Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ped85

Jestem z dziewczyną dla kariery!

Polecane posty

no właśnie, kobitki też się hajtają dla kasy, a ich mężowie są jeszcze zadowoleni (czasami przynajmniej), bo to ich dowartościowuje, a kobieta bardziej zależna jest dla nich bezpieczniejsza - i nikt z tego szumu nie robi (poza kafeteryjnymi prawiczkami, rzecz jasna;), przepraszam, tak mi się napisało) cos takiego w ogóle nie zależy od płci wcale to nie musi wykluczać dobrego małżeństwa, czy nawet ograniczoengo czasowo związku małżeństwa i związki z wielkiej miłości nie gwarantują jeszcze w 100% przypadków- niestety - że potem będzie wszystko dobrze i że ludzie będą się w ogóle szanować, nie wspominając nawet o uczuciu

Gość marna prowo
nawet nie potrafisz poprawnie zbudować zdania

a Ja Ciebie rozumiem. Sama nie potrafiłabym być z kimś bez miłości ale i tak płacisz za to wysoką cenę. Masz zapewnioną kariere w zamian za męczarnie w związku. A zatem wychodzi na remis. Trzymaj sie!

Pozatym uważam ze nie doceniasz jej ojca... Myślisz ze facet nie domysla sie prawdziwych powodow zainteresowania jego corka? Do tego z dwojka dzieci?... On wie na pewno ze w jakis sposob jest to transakcja wiazana...:)

Gość dddddddddddddddddddddddd
czasami nawet jak kogoś kochasz to po kilku latach też zaczynasz się meczyć, wiec z jakiś czas będziesz na tej samej pozycji co ci co wyszli z miłości tylko lepiej ustawiony zawodowo za to

Gość ja cie popieram
czasy ciężkie, trzeba sobie jakoś radzić-Ty wybrałeś taką droge i powodzenia:)

Gość gdybys byl bystrzejszy to
staralbys sie byc jej najlepszym przyjacielem, a nie partnerem-mezem..... nie bede dalej roziwjac

Gość mike56586867
chlopie zachowujesz sie jak glupia plastikowa laska- ja zostawilem kariere prawnicza dla biznesu bo prawo niewiele dzisiaj gwarantuje a ty zachowujesz sie jak sponsorowana piczka.

Gość tirarira
No i dobrze, żyjemy w chorym kraju. Dobrze że walczysz o swoje, inaczej trudno byłoby się przebić powodzenia życzę, wytrwaj ustaw się życiowo nikomu się krzywda nie stanie,dobrze że walczysz o swoje na wszystkie sposoby! wiem że to zabrzmi okrutnie, ale jak się ustawisz i i uniezaleznisz od teścia zawsze możesz spotkać inną kobietę i ułożyć sobie z nią życie

Gość takie życie i tyle
trzeba kombinować