Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na ciebie mrau

gdzie w necie mozna poznac fajnego faceta????

Polecane posty

offerma chyba zartujesz sobie... Pokazywanie swojej nagiej klaty na portalach randkowych jest jedną z najbardziej żałosnych rzeczy...

JUż mnie drażnicie no owszem lubię ciastka ,a;e wy tez lubicie laski:P ale życie chce sobie ułożyć z normalnym ,bo mniejsza szansa ze mnie zdraDZI JAK MI z tym co sie spotykam nie wyjdzie zaczynam szukac na poważnie! a co się bede szczypać!;)

"Pokazywanie swojej nagiej klaty na portalach r" tylko zobacz ile mu "niedyaskretnych pytań zadająlaski" a Wieśkowi o twarzy przysłowiowego "wsiura" i mięśniem piwnym to żadna :D 🖐️ "no owszem lubię ciastka ,a;e wy tez lubicie laski" nam to całkowicie obojętne 🖐️ w granicach zdrowia

Pewnie jakieś głupie pindy :D Bo wnioskuję, że facet albo nie ma dużo w głowie albo jest męską prostytutką i się reklamuje (szansa 3%)

na czacie www.onet.pl -w pokoju Deutschland(fajni ludzie z duzego przekroju wiekowego i duzo szukajacych panow).

"nioskuję, że facet albo nie ma dużo w głowie albo jest m" znaczy tym mniej ma się w głowie im więcej ma się mięsni? przecież laski to samo na sympatii robią. masz często na kafe jakieś linki do wywalających cyce albo paradujących w typowo erotycznej bieliźnie

Oferma czytaj mnie ze zrozumieniem ja lubie ciastka --tzn patrzeć na nich--coś w stylu obrazu ale do zwązku chce szaraka po 30-tce myslącego poważnie

Cholera lubie Was :P Jesteście fajni bo mi nie słodzicie:P Kompleksy mam i zjebany charakter---ale dośc o tym! 10 lat temu--ech 😭

Gość Hubert 30 opole
ja jestem fajny ty kur­wo je­bana w du­pę zasraną mam konto n sympatii i na czacie siedze, na ilove tez mam jak chcesz zagadac do mnie to klikaj na sympatii jestem wpisany radekpenisewicz na ilove ruchaczpstry a na na czacie jęzornik30 daj znać kur­wo a przeczyszczę ci twój bródny owrzodzony kominek jelitowy

". to tak jak ja bym walnął swoją klatę." a czy ty się nie chwaliłeś nałogowym uprawianiem sportu? zresztą sami miała zdjecie to mozę stwierdzić czy offerma to podtatusiały facet z wiankiem "Jesteście fajni bo mi nie słodzicie" i jeszcze jakieś masochistyczne ciągoty

BNB ile razy mam Ci powtarzać ze oferma wyglada normalnie jak dla mnie spytaj piękną Tamari --zobaczysz co ona napisze mam ciągoty różne :P

Gość wrzuć na luz_
a ja właśnie na czacie poznałam bardzo fajnego chłopaka :) p.s. BNB daj namiary, znajdę ci jakąś ddziewczynę :classic_cool:

"ry, znajdę ci jakąś ddziewczynę " znasz dziewczyny co byłby by zaintersewane kimś nudny - brzydki - niesmiały - nierozrywkowy - nie prowadzący życia towarzyskiego - nieciekawy - małomówny - nie mający zainteresoań - nie mjący prawa jazdy - niski - nie tańczący - nie imprezujący - nie mający bogatego życia towarzyskiego - nei mający gustu - nei mający perspekltyw - nie przebojowy - nie umiejący się bić - mający małą stopę - i pewnie jeszcze sporo innych ale sie nie rozdrabniajmy no?

Tak Ofermy ciało mi sie podoba ---skoro takie wysłał gdzie jego klata była widoczna to jest pustakiem?:P "mam ciągoty różne " bardzo ciekawe ciekawe i ekscytujące

"ciekawe i ekscytujące " a swoje ciekawości i ekscytacje pewnie realizujesz na kafe w dziale erotycznym... jak przystało na porządną dewiantkę? "---skoro takie wysłał gdzie jego klata była widoczna to jest pustakiem?" a to trzeba lily spytać... jak się klasyfikuje wysyłanei obcym z kafe fot bez koszulki

Żelek tak ,naga klata:) ale nie bij mnie,ja Go nie podrywam tylko lubię z nm pisać--cudownie mnie dobija :)

"ciekawe i ekscytujące " a swoje ciekawości i ekscytacje pewnie realizujesz na kafe w dziale erotycznym... jak przystało na porządną dewiantkę? no wiesz wolę real,z wirtualu już dawno wyrosłam ale penisy dalej ogladam i komentuje:classic_cool: ups z prawiczkiem nie powinnam pisać o dewiacjach;)

Żelek bo Oferma taki jest,zresztą jak byś go naprawde lubiła to byś nie robiła tego co mu przeszkadza:P Oferma desperacja było by gdybym chciała się z Tobą spotkać :P trzeba było wysłać GRZECZNE FOTY:P

Gość wrzuć na luz_
BNB to twoja ocena siebie. nie sądzisz, że ktoś może mieć inne zdanie? A ja myślę, że jest w tobie jakiś potencjał:D np poczucie humoru, ostre riposty :P, umiejętność wysławiania się (nie każdy posiada), szczerość...może coś jeszcze by się znalazło, więc nie kokietuj tylko zarywaj jakąś dziewczynę :D

Oferma desperacją by było spotkanie BNB ty się lepiej mi nie chciej spodobać--zaciągne na siłe do ołtarza!