś napewno zadowolony:D ale mam lenia dzis strasznego;/

dziewczyny zaciążone cos zapomniały o nas;P trzeba zaktualizować tabelke bo same bzdury nieaktualne wypisane a co sie dzieje z magdaleną?? bo widze że @ z lutego

zapomniałam napisac o moim śnie dzisiejszym śniło mi się że urodziłam dziecko nic mnie nie bolało:P zaczełąm karmić piersią ale nic nie leciało więc je zaczełam dusić jeden sutek mi sie zrobił fioletowy i zaczeło lecieć a moje dziecko powiedziało mi że z drugiej piersi nic nie poleci:P że będzie jadło z jednej buahahahahhahaahahahhahahahahahahahahahaha!!!!

No u mnie też 20dc:) Coś mnie jajnik prawy zakuł i tak mnie natchnęło żeby zrobić test owu i wyszły 2 kreski:) Dziwne, objawy małpowe już miałam, śluz biały nielepiący się a tu owulka???? Muszę dziś B. pomęczyć trochę;)

juz bym chciała zeby ktoraś znow miała dla nas dobre wieści....tak sie tu jakoś smutno zrobiło strasznie... Trzymam za was kciuki:)