Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro

Czy to chory związek?

Polecane posty

Gość przykro

Jestem z moim chłopakiem prawie dwa lata. W ciągu tego czasu melismy powazny kryzys spowodowany jego imprezowaniem i oszukiwaniem mnie. Ale pozniej wszystko wrocilo do normy. Od 4 miesiecy mieszkamy razem a od miesiaca moj luby wrocil do imprez , pije z kolegami, straszy ze nie wroci na noc do domu. Boli mnie to bo ja staram sie jak moge... to wstyd ale wiem ze to ja jestem pod jego pantoflem;/ Obiad podany, zawsze posprzatane, sniadanie do pracy. Jak myslicie czy on chce doprowadzic do tego zebym z nim zerwala i w konsenkwencji bysmy razem nie mieszkali? Pytalam go o to ale stwierdzil ze to nie prawda i ze mnie kocha. Nie wiem co mam robic. Mam dosc powoli tego wszystkiego za duzo lez...

Gość stara zolza
utopic sie.Juz nawet czytac mi sie nie chce.Czy Wy kobiety naprawde zero rozumu macie .Nieumiesz kobieto zadnych wnioskow wyciagnac sama.Tak .To chory zwiazek.Ale Ty tez masz problem.Z ocena sytuacji i podejmowaniem decyzji.

Gość rada taka oto jest.....
wez przeczytaj to co napislas i pomysl ze przychodzi do ciebie przyjaciolka i prosi o rade bo w jej zwiazku wlasnie tak sie dzieje jak u ciebie....i masz odpowiedz

Potwierdzam , to chory związek ! więcej szacunku dla samej siebie ! Uwierz , bez niego da się życ .

Gość generalnie na pomarańczowo
Bo to generalnie jest tak, że faceci się nie zmieniają... Cały problem kobiet tkwi w tym, że mysla, że facet sie zmieni!! W okresie tzw. chodzenia - podobaja im się faceci imprezowi. I kobiety maja nadzieję, ze to się później zmieni, że taki imprezowicz, będzie domatorem. NIESTETY - dzieje się tak bardzo rzadko.

Gość baranica_2010
to dopiero przedsmak tego, co twój ukochany może ci zaoferować ;)

Gość no cóż tak bywa
no właśnie przeczytaj dobrze to co sama napisałaś i powiedz czy to jest normalne:o masz jeszcze jakieś wątpliwości ?:o

Gość aneczkaaaaaaa
Witamy! Bardzo, bardzo, bardzo, prosimy o oddanie głosu na wirtualny pokój naszej córeczki Nikoli. Prosimy wejdź na poniższy link i zagłosuj! To zajmie Ci tylko 7 sekund, a dla nas Twój głos jest bardzo ważny! Każdego głos jest naprawde ważny - brakuje nam jeszcze wielu, ale zbyt późno dowiedzieliśmy sie o konkursie. Moze się uda, dzięki Wam! http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/10098 Dziękujemy!!!

Gość przykro
ech macie racje... ale nie wiem co robic kocham go ale z drugiej strony mam dosc...

Gość stara zolza
ogarnac sie i dac kopa w d. facetowi.I pomyslec zanim znow sie wpakujesz w zwiazek nastepny.

Powiem tak: Facetami do związku stałego są wyglądający na nieatrakcyjnych nudziarzy mało rozrywkowe tzw. smutasy. Niestety - kobiety takich omijają - a potem mają problemy w związkach, bo ich rozrywkowi partnerzy - pozostają rozrywkowymi!!

Gość przykro
tez bylam kiedys rozrywkowa (?!) ale bedac w zwiazku powinno sie troche ograniczyc i trzymac okreslonych zasad. ja np nigdy nie moglabym sobie pzwolic na wyjscie na dyskoteke z kolezankami a on wrecz odwrotnie...

No własnie - tylko faceci się nie zmieniają..., a przynajmniej zdecydowana większość z nich!

Gość przykro
no i nie wrocil na noc... nie odpowiada na sms-y...

Gość Futer5000
dziwne dla mnie jest to ze ludzie znoszą tyle przykrości i nadal są z takimi partnerami. Gdybym był kobietą i był na Twoim miejscu napewno niechciałbym być z takim facetem..

Gość przykro
gdybysmy nie mieszkali razem byloby to latwe ... a tak :( boze :(((

Gość Futer5000
rozumiem, ze nie mozesz zamieszkać sama ze względu na finanse.. a rodzice? przyjaciółka?

Gość przykro
Kolezanki sie ode mnie odwrocily:( Mama przezywa to jak ja. Mowi ze zawsze moge wrocic:( ale powroty nie sa latwe:(

Gość Futer5000
mialem podobnie, dawno temu. Wprowadziłem się do rodziców na miesiąc, nie było łatwo bo jestem dorosłym facetem i nie mieszkałem z nimi juz wiele lat wtedy. Ale lepszy był ten miesiąc u nich niż oglądanie ukochanej from hell ;)) rozstalismy się i dostałem "skrzydeł".. ale to historia nie na forum.

najgorsze jest to ze sie nie odezwie moglby napisac nawet spierdalaj ale wiedzialabym ze zyje i ze nic mu nie jest

e tam zaraz głupia, czasem tak jest ze się przez to "kochanie" nie widzi świata i prawdziwego oblicza tych "bliskich" ludzi ;)) nie łam się

dzieki:) ale jak pomysle o tym ze musze mu powiedziec ze koniec to wiem ze on zaraz bd prosil obiecywal mowil ze kocha ze nie wybraza sobie zycia beze mnie... a ja sie zlamie...

jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą pupe. ;) Gdybym był kobietą 2 lata był z facetem który tak się zachowuje i nic nie robi sobie z tego co ja czuje to napewno bym się nie "dała" złamać.

Gość rude to wredne
wiesz co? przejrzyj na oczy! zobacz, po co on ma rezygnować z imprez skoro wróci do domu i wszystko ma podane pod nos. niczym sie nie martwi. to dla niego pełnia szczęścia. przestań być służącą tego...sorry...barana! nie docenia tego co ma. a to, ze nie przychodzi na noc i Cię straszy że nie przyjdzie... czy on ma kochankę??

czy ma kochanke nie wiem... w sumie ostatnio pilnuje telefonu i w ogole:(

Gość rude to wredne
oooo prosze, pilnowanie telefonu, skąd ja to znam... oj, bądź czujna :O