Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresa Nowy Dwór Mazowiecki

ZACZYNAM SZUKAĆ FOTOGRAFA..TRAGEDIA

Polecane posty

Gość te zdjecia kaliny sa fajne
tylko zle wykadrowane. jesli ktos zna sie choc troche na robieniu zdjec to zobaczy ze cos w nich nie tak. ale jesli komus nie przeszkadza to OK ja moge polecic Foto Rozek w Lublinie ale kiedy ja bralam slub modne byly zdjecia studyjne. musze przyznac ze ich oferta widocznie odstawala jakosciowo i artystycznie od innych, ceny tez odstawaly ale zrezygnowalismy z kamerzysty i postawilismy na zdjecia. wazne jest zeby wczesniej ustalic mniej wiecej z fotografem jakie zdjecia chcecie. my np chcielismy jedno ujecie takie ktore mieli w katalogu to fotograf klocil sie ze to zdjecia autorskie i nie robi 2 takich samych. OK z jenej strony fajnie ale z drugiej - skoro ja bule gruba kase za sesje to mam prawo wymagac tak jak ja chce, poza tym to bylo tylko 1 ujecie :P w kazdym razie zdjecia wyszly przepiekne

Gość Zakręcona na całość
Cholerko pewnie że najważniejsze aby zdjęcia danego fotografa ci się podobały. Pan Terpiński zapewne będzie miał tylu zwolenników co i przeciwników swojej fotografii. Ja jestem wyczulona na propozycje zdjęć przedstawianych na stronach fotografów. Moja siostra rok temu dała się nabrać. Bardziej się oparła na poleceniach internetowych niż na własnej głowie. Znalazła fotografa na Forum fotografów ślubnych. Takiego kiczu, tandety i wręcz brzydkich zdjęć nie widziałam u nikogo. Siostra wstydziła się pokazywać te zdjęcia. A fotograf wszędzie był opisywany w samych superlatywach. Na stronie miał tak jak pan Terpiński pojedyncze zdjęcia młodych par a nie cykle zdjęć tych samych młodych par. Dla mnie ważne jest abym była czytelnie widoczna na zdjęciach. Raczej jestem fotogeniczna i lobię jak robi się mi zdjęcia. Żadnych zdjęć od tyłu w cieniu w oddaleniu zza gałęzi itp. Ma być widoczna twarz, makijaż, fryzura i uśmiech w oczach. Nie poddaję się też modzie i dziwactwom kreowanym głównie przez samych fotografów. Często fotograf zapomina kto jest dla kogo. Wczoraj z kolega który jest uczestnikiem Forum fotografów ślubnych dał mi poczytać co tam się pisze. To było dla mnie bardzo pouczające doświadczenie. Tylu klaunów, pliszek chwalących swój ogonek nigdzie nie spotkałam. A prezentowane zdjęcia na tym forum nic nadzwyczajnego sobą nie prezentują.

Gość blog
Poszukajcie na blogach...tam pokazują zazwyczaj więcej zdjęć i najbardziej aktualnych.

Gość Wpadłam na momencik
A czym rożni się blog od strony fotografa? Na blogu jeszcze bardziej można motać ludziom w głowach. Są strony fotografów z Łodzi, Warszawy i Krakowa że bez zdjęć na blogu strony fotografów są tak zrobione aby były wiarygodne. Mnóstwo zdjęć w galeriach związanych z tymi samymi parami i bez tej pisaniny typu ,,Dzień ślubu to najwspanialsze chwile ......blebleblebleble" Czy panowie fotografowie myślicie nad konstrukcjami waszych stron, łatwością dostępu do zawartej na nich treści i szybkością otwierania się strony i zdjęć. Zauważyłam że najczęściej jaka strona takie zdjęcia. Jedna strona tak mnie złapała że nie mogłam jej za nic opuścić.

Gość amelia-kwi
na blogu najczęściej pokazują najnowsze zdjęcia, spotkałam się z tym, że pokazują tam np. po 60-100 zdjęć jednej pary. Jeśli dla Was to mało to sorry nie mam pytań.

