Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plyta analogowo co

Szczerze powiedzcie co trzeba robić by wyglądać jak ona????

Polecane posty

Gość plyta analogowo co

Cholera to narzeczona mojego kolegi i uwazam ze ma przecudną figurę... zastanawiam sie czy to efekt drakonskiej diety, czy ona tak ma?... i czy jest mozliwe bym i ja tak miała??? mam 165cm i waze 53kg....:(((((((((( http://www.malwinabarczyk.iportfolio.pl/?p=about

A chcesz się dowartościować? To nie tutaj.. widziałam 3 zdjęcia z serii basenowe... koszmarne... co za brak gustu... Innych już nawet nie chcę oglądać. 🖐️

Gość plyta analogowo co
Mowie przeciez ze to narzeczona mojego kolegi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 i pytam szczerze!!!!!!!!!!!1 czy wyglad to efekt diety czy genów??????/ Czy ktoś z Was kto ma podobną figure moze mi powiedziec jak się ją osiąga??????? PYTAM SERIO

Gość plyta analogowo co
jakie to masakrycznie zazdrosne osoby siedzą!!!!!!!!!!!!!!!1 zadna nie umie napisac konstruktywnego czegoś?

Gość kasiek94
no szcerze ma sliczna figure:) niewydaje mi sie ze to efekt diety porsptu taka ma budowe i mysle ze to efekt genów:P

Gość kasiek94
Kant dupy oo wlasnie tez mi sie tak wydaje ze cwiczy:)

Ćwiczy???? Ale co? Przecież ona nawet nie ma ukształtowanych łydek, nogi długie, ale klocki. Zero mięśni. Dla mnie nic ciekawego.

Gość Vitoooooo
mi sie nie podoba jej figura - wole bardziej kobiece z wiekszym wcieciem w pasie. mysle ze to geny - widac, ze sie nie katuje dietami, tylko taka po porstu jest :)

Gość kasiek94
hehhe no ja tez wole kobieca sylwestke bo sama taka mam:) w zyciu bym niechciala byc taka chuda jak ona ale niema az takie zle ale figura pasuje do niej:)

Gość kasiek94
plyta analogowo co a jesli chcesz wygladash jak ona to najlepiej wogule papu!! tlyko duuuzo cwiczyc i owoce jesc:P

Gość z twarzy jest średnia
a raczej nie fajna ale ciałko świetne :] tez bym takie chciala

Gość kasiek94
noj i wode mineralna niegazowa zadnych fast foodów ,pizze i rozne swinstwa wiec zycze powodzonka!!:]

Gość plyta analogowo co
ehhhhhhhhhhh no to mnie dobiłyscie.... ja ze swoim kurduplowatym 165 nigdy nie bede miec taaaaaaaaakich nog.... nie komentuje jej twarzy, bo dla mnie przecietna, ale ciałko...............ech................... czyli nic mi nie da ćwiczenie, zawsze bede przecietnym ni tu chudym ni to grubym cielskiem: :(

Gość menuety
najpierw piszesz, czy to możliwe żebyś i Ty tak wyglądała a potem, że nie chciałabyś być taka chuda. Coś ściemniasz:o A co do tematu, wydaje mi się, iż po prostu ma taka figurę-średnią zresztą. I również nie wydaje mi się aby cokolwiek ćwiczyła.

Gość menuety
Zwracam honor, to nie Ty pisałaś.

Gość plyta analogowo co
gdzie napisałam ze mi sie niepodoba???????????:/ figure ma genialna!!!!!!!!!!!!

Gość plyta analogowo co
powiedzcie mi jeszcze, czy mozliwe jest ze ciagle przyjmowanie tabletek antykonc. wpływa niekorzystnie na sylwetke? czy po prostu sie zapuściłam i zwalam wine na tabsy?:/

Gość przy wzroście
165cm waga 53 kg jest idealna! co ty chcesz byc jakas anorektyczka?! a ta dziewczyna ze zdjec nie jest ladna !

Gość plyta analogowo co
ojj....ale kiedys byłam szczuplejsza i szlag mnie trafia ze przytyłam z 45 kg na 53....;/ i za cholere nie moge wrocic do starych nawykow zywieniowych;/;/

Gość nie wiesz że...
facet nie pies na koscie nie leci?!

Gość nie wiesz że...
*kości

Gość ygwatemala
podoba mi się strona, bardzo fajnie zrobiona, a dziewczyna....po prostu wysoka i szczupła, to raczej geny nic więcej...no i się pewnie nie obżera, osobicie nie podobają mi się kobiety bez wcięcia w talii

Gość plyta analogowo co
HEHehe wiem wiem ze facet nie pies, ale naprawde uwazacie ze ona jest ZA chuda???????;/

Gość vhjukm
ja naprawde nei wiem czemu takie kobiety zostaja modelkami ... Ona nie ejst absolutnie brzydka, jednak uwazam, z emodelka to cos wiecej. Rzecz w tym, z etaka kobieta czy dziwczyna powinna sie jakos odznaczac , miec w sobie "to cos" . Czesto jest tak,ze modelka nie ma tak olsniewajacej urody, a jednak przyciaga uwage ludzi . Figure ma normalna moim zdaniem, nic nadzwyczajnego , i uwazam ze jesli cwiczy to jakos bardzo amlutko, np. w spwiom pokoju :P albo wcale.

Gość piękna naprawdę piękna
" facet nie pies na koscie nie leci?!" a co ma do tego facet? zawsze mnie rozwalają takie komenty:D

Gość nie wiesz że....
ja uwazam ze masz dobry wzrost i wage ! sama jestem dziewczyna i tez kiedys bylam bardzooo chuda i nikomu sie to nie podobalo moj chlopak zabieral mnie do mcdonalda i wogole :P jak troche przytylam to odrazu mowili mi jaka sie dupa zrobilam :D takze nie sie dziewczyno czym przejmowac ! jak bys wazyla 65, 70 a nawet 100 to byl by problem a o takiej wadze i wzroscie jak ty masz wiele dziewczyn marzy!!! :)

Gość plyta analogowo co
No wiec jak to jest ze jedne rodza sie dlugie i anatomicznie chude jak patyki podczas gdy inne po kazdej ragsci chipsow ew. batonikow mają wzdęcia i czują sie grube????? nigdy nie zalozyłam miniowki.... bo mam wrazenie ze mam fatalne uda. Po prostu zazdroszcze jej :)

Gość piękna naprawdę piękna
modelka ma prezentować ciuchy a nie zaspokajać zachcianki wszystkich swoim wyglądem jest to nie do przeskoczenia, bo gusty są różne

Gość plyta analogowo co
A wiesz coś w tym jest:) jak byłam samotna i nieszczesliwa byłam bardzo chuda a teraz, milosc mi sluzy to i wspolne obiadki, podjadanie, echh.... :)

Gość nie wiesz że....
no facet tez ma do tego duzo bo chyba kazda z nas chciala by byc szczesliwa z jakims nie ?!