Gość 123456789987654321 Napisano Styczeń 5, 2010 piszę do Was wszystkich, bo chciałabym się poradzic. Jestem z chlopakiem ponad 7 lat. Ostatnio zaczelismy myslec o wlasnym mieszkaniu, kredycie, wyprowadzce. U niego w domu sytuacja jest niestety nieciekawa, rodzice nie sa od dawna ze soba mimo ze nadal mieszkaja reazem, rodzenstwo juz dawno wyprowadzilo sie z domu. Ostatnio byla znow klotnia u niego w domu, ojciec chce sie wyprowadzic, matka zostanie sama z moim chlopakiem w 3 pokojowym mieszkaniu. Oplaty sa wysokie, sama nie jest w stanie utrzymac mieszkania, wiec jak my teraz mamy realizowac swoje plany? co robic? on nie wie, mowi ze trzeba czekac na rozmow sytuacji, ale nie wiadomo, kiedy sie wszystko wyjasni... a ja nie chce czekac nie wiadomo ile, nie chce tez mieszkac z przyszla tesciowa, bo to chyba nie byloby mile... co mam robic? prosze o pomoc :( chce sie wyprowadzic z domu, zaczac zyc w osoba, ktora kocham, a w tym moemncie wszystko sie popsulo. Boje sie, że jesli bedzie mial wybrac pomiedzy mama a mna, wybierze ja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach