Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na ciebie mrau

gdzie w necie mozna poznac fajnego faceta????

Polecane posty

tzn ja jakich stronach, czat odpada bo tam same zboczury, na sympatii i randkach onetu patrzylam ale nic ciekawego nie znalazlam. Interesuje mnie wysoki, ladny z buzki od 25 lat z małopolski

Gość Moze mojego brata chcesz

jak sie nadaje to czemu by nie

Gość francko
Na redtube poszukaj.

Nie znajdziesz. Inteligentny i rozgarniety facet, podchodzi z duzym dystansem do znajomosci internetowych.

ja ostatnio wchodziłam na sympatie poogladac zdjecia facetów i szczerze powiem ze widziałam duzo fajnych facetów..przynajmniej na fotkach

Gość sympatia onet pl
tylko ze na tej sympatii nie da sie do nikogo napisac, trzeba wykupic cos smsem. a szkoda kasy na glupoty

Gość migotka1898
nie szukaj z wlasnego doswiadczenia wiem ze to droga do pikla sama poznalam kilku przystojnych kolesi przez neta a potem okazywali sie jeden po drugim-babiarzami pozbawionymi szacunku dla kobiet i bawiącymi się a w dodatku ich hobby to wyłapywanie lasek oczywiscie co ladniejszych przez internet a potem wiadomo-brać,a nastepnie UCIEKAĆ-gorzka prawda daj sobie na wstrzymanie

Fajnego faceta w necie?to jak szukanie igły w stogu siana,ale....podobno fajni normalni tez sie zdarzają:)

Cream a szukasz kogoś w necie? czytaj ze zrozumieniem --chyba ze chciałęs sie tylko pochwalić:)

" tylko ze na tej sympatii nie da sie do nikogo napisac, trzeba wykupic cos smsem. a szkoda kasy na glupoty" autobusem też się nie da jeździć bo trzeba bilet kupić :D masz jeszcze randki o2 które chyba sąw pełni darmowe ale wtedy masz więcej nieoważnych, jak ty, ludzi którzy chcąza darmo wiec im specjalnie nie zależy :P

Piszesz ze jesteś fajny potem że nie:O kolezanko takich jak Cream jest pełno na kafe:P

Już nic nie tłumacz nie jesteś z Małopolski wiec odpadasz:P

mnie nie pytaj ja jestem w ''starszakach'' nie muszę imponowac kolezankom przystojnym facetem,2 dziecka tez nie planuje wiec geny tez nie są ważne:P

"o charakter się liczy tak jak zawsze powtarzam" taaaaaaa a to nie ty nudziłaś na kafe, że masz faceta nudziarza bo to taki stateczny starszy pan? ale nie ciacho z wyglądu? a potem go w dupę kopnęłaś? penwie jak by był statecznym super przystojnym ciachem macho to byś już było w drodze na slubny kobierzec

5 lat masz bnb? nie zaiskrzyło po prostu ,ale spróbowałam charakter mnie pociąga i to coś w facecie...

Gość aloemint
ja uwilbiam wielkich facetow nie grubasow ale takich duzych miskow! ach zeby bylo sie do czego przytulic i przy takim facecie ja czuje sie jak mala kobietka..najgorsi sa szkieletorowaci pryszczaci w okularkach feee..nie znosze tez takich gogusiow wysztafirowanych jak cipy