Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Sponsor

Kobieta, które są lub był sponsorowane są żałosne

Polecane posty

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Zapytałam kiedyś mojego dziadka czy "zdradził kiedyś babcię????NO coś ty ja tylko kilka panienek miałem ale jaka to zdrada,przecież babkę kocham gotuje sprząta to po co miałbym ją zdradzać"? no ręce nogi i szczena mi opadła,najgorsze że babcia to wszystko wiedziała i żałowała że nie odeszła od dziadka.Ot historyjka z zycia wzięta

cześć rudzia:) kolejny temat na którym się spotykamy:) Dla nie wtajemniczonych, byłam i jestem w związku sponsorowanym. Nie widzę w tym nic złego, sa co prawda minusy, ale występują też one w ziązakach normalnych. A nawet tych minusów w związkach nie sponsorowanych może być więcej:P

Nie zawsze się oddajesz za to żeby coś dostać moja droga to robią prostytutki,Ale jak spotkasz miłego faceta to on może ci postawić dobrą kolację zaprosić do hotelu,kina ty nie musisz z nim spać wcale,tylko zobaczysz jak się szybko zwinie

"jestem niezalezna,pracuje, sama sobie wszystko opracowalam" Po pierwsze nie "opracowałaś", a zapracowałaś, ale podając kawę w UK słownictwo polskie już nie potrzebne co?:P Ja też zapracowałam tylko inaczej i jaka niby różnica między nami?

LOLITA 87 ZGADZAM SIĘ

ale zbieg okoliczności ;) Noo, ja tez mysle, ze gorsze ryzyko zdrady wystepuje w zwiazkach niz ukladach. My nie denerwujemy sie, jak misio nie napisze, nie szalejemy jak pojdzie misio na mecz do innych misiów... u nas jest swoboda :) a gdy my urzadzamy sobie wizyte w salonie kosmetycznym wy obgryzacie paznokcie z nerwów i wydzwaniacie, a on i tak ma was w DUPIE :D

Panowie siedzą cicho bo się wystraszyli....Panowie my już takie głupie baby ze wsi nie jesteśmy ,niestety

Tak ja jestem w wolnym zwiążku jak pisałam po dwóch małżeństwach,gdzie poczasie panowie jakby mnie w dupie mieli.Teraz czuję się kochana ajak przestanę się tak czuć rozejdziemy się poprostu,tyle.

lepiej mieć paru kochanków, niż jednego męża, który może okazać się tyranem :O

rudzia, genialne podsumowanie! Są baby co naiwnie wierzą w wierność, przekonane na 100% że ich nie zdradzi misio, a potem krzyk, lament i płacz bo nie tyle co zdradził, ale na gg pisze z inną:D Zenujące są te, które rozpaczliwie chcą faceta trzymać przy sobie i zgadzają się na wszystko byle tylko był zadowolony. Im zostaje obgryzanie paznokci a nam maniciure na koszt ich facetów:P

Gość nbnmmbmvbn
no sorry, ja miałam takiego chłopaka w czasie studiów, że sama płaciłam za swoje przyjazdy i jeszcze mu kupowałam różne rzeczy ze stypendium i kredytu studenckiego chociaż on pracował i miał całkiem dobre dochody. Do tego sama mieszkałam a jak miałam gorszy okres to się odwrócił ode mnie na pięcie. Potem mnie olśniło i teraz niech faceci za mnie płacą jak chcą się ze mną publicznie pokazywać. Do łóżka nigdy nie pójdę za forsę i nie poszłam bo się za bardzo cenię :P Macać się za forsę też nie dam ale randka z nieudacznikiem to jak męka to on musi płacić. Czemu ja miałabym cokolwiek tracić. Dość, że tracę czas :P Trochę z tym tekstem przesadziłam bo aż taka wredna nie jestem ale to panowie uważają, że kobieta, z którą się pokazują musi być piękna a potem się przechwalają kolegom z kim się umówili. Nie wiedzą jednak ile takie dbanie o wysoki status kosztuje. Poza tym np każdy obcokrajowiec wie, że musi obdarowywać kobietę bo inaczej to nie znajdzie panny nawet na randkę. Taka prawda niestety a Polska jeszcze trochę pod tym kątem zacofana bo panowie biedni i chcą oszczędzać :P