Gość o nie te
jakies przegiecie, panna mloda taplajaca sie w blocie..:o

Gość Fotograf Ślubny
Teresa Nowy Dwór Mazowiecki, zapraszam do tej galerii: www.bern-art.pl W zakładce kontakt znajdziesz odpowiednie dane, jeśli potrzebujesz informacji - z przyjemnością udzielę wyczerpujących odpowiedzi. Pozdrawiam!

Gość Agnieszka Miłoś
My mieliśmy fajnego fotografa, naprawdę polecam człowieka, bardzo sympatyczny i szczery no i co najważniejsze jego zdjęcia sa naprawde świetne choć różne sa gusta i z nimi sie nie dyskutuje, z tego co nam przedstawiał wywiązał się naprawdę w 100 % Ma też stronkę: www.mniemczyk.pl Mogę go z czystym sumieniem polecic :) choć już to gdzieś tu pisałam

Gość Już mam fotografa
milla77 Fajnie się ogląda zdjęcia www.memoryart.pl ale gdybym to ja miała wybierać nawet bym o nim nie pomyślała. Zdjęcia bardzo na tej stronie są mało naturalne, mnóstwo detali odwracających uwagę od młodej pary. Najgorsze są te wstrętne kolory i udziwniające bezsensowne ozdobniki. Ja wole zamiast widoku karuzeli i głowy łabędzia moja twarz i nas oboje. Szukając fotografa zauważyłam, że wszyscy prześcigają się w gadżetach no i są oczywiście najlepsi. Szukałam fotografa parę miesięcy. Mieszkamy w Warszawie tak, że naprawdę mięliśmy spory wybór w różnych ofertach. Wybraliśmy fotografa, który wyłącznie skupia się na młodej parze, stara się o naturalne kolory i urzekł nas sesją fotograficzną młodej pary na tle nieba i czerwonego muru. Zdjęcia poezja bez tych głupich ozdobników.

Gość rzeczywiście to zdjęcie
jest ohydne :(

Gość Rozbawiony facet
Wszystkie te zdjęcia to szmira i zastanawiam się jak trzeba mieć narobione w głowie, aby takiego fotografa zamówić? Takich pokręconych fotografów jest więcej i lansują styl zdjęć dobrych na plakaty a nie na zdjęcia ślubne.

Gość Do tematu
http://fotocaro.com/ ani jednego zdjęcia z własnym pomysłem. Co zdjęcie to inna para i to ma wzbudzać zaufanie młodych par? Bardzo mało wiarygodna strona. Czy te zdjęcia po to są pomniejszone aby była większa ostrość zdjęć? Nawet najgorszy fotograf zawsze wybierze ze ślubu jedno lub dwa super zdjęcia które niechcący uda się mu zrobić.

Gość pan mlody
My wybralismy Terpinskiego po ogladnieciu jego zdjec na stronie i blogu.. Nawet nie przypuszczalismy jak bardzo mozemy sie rozczarowac! Zdjecia maja fatalna jakosc, mala rozdzielczosc, retuszu nie ma w ogole - widac wszystkie niedoskonalosci skory, ktore mozna szybciutko usunac w zdjeciach cyfrowych, jednak widocznie fotografowi sie nie chcialo.. Albo wzial na siebie tyle zlecen, ze nie mial na to czasu.. Zdjecia sa przebarwione, w ogole nie ostre! Gosc osiadl na laurach - zamiast sie rozwijac leci na opini, na tym, ze w Rzeszowie brakuje lepszych fotografow.. Moze i ma talent, ale nie wykorzystuje go, oddajac klientom chałę! Na szczescie mamy duzo zdjec od znajomych - lepszych i gorszych fotografow - bo inaczej zostalibysmy bez ladnej pamiatki z takiego waznego dnia. Zdjec od fotografa wstydzimy sie pokazywac tym, ktorzy na zdjeciach sie znaja...

Gość do pana mlodego
panie młody sam sobie jesteś winien Czy aż tak trudno zauważyć że na stronie Terpińskiego są wybrane po jednym lub po dwa zdjęcia z wielu ślubów? Normalna manipulacja oglądającymi stronę i dałeś się na tą manipulację nabrać.