Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

BP ciężko mi powiedzieć bo ja nie zwracałam na to uwagi w tych dniach co ty jestes dopiero w 27 dc i 28 nie spadła mi temp a powinna i to mnie zaciekawiło i zrobiłam test ale narazie bez objawowo poczekaj jeszcze z testem do 26dc. Trzymam kciuki oby był pozytywny Gucci za Ciebie też trzymam:)

aga nie wiem juz co z tym śluzem piszą że jak go nie ma to trudno zajść w ciążę piszą też że codzienne przytulanka też nic nie daja bo sa osłabione plemniki u mnie ani jedno ani drugie sie nie sprawdziło :P jeżeli potrzebujesz wiesiołka to ci wyśle bo kupiłam sobie ostatnio na ten brak śluzu:P

Basiula za Bureczka też trzymaj kciuki to może dostanie spóźniony prezent urodzinowy:)

Gość ilosiaaa
ja tez bardzo bym chciala miec dzidzie mam dni płodne wiec szansa wzrasta owulka w niedziele ;p cykle monitorowane:)) 3mam kciuki

Gość ilosiaaa
no ja tez bym chciala juz miec:))) teraz mm te dni:) wiec starania ida rowna mam nadzieje ze sie uda:)

Gucci>zadnego prezentu nie bedzie,bo wczoraj po sexie juz widzialam kolor,ktory wiem co oznacza! ale dzieki kochana

Oj Bureczku! Przykro mi bardzo:( Ale jeszcze się łudzę że może coś z tego będzie u Ciebie:) Należy CI się!

Gucci kazdej z nas sie nalezy...niestety nie wszystkim tak latwo to przychodzi...ja pod koniec roku podchodze do in vitro...

nie wiem juz Gucci,czy jest sens... wczesniej chcialam podchodzic do 3 do konca roku,ale sie zastanawiam... mam sie zgloscic do lekarza w 2,3 dc,-we wtorek jestem umowiona do lekarza jesli @ nie spieprzy mi planow i nie przyjdzie wczesniej niz w sobote,bo wtedy nici z maja :(

Kurcze, trudna decyzja znów przed Tobą, no ale bądźmy dobrej myśli:) Ciekawa jestem co powie ta pani bioenergo.

Paula ja nie mialam żadnych skutków ubocznych po clo. Czułam jednak dość boleśnie jak mi ten pęcherzyk pękł ale był dość duży (30mm) to podobno normalne przy cyklach stymulownych, chociaż jak to usłyszałam to byłam przerażona że będzie tobiel. No ale na szczęscie pękł a lekarz mówi że to normalne. Niestety nic nie wyszło tym razem. Dziś wzięlam 1 tabletkę clo. Zobaczymy co teraz z tego wyjdzie.

Ano Basiu u mnie starania w trakcie - dzis 16dc i zauwazylam odrobinke szklistego sluzu, ale sexik dopiero jutro wieczorkiem bedzie... U mnie nie ma codziennego czadu, bo nie codziennie sie spotykamy, ale za to jak juz sie do siebie dorwiemy to 3-5 razy jednej nocy:) pewnie to juz za czesto, ale wierze ze moj Misiek ma silne zwierzaki w sobie:)

dzien dobry dziewczyny:) Guci mam nadzieje ,że sie zdecydujesz i ze wyjdzie pozytywnie..Tak czy owak trzymam kciuki i nie dziekuj:) Licze na dobre wieści jak wstane :) Co do mnie to narazie nadal brak @.....lekka załamka ale daje radę.. W myśl zasady co nas nie zabije to nas wzmocni :) Miłego ranka laseczki,duzo usmiechu i słonka.....:)

hej laseczki:)witam na kawce ciężko to nazwać kawką rura jak nic jutka głowa do góry słodkich snów bo ty po nocce jestes co??:) gucci czekamy na Ciebie:) loonah trzymam kciuki oby było owocnie nie liczy sie ilość a jakość;) Paula??:) co dzisiaj młodzież taka elegancka jakies egzaminy sa??

i matura po weekendzie majowym hoho kiedy to było:P w sumie całkiem nie dawno ja nie rozumiem po co te egzaminy dla gimnazialistow bez sensu. Superburek:) witam Cie mocniutko:* sama kawki nie będe pic

hej Basia,ja nie zagoszczę na dlugo,bo juz spadam do pracy... no i nie bedzie mnie przez pare dni! 3majcie sie cieplo dziewczyny,milego weekendu!

Cześć laseczki!! Melduję się na kawce:) Wczoraj Paula tak się wyszalała na urodzinkach, że jak wracaliśmy to już nie miała siły nogami przebierać:P Pierwszy raz chyba chciała wracać do domu, chociaż i tak wyszłysmy ostatnie:) Co nie zmienia faktu że rano jak się dziś obudziła, to znów mnie ciągnie na spacerki:P Jest ślicznie dziś na dworku:) słoneczko pięknie świeci, a i temperaturka już wysoka i wiatru zero!!! Więc czeka mnie większość dnia poza domem:) A w domku taki hejzel że chyba się zaraz wezmę do sprzątania, żeby bez wyrzutów sumienia wyjść!!!

hej paula ta twoja mała to nie zła aparatka nie dozdarcia:) u mnie jest cieplo ale ledwo słońce widac;/ pochmurno jest raczej

Basiula, Paula ma tyle energii, że czasem ciężko nadążyć:) Jak tam samopoczucie?

wszystko ok trzymam sie bardzo dzielnie:) boli mnie troche brzuch a w szczególności jak leże taki dziwny ból i dzisiaj sutki zaczeły mnie bolec jutro pojde na bete.

Cześć dziewczynki :* Basiu idziesz na betę, zeby się upewnić? Mnie też strasznie bolały sutki ;) Na pewno test się nie pomylił :D A u mnie dziś słońca zero i wiatr okropny ;/

hej dziewczyny! dostałam dzis rano @ :( w 25 dc. nie wiem teraz jak mam zaczac brac dugie opakowanie tabletek. mialam miec 7 dniowa przerwe i 8 dnia okres.a tu dostałam 4 dnia i nie wiem czy mam zaczac dzis te opakowanie czy poczekac do 8 dnia. a moja ginka ma wył tel.

BP bardzo mi przykro:( a jezeli chodzi o tabletki to nie mam pojęcia :( gucci a Ty gdzies sie podziałaś:P

Hej:) Dopiero z pracy wróciłam, u mnie @ - brak , test pozytywny - brak. Zrobiłam rano, pokusiło mnie i znów dupa. Jutro zrobię ostatni i potem do ginki będę dzwoniła z pytaniem co robić bo długi weekend sie zaczyna a potem wyjazd i nie będę miała jak się z nią skontaktować. Szlag mnie trafi jak przez cały urlop będę miała @.

czesc Dzis w pracy miałam jakieś dziwne brunatne plamienia...myslałam ze dostane okres ale nic ...Co to może byc dziewczyny???Tak się martwie wszystko się jakoś komplikuje....