Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Sponsor

Kobieta, które są lub był sponsorowane są żałosne

Polecane posty

Gość do lolita87
chodzilo mnie, ze interesuja mnie ani takie co mialy sponsora ani takie ktore kurwily sie w dyskotece. poza tym te co maja sponsora do porzadnych nie naleza tez i na pewno z jednym facetem to nie spaly

no to zdziwiłbyś się:P W takich kręgach też znajdują się różne dziewczyny.

Gość natalia12345
uhh ale wrzawa w tym temacie, ja tam nie miałam nigdy sponsora i w sumie ciezko mi sobie to wyobrazic, ale szanuje dziewczyny ktore maja w pewnym sensie sa zaradne. A jezeli chlopak kupuje prezenty placi za obiad w drogich restauracjach, a ze soba nie bylismy i nigdy do niczego nie doszlo to tez sponsoring?:D

Gość do lolita87
ale na pewno w tamtych kregach szansa mniejsza. mam nadzieje, ze poznam partnerke zyciowa zanim sie dorobie. bo byc wolnym majetnym kawalerem to duze ryzyko trafic na materialistke. a sponsorzy to stare sliniace sie dziady co nie gola wlosow po bokach lysiny i nosza wianuszki resztek wlosow. oni slinia sie na sama mysl, ze beda mogli posiedziec razem w pokoju z mloda dziewczyna, bo zona juz ma cyce do kolan

Gość do lolita87
niech sobie beda zaradne, ale prostytucje na sumieniu na zawsze beda mialy

Gość natalia12345
a w sumie sie nie zgodze z tym ze to tylko starzy faceci, bo kiedys dostalam na portalu internetowym propozycje od 27latka ( ja mam 20)

Gość natalia12345
ale nie skorzystalam;)

a sponsorzy to stare sliniace sie dziady co nie gola wlosow po bokach lysiny i nosza wianuszki resztek wlosow. oni slinia sie na sama mysl, ze beda mogli posiedziec razem w pokoju z mloda dziewczyna, bo zona juz ma cyce do kolan Z tym to mnie rozbawiłeś:D Niejeden starszy mężczyzna z jakim się spotykałam wygladał lepiej od mojego rówieśnika, który śmierdzi piwskiem, tanim dezodorantem i powiesi sobie łańcuch na szyi:D Co do żon, nie spotykam się z żonatymi, bo nie lubię się ukrywać, a kłopoty nie są mi potrzebne

Gość brygadarr
szacunek dla dziwki ? przeciez to jest smieszne, dawac dupy kazda potrafi :D dzisiaj stojac na swiatlach piekna usmiechnieta studentka wreczyla mi skrobaczke do szyb (akcja reklamowa PZU) a bylo -6 stopni i dla niej mam szacunek, jezeli ktos ma szacunek do dziwek to radze udac sie do dobrego lekarza..

Gość do lolita87
nigdy nie sprawdzisz, czy sponsor jest zonaty

nigdy nie sprawdzisz, czy sponsor jest zonaty Ty chyba kpisz:D Oczywiście, że wiem czy jest żonaty czy nie, żonaci nie chcą pokazywać się w publicznych miejscach, kiedy znikają na dłużej żony do nich wydzwaniają, starają się spotykać tylko w hotelach a nie w swoich mieszkaniach. Dużo tego jest, a poza tym zawsze żonaty facet odpowiadając na ogłoszenie pisze "mam żonę, ale nie układa nam się i potrzebuję oderwania się od tej monotonii":D Tak więc wykrycie, ze ma żonę jest bardzo proste. Miałam raz żonatego i wiem jak to jest.

dawac d**y kazda potrafi nie o dawanie dupy chodzi:D Facet szukający panny tylko do dawania dupy idzie do agencji bądź umawia się z panną z czata i ustala stawkę za godzinę.

Gość brygadarr
kurewko o co ci chodzi ? chcesz wmowic ludziom, ze sie roznisz od dziwek z burdelu ? sponsoring jest rowniez forma prostytucji wiec niczym od typowej dziwki sie nie roznisz... mam w dupie co robisz ze swoim zyciem ale mniej w sobie troche przyzwoitosci i nie dopisuj do tego ideologii.

