Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na ciebie mrau

gdzie w necie mozna poznac fajnego faceta????

Polecane posty

"piej mi nie chciej spodobać--zaciągne na siłe do ołtarza!" masz za mało przegrane życie? to można łatwo naprawić. weź młotek i uderz się w stopę z całej siły... odrazu ci się pogorszy :P ale przynajmniej bez szoków estetycznych :D "z prawiczkiem nie powinnam pisać o dewiacjach" tylko nie wiadomo co sięstanei jak taki 40 letni prawiczek siępuści :classic_cool: " np poczucie humoru, ostre riposty " na forum gdzie się5 minut mysli nad jedym postem i 3 razy poprawia to 🖐️ "umiejętność wysławiania się (nie każdy posiada)" wypisania... pomijając literówki, kiepskąskładnie, zerowoą interpunkcję i błey ortgoraficzne

Gość wrzuć na luz_
dobra, dobra :P i tak ci nie wierzę :P

23:16 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny "piej mi nie chciej spodobać--zaciągne na siłe do ołtarza!" masz za mało przegrane życie? to można łatwo naprawić. weź młotek i uderz się w stopę z całej siły... odrazu ci się pogorszy ale przynajmniej bez szoków estetycznych pogarsza mi się jak z Tobą rozmawiam:P ide DOBRANOC;)

a to nie moja wina peniwe jesteśkobietą i sobie wyobrażasz bzdury jak typowa kobieta gdzie 158 laska narzeka na kafe że jest brzydka i przegrała życie a potem roześle komuś foty i wszyscy twierdz, że ładna a to jej przegrane życie to: zainteresowania, praca, znajomi ale ona PRZEGRAŁA i jest BRZYDKA BUUUUUUUUUUUUUu kokieteria i nic wiecej :O 🖐️ faceci sąbardziej obiektywni we własnej ocenie jakoś wierzę takiemu korojonesowi że już przegrał 🖐️

"masz prosto w klatę" A już myślałem, że prosto w czubek ... :P.

Gość wrzuć na luz_
ok, może to i nie kokieteria ale przyznaj, że lubisz komplementy od dziewczyn :D:D:D

Gość wrzuć na luz_
jaaasne ------->j.w. p.s. idę spać i swoje wiem :P dobranoc, sweet dreams :)

Gość wrzuć na luz_
staram się je wygrywać każdego dnia, choć to czasami trudne :P może ty też spróbujesz? a może wolisz żalić się na kafeterii? taak, jasne, zaraz odpiszesz, że jednak bardziej odpowiada ci pisanie o sobie (bnb) na kafe niż podjęcie rękawicy z tą okropną i okrutną rzeczywistością...Kto nie ryzykuje nic nie ma :P

"taram się je wygrywać każdego dnia, choć to czasami trudne " pieprzysz :O 🖐️ pewnie od zawsze było fajnie a teraz udajesz że to takie trudne...... o jezuuuu :O 🖐️ problemy problemami jakośwszyscy je mają i jakośmająudane życia a nie przegrane od piaskowincy więc nie udawaj

a ja poznałem fajna dziewczyne na necie... na cacie... w piatek pierwsze spotkanie.... własnie z MAŁOPOLSKI :P

"niż podjęcie rękawicy z tą okropną i okrutną rzeczywistością...Kto nie ryzykuje nic nie ma " a dużo mogą tacy jak (patrz lista z poprzedniej strony) :O 🖐️ i tak nic nie mam i nic nigdy miećnie będę to było już oczywiste lata temu

Gość wrzuć na luz_
nie będę pisać, że nie zawsze miałam łatwo, bo to dla mnie przykre. wolę optymistycznie patrzeć na świat :P bo życie jest piękne :)

Gość wrzuć na luz_
jacek --->cieszę się i gratuluję :) ja też poznałam na czacie fajnego chłopaka :)

" nie będę pisać, że nie zawsze miałam łatwo, bo to dla mnie przykre." a dla mnie przykre jest całe życie od wspomnianej pisakownicy :O 🖐️ chyba jak sięma fajnąosobowość, zainteresowania, zanjomych od dzieciństwa, perpsektywy, wysokąinteligencję, dobry wygląd i inne takie :O 🖐️

Gość wrzuć na luz_
dobra, idę spać, bo jutro mnie końmi nie zedrą z łóżka :P Dobranoc wszystkim :D

kończę jużtą bezsensowną dyskusję z niepoprawnymi optymistami do tego kobietami... które w sprawach np.: damsko-męskich mają prościutko Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista światełko w tunelu. Realista nadjeżdżający pociąg. Maszynista widzi trzech debili na torach.

kończę jużtą bezsensowną dyskusję z niepoprawnymi optymistami do tego kobietami... które w sprawach np.: damsko-męskich mają prościutko Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista światełko w tunelu. Realista nadjeżdżający pociąg. Maszynista widzi trzech debili na torach.

Gość powiedz to temu szarakowi
"ja lubie ciastka --tzn patrzeć na nich--coś w stylu obrazu ale do zwązku chce szaraka po 30-tce myslącego poważnie" bedzie wniebowziety ze taka laska na niego splynela, na pewno, w koncu mysli powaznie... :D:D

a jaki wniosek Ci się nasunął?" to faceci chcą pięknych wiecznie młodych kobiet,najlepiej z odrastającą błoną dziewiczą by ciągle czuć się pierwszym. Zreszta to temat rzeka ,bezsensowny i drażniący.

ok mam wyrzuty sumienia co do niego:P I do jeszcze 2 takich. Ale pokaż mi osobę np na forum która nie zrobiła wirtualnych głupot,czy tez nie opisywała swoich przygód nie zawsze pokazujących je w pozytywnym świetle. Oceniamy szufladkujemy wymagamy szukamy itd--tacy są ludzie ogólnie kobiety i mężczyźni.!

Żelek gdyby ta błona nie była tak ważna nie podkreslałabyś do znudzenia ze jestes dziewicą.Podświadomie czujesz się lepsza wiec wymagasz od facetów więcej to proste.

ech teraz piszesz ze nie jestes dziewicą ,jak ktoś Ci napisze ze udajesz dziewicę zaczniesz utwierdzać go że nią jesteś.... ale zostawmy to jestes jeszcze niedojrzała emocjonalnie,za bardzo nie wiesz czego od życia chcesz.Mentalna dziewica--to trafne określenie. Odbiegłyśmy znacząco od tematu ---;)wiec skupmy sie na facetach w/z netu.

Gość 00001
babiarz jakich mało

nie drażnij mnie Oferma to facetów pojebało,to jest fakt wystaczy przeczytac facetów kobieta po 30-tce z dzieckiem odpad zamknąć taką w klatce niech nie strszy jesteście naiwni.Słynna launia po solarce z cycami na wierzchu,szukając partnera na stałe,zmyje makijaż ubierze golfik zacytuje Mickiewcza i już jest tą z lepszej półki:P Prości naiwniacy!

Żelek nie mam zamiaru się z Tobą kłocić ok jesteś dziewica bez błony przyjęłam do wiadomości==pozdr