Gość to znaczy co
nie jestem w UK kurwo, jestem po studiach i od 18 roku zycia tu pracuje. W ktorym kraju jestem chuj cie to obchodzi. ja opracowalam sobie mozgiem idiotko a nie tania pizda ktora ty masz beznadziejna kretynko.. owszem na poczatku musialam kawe podawac w kawiarniach kiedy bylam na studiach ale teraz juz mam od lat stala prace bo skonczylam studia. jestem dumna z siebie ty kurwiszonie i mam powody do tego !! nikt mi grosza nie podarowal i nikomu dupy za darmo nie daje bo w moim swiecie takie cos nie istnieje. mam partnera i razem sie dorabiamy a seks ma dla mnie wspolnienia z miloscia a nie z pieniedzmi. Glupie szmaty!!Wole kawe podawac w kawiarni niz byc taka dziwka.

to znaczy co- prywatna uczelnia się kłania, co? Analfabetką jesteś i nic tego nie zmieni, Twoje ortografy mówią same za siebie:D A słownictwo rynsztokowe to już w ogóle przemawia za Twoja kultura i wykształceniem:D No, ale jak wiadomo, dno zawsze chce cię wybić na poziom.

nie jesteś zbyt wyuczona skoro co drugie słowo przeklinasz. Patrz, niby my też w trakcie studiów, pracujemy za dobre pieniądze, choć to też nie można nazwać pracą a przyjemnością, a nie jesteśmy wulgarne jak Ty. Pewnie żaden by Cie nie chciał za tą kulturę osobistą :O

to znaczy co----------to idźe podawaj tę kawę ,dorabiajcie się razem z twoim misiem tylko patrz żeby było po równo bo inaczej to będzie już sponsoring jak jedno da więcej cipko jedna

"i nikomu d**y za darmo nie daje " No patrz tumanie, a jednak cos nas łączy:D

Gość to znaczy co
a na slownictwo polskie to wiesz jest mi obojetne to bo sie innym jezykiem obracam na codzien. od dzeicka zyje w innym kraju i jestem szczesliwa jak czytam jakie kurwy sie z tych polek porobily. Na szczescie mam inne obywatelstwo i nie musze sie przyznawac ze z polski jestem i nie robie tego.Tutaj panowie maja swoje zdanie o polkach i teraz wiem dlaczego.

Gość aleo
"Poza tym np każdy obcokrajowiec wie, że musi obdarowywać kobietę bo inaczej to nie znajdzie panny nawet na randkę. Taka prawda niestety a Polska jeszcze trochę pod tym kątem zacofana bo panowie biedni i chcą oszczędzać " cos ci sie chyba dziewczynko pomylilo, na zachodzie czy w usa kasa a zwiazek to sa dwie rozne sprawy, zdecydowana wiekszosc kobiet jest niezalezna finansowo i nie musza dawac dupy za kase...

Tak mają złe zdanie bo za mało wymagają polki taka jest prawda moja droga

Gość to znaczy co
dupy za darmo nie daje napisalam bo seks jest dla mnie kochaniem sie i miloscia i nie ma do czynienia z pieniedzmi! Po prostu nie potzrbuje obcej kasy mam swoja teraz kapujesz wiesniaro??? Zegnam bo same dziwki tu chodza.

a twoj misio i tak predzej czy pozniej cie rzuci, lub zdradzi. Bo sądzac po Twoich wypowiedziach nudna jesteś, co wiąże się z monotonnia w seksie, ale nie martw sie są lepsze od CIebie:)

Tylko w Polsce kobieta myśli,choć na szczęście to już nikły procent że jak ona oddaje się z miłośći to druga strona też robi to samo anie zawsze tak jest ,panowie nas często wykorzystują i to za darmo....

dziewczyna co drugie słowo pisząca na k nazywa inna wieśniarą:D a to dobry paradoks:D ale cóż rację przyznać trzeba ci w jednym, w języku polskim nic a nic się nie orientujesz, ale za to wypowiadasz się i mądrzysz na forum tegoż kraju. Kolejny paradoks?:P a może to własnie szczyt wieśniactwa światowy nieuku?

kto wierzy w dzisiejszych czasach miłość i normalnych facetów? chyba takie co zajmuja sie zaparzaniem kaw hehe

Każdaa z nas wierzy,tylko czemu to tak rzadko się spełnia??????????

Gość aleo
"rudzia no wiesz co? ja tam wierzę no gdzieś tacy istnieją chyba" nie dla psa kielbasa... :D