Gość brygadarr
*miej

Tak róznie sie od dziwek z burdelu:P Nie zaprzeczam, że sponsoring to forma prostytucji, ale na pewno nie jest to prostytuacja taka jak w agencji towarzyskiej, Dodam jeszcze, że inną odmianą prostytucji jest też sytuacja gdzie mąż utrzymuje żonę, a ona siedzi w domku i pachnie. jak więc widać wiele jest form prostytucji:P

Gość natalia12345
WSZYSTKO TO PROSTYTUCJA!:D

"Sponsora to mogą mieć sportowcy albo naukowcy" Ja nie mam sponsora:P mam partnera, który mi pomaga finansowo:P Skoro nazwa sponsor jest zarezerwowana dla naukowców i sportowców to ok.

Gość brygadarr
co z tego, ze jest to inna forma prostytucji ? kazda forma prostytucji to zwykle zero i na szacunek niezasluguje...

Gość brygadarr
z mojej strony koniec tematu i tak juz za duzo zmarnowalem mojego cennego czasu na konwersacje z kurwa :D

nie wydaje mi się bym z tobą konwersowała:D Zdaje się, że tylko raz ci odpisałam więc nie pochlebiaj sobie:P

Gość mnie szokuje
Twoje podejście do sprawy Lolita,ponieważ jesteś dumna z tego co robisz.Nie widzisz w tym nic zlego,mało tego podzieliłaś sobie wszystko na grupy -cichodajki -dziwki -panie z agencji i TY wielka Pani z POnsoringu. Sprytnie

Nic nie podzieliłam to już twoje wnioski. Czy jestem dumna? Nie, nie jestem ani dumna ani tez nie czuję się z tym źle. jest mi dobrze jak jest. Owszem prawiczku partnera:P Nie płaci za uługi, bo gdyby tak było to musiałabym robić to na co on ma ochote, a tak wyobraź sobie, że nie jest:P

Gość do lolita87
to zaden partner i zaden zwiazek. swiadczysz mu uslugi towarzyskie

Dziewczęta?Poczytałam Was wczoraj i nie mogłam spać.Kotłowałam się do drugiej w nocy.Śnił mi się mężczyzna-sponsor,który był mój.Byłam dla niego damą i dziwką w jednym.Coś nieprawdopodobnego.Na co dzień ułożona,nieśmiała,mała dziewczynka,nocą -wyuzdana,pozbawiona zasad moralnych perwersyjna su..Nie wiem teraz,czy śmiać się czy bać?A może zacierać dłonie.Sama nie wiem.Ponoć sny się spełniają.Hm.:)

Bó- ty tak na poważnie?:P Prawiczku nie krzyw się tak, tobie przecież i tak nie grozi żadna dziewczyna:P

Prawiczek bez wiary,czy Ty potrafisz spojrzeć równolegle czy tylko z góry?:)

Lolita, co na poważnie?No a jakżeby? Przecież mówię,że to sen.:)

Gość do lolita87
lolita, tobie tez nie grozi facet ktory cie bedzie kochal. prawiczek ma przynajmniej jakas szanse na prawdziwa milosc, ty nie

Gość umarłem ze śmiechu
ale z was dz.iwki tępaki i pustaki piszecie że ładna powinna się szanować... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA facet który szanuje laskę która sponsoruje to brzydal impotent i nudziarz normalny facet nigdy nie będzie wierny sponsorowanej, nigdy nie będzie widział w niej więcej niż wygląd, jak tylko mu się znudzi potraktuje ją jak szmatę jeszcze raz to napiszę to za ten beton powinniście dostać nagrodę: inteligentny atrakcyjny facet szanuję laskę która sponsoruje HAHAHHAHAHHAHAHAHAHA tylko facio flacio z małym p.enisem z workiem kompleksów i włosami na plecach traktuję taką dziwkę jak coś najwspanialszego co go spotkało i jeszcze jedno, na temat zagranicy mam wiadomości z pierwszej ręki, w USA takie ś.cierwa jak to żeńskie nieudaczniki i co najwyżej mogą tańczyć na rurze