Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hello_Kittty

Oświadczyny- Podobają wam się?

Polecane posty

Gość Hello_Kittty
No jak to czego:) Pomysłu i odwagi!:)

Gość Idźcie już spać

Gość realistkAA
tylko durnie się żenią w XXI wieku

Gość o fuuu
czy tylko ja slysze dziwny dzwiek??? :o

Gość LoczkiSpoksik
http://www.youtube.com/watch?v=V_rjtekx_qM dziwnym trafem dopiero przeczytalem co tez piszecie...tu jakosc dzwieku lepsza...zapewniam ze live bylo duzo soczysciej...kto nie byl na evencie po co pieprzy glupoty...to byl tylko aparat.Nie zaplacilem ani grosza i dzieki MSM za to co zrobili:)A wlasnie tam bo na 1 edycji sie poznalismy i wlasnie tak bo GOSIA jest wyjątkowa...25 września zostanie moją Żonką :)

Gość a tam ja swoje zapamietam do
konca zycia Kolacja, swiece , szampan, wielki lyk i dziwne drapanie w srodku za sekunde dowidzialam sie , ze polknelam pierscione ktory byl na dnie kieliszka. ale skonczylismy kolacje i pogotowie na plukanie zoladka no coz hahaha

Gość LoczkiSpoksik
Dlaczego kameralne?O to mi chodziło że w kącie pod ścianą to nie byłoby to samo co tak...A to co pragnąłem by usłyszała to usłyszała i ja również usłyszałem to co pragnąłem usłyszeć...cała reszta to fajny dodatek ... bardzo miły...taki który się pewnie bardziej zapamięta niż...kameralnie...w kącie pod ścianą...I żeby nie było że ja bez uczuć jestem albo co...mojej Narzeczonej podobało się....... i tyle:)