Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vewiofhweoifhef

jestem juz tego pewna, tylko co robic?

Polecane posty

Gość no fakt fakt
czyli jestes pewna, ze sie bzyka glupia jestes, glupia i nic ci nie pomoze, nie pograzaj sie wcale sie chlopu nie dziwie, ze innej szuka

No qrde, same maile niewiele mówią, ale treść historii świadczy na jego korzyść. Może ma po prostu jakiś problem ze spaniem... Albo kryzys tożsamości.

Gość ja powiem tak.....
ja myślę że przesadzasz a im bardziej będziesz mu jeździła po głowie tym gorzej bo będą kłótnie frustracja a może odpuść na razie co ? pamiętaj że jak facet będzie chciał Cię zdradzić to i tak to zrobi może sama zacznij przesiadywać w nocy na kom i zobaczysz jak reaguje

Gość vewiofhweoifhef
spoko, jest czysty, maile i rozne nieszkodliwe pierdoly dzieki za ta opcje historii, nie wiedzialam ze cos takiego istnieje a mozna skasowac cos z historii???

Chyba tylko całość. Chyba że jest kumaty w kompach to może umieć. Odpuść mu trochę i zobacz co się będzie działo.

Gość ja powiem tak.....
można kasować co tylko się chce z historii nie koniecznie trzeba całość chociaż nie wiem czy we wszystkich przeglądarkach ale w tych z którymi ja miałam do czynienia to tak

ja powiem tak..... dobrze mówisz. Jak na prawdę będzie chciał to zrobić to zakazy i pilnowanie tylko to przyśpieszy... Bądź dla niego oparciem, a nie strażnikiem.

Jeśli można skasować to popatrz po godzinach. Jak są spore dziury to może czegoś brakować. Chociaż nie wydaje mi się. Jakby na czacie siedział to by nie miał czasu przeglądać aukcji czy zdjęć.

Gość ja powiem tak.....
rus1 ...prawda jest taka że nawet jeśli siedzi na czacie to może jednocześnie przeglądać zdjęcia a w czym to przeszkadza w niczym :D....wszytko zależy od tego na ile jest wprawny w obsłudze kom ale dobra nic już nie mówię bo autorka się znowu nakręci a z tymi godz przeglądania stron ja tego nie mam

Gość lustereczko powiedz przecie
do autorki - a ty co teraz robisz ? siedzisz na necie i obrabiasz ślubnemu tyłek na szerokim forum a toż ślub to świętość ! opowiesz mu o tych rozmowach i deptaniu go na tym topiczku ? a może on też założył temacik pod tutułem "ale mi się lafirynda trafiła" i w nocy patrzy kto co napisał ;) ha ha ha

No na upartego na każdego można coś znaleźć. Nie nakręcajmy, ok? Być może krzywdzimy niewinnego człowieka...

nie ma tu niewinnych ;) niewinni siedzą w kiciu bez dostępu do netu ;) moja była też tak wieczorkami wymykała się do kompusia dlatego już jest była ;)

Gość vewiofhweoifhef
teraz akurat rysowalam z synkiem obrazki nie siedze na necie bezprzerwy, napisalam tutaj bo nie mam nikogo z kim moglabym pogadac na ten temat, a bardzo mnie to meczy. Nikt mnie nie nakreci jakimis podejzeniami czy krzywymi tekstami :) widze co sie dzieje, obserwuje meza i to mi wystarczy zeby ocenic sytuacje. Mysle ze przejzenie historii z calego grudnia i stycznia tego roku mnie uspokoilo, poza tym mysle ze wie ze jestem tak malo kumata ze nie mialby po co kasowac czegos z historii. Ja pytalam o kasowanie, bo wolalabym skasowac to co teraz przegladalam , moze sie skapnac ze go podgladam, a nie chcilalabym tego .

Gość ja powiem tak.....
dokładnie nie ma się co nakręcać a autorce radzę żeby też odpuściła i przestała się męża czepiać a być może atmosfera w domu się oczyści a przyczyn bezsenności może być wiele .....a może ma jakieś problemy w pracy ? albo jakieś inne a nie chce mówić żeby Ciebie nie martwić ?

Gość vewiofhweoifhef
do tego moj maz jest informatykiem, zna komputery jak wlasna kieszen, wiec moze kombinowac jak tylko chce....do piet mu sie siegam. Ale on wie ze jestem bardzo slaba w te klocki wiec watpie zeby sie wsilal coby ukryc conieco.

chcesz się dowiedzieć to zablefuj kup sobie telefon na kartę i wyślij w nocy sama sobie esa typu - "twój mąż już cię nie kocha odwal się od niego mój ci on mój i gadam z nim sobie na czaciku nockami " rano spytaj męża czy ma jakąś kochankę niezrównoważoną emocjonalnie ;) jeśli zrobi się czerwony jak buras - ma kogoś konkretnego kto zna jego "namiary" i wie o tobie jak się roześmieje w głos że niby ktoś robi ci żarty - nie ma nikogo lub tylko podrywa netowe suczki ale to takie szacunki 80 - 90 procent

Gość vewiofhweoifhef
zmykam napisze potem napisalam do meza ze nie chce wiecej slyszec ze wszystko jest ok, ze nikogo nie ma,ze ma znalezc rozwiazanie odpisal ze znajdzie, mam mu tylko dac czas......ciekawe o co chodzi???? do uslyszenia

Gość vewiofhweoifhef
zmykam napisze potem napisalam do meza ze nie chce wiecej slyszec ze wszystko jest ok, ze nikogo nie ma,ze ma znalezc rozwiazanie odpisal ze znajdzie, mam mu tylko dac czas......ciekawe o co chodzi???? do uslyszenia

no jak to o co chodzi - potrzebuje czas by kity napłodzić ;)

Gość teklla bzdrawa
haloo autorko pisz co u ciebie :)