Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genia341

Miesiączka w trakcie ciąży-prawda czy mit ?

Polecane posty

Gość genia341

Jestem trochę zdezorientowana , nie raz słyszało się , że kobieta będąca w ciąży miewała normalne krwawienia miesięczne... To jest trochę ubzdurane moim zdaniem , gdy słyszę ,że kobieta będąc już w zaawansowanej ciąży np. 5 miesiąc, mówi , że normalnie miesiączkuje! Owszem , badania mówią , że w rzadkich przypadkach można mieć krwawienia w pierwszych 2 miesiącach ciąży,ale to nie jest normalne zjawisko i wymaga kontroli lekarskiej. Jeśli chodzi o plamienia, to zapewne często się zdarzają , głównie w ok.13 dniu po zapłodnieniu,ale uważa się takie plamienia za "zagnieżdżanie" się zarodka, i nie trwa długo. Czy wy też tak sądzicie? Jak to naprawdę jest z tymi krwawieniami? Miewała któraś z was może normalne krwawienia w ciąży?

Gość hudziar89
moja siostra miła miesiączke podczas pierwszego miesiaca ciazy natomiast puzniej juz nie, tez mnie to ciekawi czy to miesiaczka obfita czy niewielkie plamienia

To nie są miesiączki tylko krwawienie, Niekiedy kobieta nie wie że jest w ciąży i ma takie krewienia i myśli że to miesiączka, I nie jest to normalne zjawisko i od razu trzeba udać sie do lekarza, jeżeli kobieta wie że jest w ciąży. Ja miałam takie krwawienia i byłam w szpitalu na leczeniu i stosowałam leki,