Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hania...

Zakazana milosc

Polecane posty

Gość baranica_2010
zakochałaś czy zauroczyłaś?

Gość baranica_2010
a wiesz to tak na 100%, czy może on tak tylko mówi?

Gość simply redddd
Haniu,dobrze Cie rozumiem.Mam to samo,tyle,ze on jest ode mnie starszy o 23 lata.Wiem,ze tez mnie kocha,ale wiem tez,ze nawet pomimo tego,nie zostawi rodziny,nie kocha zony,ale ma z nia dzieci,wposlnie przezyte lata i zobowiazania.Dobrze CI radze,jesli miedzy Wami do niczego nie doszło,zerwij z nim kontatkt,nie wcxhodz w to,bo bedziesz tylko cierpiec,a wierz mi,ze trudno potem bedzie CI zerwac ta znajmosc.

Gość simply redddd
Tym bardziej,jesli na razie to tylko zauroczenie,jak sie zakochasz,to wierz mi nie bedziesz w stanie tego zerwac.Miłosc przysłoni Ci rozum,wiem,comowie:(

Powiem tak: poznalam go przez przypadek i w sumie zanim jeszcze sie tak dobrze poznalismy kiedy mowil o sobie wyszlo ze jest z nia dla dziecka bo sam jest z rozbitego malzenstwa

Gość baranica_2010
pamiętaj, żeby nie przestawiać komuś ładnie poukładanych klocków. postaraj się zbudować swoją budowlę. myślę, że też byś nie chciała, żeby została ona zniszczona przez kogoś

Gość baranica_2010
doskonały chyba tylko pod tym względem, że jest prawdopodobnie płodny :D bo w 100% to byśmy wiedzieli, gdyby to był jego dzieciak :P

Wiem wlasnie Nie potrafila bym rozwalic komus rodziny Nawet jesli teoretycznie ona i tak nie istnieje Ale nie potrafie zerwac z nim kontaktu Nikt nie rozumie mnie tak jak on pomaga mi wyjsc z depresji ktora sie u mnie zaczela po porzedniej nieszczesliwej milosci i trwa juz prawie rok

Haniu ! zapamiętaj jak facet chce osiągnąc co zamierza to zawsze usłyszysz ,że jego małżeństwo praktycznie już nie istnieje . Obyś przez niego nie wpadła kiedyś w jeszcze większą depresje .

Wiem masz racje Troche juz znam ten swiat Tyle ze ja po prostu mam wiele przeslanek ktore pozwalaja mi wierzyc mu ze rzeczywiscie tak jest jak mowi

Gość baranica_2010
podaj tu jego numer telefonu albo jakiś inny kontakt, ja go wypytam o to i o owo i dam znać co i jak

Gość baranica_2010
a jego żona wie o was??

Gość baranica_2010
rozumiem, że nie życzy sobie podania numeru na kaffe. no może to i dobrze, bo zaraz by ktoś jego żonę poinformował i z romansu byłyby nici niestety

Ale my przeciez nie jestesmy razem A czy ona wie ze jestem w jego zyciu obecna to nie wiem Naprawde my nie zrobilismy jeszcze nic co bylo by zle On mi tylko pomaga a ze ja zaczelam cos czuc raz nawet chcialam to zakonczyc ale mi nie pozwolil tego zrobic

Gość baranica_2010
uważaj, bo za chwilę będziesz uzależniona od niego. lepiej zakończyć to jak najszybciej

Mam byc szczera? Juz jestem od niego uzalezniona i nie potrafie powiedziec mu zegnaj Gdyby go teraz w moim zyciu nie bylo to ja nie wiem jak dala bym sobie rade Tyle teraz zlego sie u mnie dzieje I tylko on swoim slowem rada potrafi dac mi nadzieje ze kiedys bedzie lepiej

Gość baranica_2010
O rety. Ty faktycznie się w nim zadłużyłaś. Łatwo nie będzie. Niestety. Zacznij rozwiązywać swoje problemy sama, ewentualnie z jakąś przyjaciółką, kimś ze swojej rodziny. Z kimś, do kogo masz zaufanie. A jemu napisz to, że nie możesz już bez niego żyć i zobacz jaka będzie jego reakcja

Zadna moja przyjaciolka mu nie dorownuje Nigdy nie spotkalam takiego czlowieka jak on

Gość baranica_2010
ja się nie śmieję. potrafię sobie wyobrazić, że facet po prostu zna lepiej życie i może ci się wydawać iż jest lekarstwem na całe zło. proponuję abyś jednak wyznała mu, że nie możesz bez niego żyć (lub bez tych jego rad) i zobacz jak zareaguje